Glavni » alibaba-info » Kako dobiti kljuko in več nasvetov in trikov iz igre Swordigo 1 in 2

Kako dobiti kljuko in več nasvetov in trikov iz igre Swordigo 1 in 2

AliExpress WW

Swordigo je takšna igra, ki vas ne osvoji z očmi, nima impresivne grafične kakovosti, ima pa tisto "Ne vem kaj ", ki nas na koncu očara in se zaljubil vanjo mehanika iger.

Njegova zelo dobro skrbel za nastavitve in razvoj na splošno, ki nas očara in ne omogoča, da bi se za trenutek ločili od zaslona.

Kakovost naslova, o katerem bomo govorili danes, je impresivna in je še ena izmed toliko, da to potrjujejo indie verjetno so najboljši od prejšnje in te generacije.

Kazalo ()

  Kako lahko igram v Swordigu na preprosti napravi Android

  Ta igra na voljo za Mobilni telefoni Android, je postal eden izmed priljubljenih uporabnikov. Tu gre za življenje različnih dogodivščin s precej zanimivimi liki, s katerimi se boste morali soočiti z različnimi težavami.

  In izzivi za dvig, medtem ko se potopite v čudovito pustolovščino, v svet Swordiga. Poleg tega boste v tej platformi morali zbrati vse možne dragulje, saj vam bodo s tem omogočili enostavno dvigovanje.

  Prav tako lahko v pustolovščino prilagodite različne znake, jih opremite z oklepom, dodatki skozi nove scenarije.

  Tu boste lahko vizualizirali najboljše trike za igro Swordigo

  Čeprav se zdi, da je precej preprosta igra, Ta igra je ena najboljših brezplačnih iger za Android. Upoštevati moramo, da poleg tega vsebuje še zgodbo, ki nam pomaga, da dobimo še več.

  Če je to mogoče znotraj naslova, lahko na ta način začnemo raziskovati vsak scenarij v iskanje skrivnosti kaj nas čaka. Neprimerljiva avantura v 2D, zelo platforma, vse v iskanju legendarnega meča.

  Pomembno je, da v igro vnesete lepo količino draguljev, saj jo morate imeti dober znesek orožje, oklep ali celo uroke bomo potrebovali prav te dragulje, da jih bomo dobili.

  Po drugi strani pa, če ste ljubitelj vseh vrst iger, bi morali resnično vedeti, kateri emulatorji morate prenesti v Android, da jih lahko igrate. klasične konzole, mnogi od nas imamo radi te igre, saj nas spominjajo na neverjetno otroštvo, ki smo ga živeli po njihovi zaslugi.

  Zdaj, očitno kljub svobodi, moraš ne pozabite, da razvijalci za nekaj morajo živeti, kajne?

  V igri so nakupi, na ta način lahko na ta način dobimo veliko število draguljev hitro dobite vse predmete in lahko na zelo preprost način preidejo ravni.

  Čeprav ga osebno ne priporočam, ne glede na to, koliko imate priložnost za hiter nakup draguljev, saj izgubi milost in izziv, ki ga ta čudovita igra pomeni.

  Na ta način boste lahko s tem vodnikom strokovnjak v igri

  Ne želimo priporočati kakršnih koli trikov ali česar koli podobnega, ker lepota tovrstnih indie naslovov je, da jih lahko čim bolj uživa, da v celoti vstopi v vsako od ravni, ki smo ji priča, uživa v tistih čarobnih in neverjetnih scenarijih, ki nam jih predstavlja, čeprav ima grafično kakovost.

  Kar očitno ni enakovredno odličnim Androidovim naslovom, ima pa nedvomno to čarobnost, to čustvo, razvajanje njegovih razvijalcev to nas nedvomno preseneti in na koncu povzroči, da se zaljubimo na impresiven način.

  Ne da bi nam pustili dihati in ne da bi nam dovolili, da se oddaljimo od zaslona mobilnega telefona za dolgo časa. Nekaj, zaradi česar je veliko bolj zabavno in zabavno, saj uživamo v vsakem delu igre.

  Če čas preživite z igranjem teh dobrih video iger, se vam je to zagotovo zgodilo da se je pojavila ena ali druga napaka, in očitno je ena najpogostejših "Napaka 0XC000007B " v igrah in programih, zato vam pokažemo, kako jih lahko zelo enostavno rešite.

  Kakšne so prednosti vodnika za igro Swordigo na Androidu

  Če ga želite imeti zelo popolna igralna izkušnja in uživajte v vseh možnostih te igre, morate vsekakor razmisliti o vodniku Swordiga. No, to vam daje možnost, da uživate v različnih nakupih v igri.

  Treba je opozoriti, da je to igro mogoče brezplačno prenesti iz Trgovine Play pod imenom Swordigo, vendar so njeni razvijalci ustvarili vodnik za Swordigo, ki je na voljo vsem, ne da bi morali prenesite kakšno zunanjo aplikacijo.

  Ima funkcijo zagotavljanja a edinstvena in drugačna izkušnja za vsakega uporabnika, tako lahko v igri uživate v izvrstnih dogodivščinah in odkritjih. Če želite kupiti ta vodnik, lahko to storite neposredno iz igre, z gif karticami ali katerim koli drugim plačilnim sredstvom.

  Če radi uporabljate Chromebook, vam bo to priporočilo zagotovo všeč in gre za to, kako lahko v Chromebook prenesete in namestite aplikacije in igre za Android prek trgovine Google Play. zdelo se vam bo zelo koristno in jo boste najverjetneje uporabili.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar