Glavni » alibaba-info » Kako dobiti več PokeBalls v Pokémon Go brezplačno Katere vrste Pokeballs obstajajo?

Kako dobiti več PokeBalls v Pokémon Go brezplačno Katere vrste Pokeballs obstajajo?

AliExpress WW

Vsi norijo, da bi lovili Pokémone, toda, da bi jih lahko ujeli, moramo imeti Pokéballe s seboj. Danes vam bomo povedali nekaj triki, da dobite več Pokéballov v Pokémon Go.

Takoj, ko začnemo svojo pustolovščino v svetu Pokémon Go, smo dajo nam 50 Pokéballov s katero bomo začeli svojo pot v igri. Ta številka ni slaba, vendar moramo imeti v mislih, da nam Pokémonov ne uspe vedno prvič ujeti, včasih moramo vrči več Pokéballov, da jih lahko ujamemo.

Pokédex ima skupaj 151 Pokemonov, zato je jasno, da vpotrebovali bomo dovolj Pokéballs če želimo uspešno opraviti svoje poslanstvo.

Triki, kako pridobiti več Pokéballov v Pokémon-u, BREZPLAČNO
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Obiščite Poképaradas

  Prvi izmed trikov, da dobite več Pokéballs v Pokémon Go, je redno obiskujte PokéStops.

  Na zemljevidu so prikazani radarji, zemljevidi in postanki za zajemanje Pokémonov skozi a modri kvadrat. Ko prispemo v resnični svet do kraja, ki je označen kot PokéStop, odprt bo v igri in bo predstavljen v obliki kolesa. Kliknemo ga, da ga zasučemo in dobimo Pokéballs in druge bistvene predmete za igro.

  Poképaradas ponastavijo se vsakih nekaj minut, tako, da če boste nekaj časa ostali na mestu, kjer se nahaja PokéStop, boste lahko zbirali različne predmete.


  Obiščite trgovino Pokémon Go

  Če vam je Pokéballs zmanjkalo, jih lahko preprosto pridobite v trgovina pokemon go. Čeprav boste za to potrebovali Pokécoine, ki ste jih morali prej pridobiti s pravim denarjem. Vendar pa obstajajo tudi načini, kako brezplačno pridobiti Pokeine in zakonito.

  Nasvet. Če imate med nakupnim postopkom težave z igro, je najbolje, da pri nakupu ne vztrajate. Običajno se po nekaj minutah stanje obnovi in ​​Pokéballi, ki ste jih kupili, se pojavijo v vašem inventarju hkrati z zmanjšanjem Pokécoins, ki jih imate. Če pride do težave in nakup ponovite večkrat, se lahko znajdete v neprijetnem presenečenju, da se čez nekaj minut zdi, da ste opravili več nakupov.

  Drugi triki za pridobitev več Pokéballs v Pokémon Go

  Ko vas izravnate nagrada s Pokéballs, tako da bolj kot povečate svojo raven, več predmetov te vrste boste prejeli.

  Pogosto ključ ni v številu Pokéballov, ki jih imamo, temveč v načinu njihove uporabe. Če jih nimaš preveč, se raje vzdrži ujeti tipičnega Pokémona ki se pojavijo skoraj na vsakem koraku in imajo zelo malo ravni. Tako lahko obdržite Pokéballs v primeru, da se pojavi Pokémon, ki bi ga bilo res zanimivo dodati v vašo zbirko.

  Nekateri internetni forumi že govorijo o Trik, da imate v Pokémon Go neskončne Pokéballs. Ne vemo, ali deluje ali ne, toda ker Niantic nima težav s prepovedjo goljufov, je najbolje, da se temu vzdržite, saj bomo na koncu ostali brez našega računa Pokémon Go.

  Vročina za Pokémon Go se je sprožila po vsem svetu in igralci že štejejo milijone. Igra ima klasični argument, ki ga je uspelo ujeti toliko oboževalcem, gre za ujetje Pokémonov in boj z njimi, da bi bili najboljši trener, toda tokrat Niantic Dali so ji zasuk in zdaj je igra veliko bolj interaktivna.

  Moramo iti v resnični svet, da bi našli Pokémone in predmete, ki nam pomagajo pri našem cilju. Danes bomo razložili, kako dobiti več Pokéballs v Pokémon Go.

  Takoj ko se registriramo v igri začeli smo s 50 Pokéballs, kar ni slabo. Upoštevati pa moramo, da nam Pokémonov ne uspe vedno ujeti prvič, zato lahko izgubimo več, kot smo pričakovali, še posebej, če smo novinci..

  Obstaja 150 različnih Pokémonov, ki jih lahko ujamemo in če to lahko storimo, je jasno, da jih bomo potrebovali več Pokéballs tistih, ki nam dajejo na začetku.

  Ideje, da bi dobili več Pokéballov v Pokémon Go

  Obstaja več možnosti, da dobite več Pokéballs v Pokémon Go, glavni vir je PokéStops.

  PokéStops so nam na zemljevidu prikazani kot modri kvadrat in se nahajajo v različnih delih mesta (spomenik, pomembna stavba itd.). V Poképaradas lahko dobimo različne vrste predmetov, ki nam bodo v pomoč v igri, vključno s Pokéballs.

  Poképaradas ponastavijo se približno vsakih pet minut, tako da če nekaj časa preživimo v bližini enega od njih, lahko dobimo zanimivo število Pokéballov.

  Drug način, kako dobiti te pripomočke, je izravnavanje. Vsakič, ko zvišamo nivo, dobimo nekaj Pokéballov.

  Druga možnost, da dobite več Pokéballov v Pokémon Go, je Pojdi v trgovino. V tem primeru bomo morali iti do blagajne in z našim resničnim denarjem kupiti Pokécoins, ki nam omogočajo nakup stvari v virtualni trgovini. Paket 20 Pokéballov ima ceno 100 Pokécoins, ki nas stane 0,99 €, jasno je, da sploh ni poceni.

  Zadnje govorice kažejo, da nekateri hekerji že delajo na trikih, ki bi nam omogočili neomejeno Pokéballs. Zagotovo ne bo trajalo dolgo, da bi dosegli svoj cilj, vendar ne smemo pozabiti, da lahko takšna praksa trajno prepove naš račun..

  Naši nasveti za izkoriščanje Pokéballs

  Če težko najdete Pokéballs, ki bi vam pomagali loviti Pokémone, je najbolje, da hodite, veliko hodite, obiskujte vse postajališča Poké v vašem mestu.

  Včasih ne gre toliko za zmago Pokéballov, ampak za to, da jih ne zapravimo. Se strinja bodite selektivni pri lovu na pokemone. Če nam primanjkuje Pokéballov, je najbolje, da jih ne zapravljamo z lovskimi bitji z nizko stopnjo, ki se pogosto pojavljajo. Na ta način si Pokéballs pridržujemo za zanimivejše pokemone, ki nam lahko prekrižajo pot.

  In vi, katero strategijo uporabljate, da se ne izgubljate Pokéballs??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar