Glavni » alibaba-info » Kako do AliExpressa dobiti svoj aparat za tlačno terapijo

Kako do AliExpressa dobiti svoj aparat za tlačno terapijo

AliExpress WW

Najboljša stvar spletnih trgovin je možnost nakupa elektronskih masažnih naprav po ugodnejši ceni. V naslednjem članku bomo razložili, kako najti cenejše aparate za presoterapijo za zdravljenje na domu na AliExpressu. To zdravljenje nam omogoča izboljšanje krvnega obtoka v nogah za zmanjšanje vnetja in lajšanje utrujenosti..

Prednosti in delovanje presoterapije

Tretmani s presoterapijo se uporabljajo s čevlji, ki so nameščeni na nogah ali manšetah za roke. Ta dodatna oprema se napolni z zrakom, ustvarja tlak in dekompresijo, da olajša kroženje..

Priporočajo se ljudem z motnjami krvnega obtoka, dolgotrajnim počitkom v postelji, kroničnimi bolečinami, globoko vensko trombozo, diabetičnim stopalom

...

Imajo več koristi za vaše telo, vendar izstopajo naslednje:

  • Izboljša krvni in limfni obtok.
  • Poveča kisik v našem telesu in izloča toksine.
  • Izboljša celulit, zmanjša maščobo in izboljša videz kože.
  • Zmanjša zadrževanje tekočine in napihnjenost.
  • Pomaga pri blaženju krčnih žil in lajša bolečine v telesu.

Najboljši tretmaji za domačo presoterapijo so na AliExpressu

Iskanje teh cenejših naprav za presoterapijo na AliExpressu je zelo enostavno, zato se mnogi odločajo za to stran, ko jih kupujejo, saj le malo strani ponuja te cene na varni in zanesljivi platformi. Pokazali vam bomo naše najljubše pripomočke, vendar jih lahko najdete tukaj.

Super tiho kompresijsko zdravljenje

Eden najbolj prodajanih strojev na tej spletni strani je ta, ki ga vidite spodaj. Njegova cena se lahko razlikuje glede na to, koliko dodatkov izberete za zdravljenje: od enega samega čevlja do ene same noge do celotnega sklopa nog, rok in trebuha. Ena njegovih najbolj izstopajočih lastnosti je, da je njegovo delovanje izjemno tiho. Lahko programirate masažo do 30 minut in pritisk prilagodite svojim željam.

Uporabljajo ga lahko ljudje vseh starosti in telesne kondicije, saj ima inteligenten nadzor tlaka, ki preprečuje izvajanje večjega pritiska, kot je potrebno glede na naše dimenzije. Njihovi čevlji lahko pritisnejo do 4 različne cone, ki segajo od konice stopal do zgornjega dela nog, za doseganje boljših rezultatov to storijo posamezno s pritiskom na akupunkturne točke..

Aparat za presoterapijo s 6 tlačnimi točkami

Čeprav je nekoliko dražja od prejšnjega modela, ima ta naprava za presoterapijo veliko več funkcij, vendar jo lahko najdete s klikom tukaj. Za začetek je vaš čevelj razdeljen na 6 odsekov, da zajema več točk pritiska vzdolž noge. Ima tudi majhne prezračevalne luknje, ki dodatno olajšajo kompresijo zraka..

Lahko ga programirate do 30 minut masaže in ima inteligenten sistem pritiska, ki postopoma povečuje intenzivnost. Narejen je iz TPU, vodoodpornega in zelo odpornega materiala, ki vzdrži nenehne spremembe zračnega tlaka, ki jih zahteva obdelava. Izbirate lahko med tretmajem z 2 paroma škornjev, z eno roko in pasom ali z eno roko in enim čevljem.

Aparat za tlačno terapijo z enakomernim tlakom

Če želite izkoristiti prednosti presoterapije, vendar ne želite zapraviti veliko denarja, vam priporočamo ta stiskalni masažer za noge. Za manj kot 60 evrov lahko dobite celoten paket z 2 čevlji in dvema dodatkoma za roke in pas.

Ima veliko manj moči kot prejšnji, 10W v primerjavi z 80W prejšnjih in 9 načinov intenzivnosti, tudi čevlji niso popolni, vendar opravi svoje in doma lahko za zelo majhen denar dobite zdravljenje s presoterapijo.

Daljinsko vodeno zdravljenje s presoterapijo

Kot lahko vidite, sta naprava in dodatki pri tej vrsti naprav zelo pomembni in če želite eno najboljših možnosti, priporočamo tisto, ki si jo bomo ogledali spodaj in jo najdete s klikom tukaj.

Njihovi čevlji in dodatki nimajo samo 6 zračnih blazin za majhno masažo, lahko izbirate tudi med 8 različnimi stopnjami pritiska. Nadzorna plošča stroja je zelo intuitivna, zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku pa jo je mogoče upravljati tudi na daljavo.

Masažer za noge s toplotno kompresijo

Nenazadnje je ta tele masažer odlična možnost, če imate bolečine v spodnjem delu nog, saj deluje na vse mišične skupine, vključno s podplati..

Ima 6 programov, 3 intenzivnosti masaže in oddaja toploto, da je masaža še bolj prijetna. Z majhnim gumbom za upravljanje je enostavno nadzorovan, hkrati pa je tudi zelo tih. Priporočljivo je, da ga uporabljate 10 minut vsak dan.

Kako varno kupiti ta zdravila s presoterapijo na AliExpressu

Kot lahko vidite, obstaja veliko možnosti za iskanje naprav za presoterapijo, in če želite videti več modelov, preprosto kliknite tukaj. AliExpress je ena najboljših strani za dostop do teh naprav, ki so v drugih trgovinah običajno zelo drage in je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih prodajnih platform na internetu.

Če se želite naučiti varnega nakupa ali uveljavljanja popustov in kuponov, vam priporočamo, da si ogledate naše vadnice, kjer razložimo najboljše nasvete in trike za nakup kot strokovnjak. Če te strani še vedno ne poznate dobro, priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti za prvi nakup.

In ti? Ste že kupili enega od teh naprav za tlačno terapijo pri AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar