Glavni » alibaba-info » Kako nastaviti in uporabljati iCloud za Windows 10 - popolna vadnica

Kako nastaviti in uporabljati iCloud za Windows 10 - popolna vadnica

AliExpress WW

Skladiščenje v oblaku je bila ena izmed najboljših možnosti, s katero smo prihranili prostor na računalnikih. To je zagotovilo, da trdi diski niso nasičeni z informacijami in jih je mogoče pravilno distribuirati, obstaja jih več, na primer Dropbox ali Google Drive. Vendar bomo v tem primeru govorili o tisti, ki pripada napravam Apple. Zato pojasnjujemo kako pravilno nastaviti in uporabljati iCloud.

Kako pravilno uporabljati iCloud
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako nastaviti in uporabljati iCloud?

  Če sledite tem korakom, ki smo jih podrobno opisali spodaj, boste lahko hitro in brez izgube konfigurirali in uporabljali iCloud. Ta postopek lahko izdelamo in konfiguriramo iCloud tudi v operacijskem sistemu Windows 7/8/10.

  1. korak: izberite datoteke

  Eden od prvih korakov, ki ga morate storiti, je izberite vse datoteke, ki jih želite shraniti v iCloud. Med možnostmi so:

  • Opomniki
  • Mail
  • Shrani v Moj Mac
  • Stiki:
  • Fotografije
  • Poišči moj Mac ali Najdi moj iPhone
  • Koledar
  • Safari
  • Opombe

  Če želite vse to konfigurirati, morate narediti naslednje:

  1. Pojdi na Nastavitve iz naprave
  2. Izberite možnost, ki pravi iCloud v sistemu iOS
  3. Nato morate klikniti na "Sistemske nastavitve"
  4. In končno kliknete na "iCloud na Macu"Ali "iCloud v iPhonu"

  2. korak: Dostop do dokumentov

  Ko ste izbrali vse te datoteke in ste jih uspeli konfigurirati, uporaba iClouda je veliko lažja ker bodo vse te samodejno shranjene v oblaku. Če pa po nalaganju še vedno ne veste, kako do njih dostopati, pojdite na uradno stran iCloud. Priporočljivo je, da to storite iz računalnika.

  3. korak: Uporabite iCloud

  Zdaj lahko do portala dostopate tudi prek mobilne naprave. Ko ste enkrat notri, morate vnesite svoj ID in geslo ki ste ga nastavili, ko ste ustvarili račun. Na tej točki se morajo na zaslonu prikazati vsi dokumenti in datoteke, ki so povezani s tem računom. Če želite dostopati do njega, morate samo klikniti dokument in informacije se bodo samodejno odprle.

  Informacije za uporabnike Mac

  Nekaj, kar bi morali vedeti, če imate računalnik Mac z operacijskim sistemom iOS 8 in Yosemite, je, da boste to storili potrebujete najnovejšo različico iCloud Vozite, če želite uporabljati iCloud. Na ta način imate med drugim dostop do shranjevanja dokumentov PDF, slik, predstavitev, opomnikov. Uporabite lahko celo račun iCloud, kot je Dropbox

  Po vseh korakih, ki smo jih predhodno navedli, boste lahko iCloud uporabljajte hitro in enostavno. Od študentov do delavcev, vsi morajo biti nenehno v stiku s svojimi kolegi ali odvisniki, da nadaljujejo svojo kariero. To storijo bodisi z osebnim dogovorom bodisi z malo digitalne pomoči.

  Kako uporabljati iCloud, kot je Dropbox
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Za shranjevanje datotek je bilo ustvarjenih veliko aplikacij, ki jih izbrani ljudje lahko pregledajo in celo spremenijo ali delijo, eden najbolj priljubljenih od nekdaj je bil Dropbox. To je eden najbolj vsestranskih načinov skupne rabe datotek z ljudmi, ki jih želite. Z enim samim računom lahko shrani veliko število datotek in če želite, lahko ta račun delite s prijatelji in jim omogočijo, da si ogledajo vaše podatke in jih prenesejo.

  Druga aplikacija, ki počne nekaj podobnega temu, je iCloud. Ta ima tudi sistem za shranjevanje, vendar nekoliko bolj zaseben in izključno za Apple. Številni uporabniki Apple, ki niso popolnoma zadovoljni z Dropboxom ali pa se jim zdi bolj udobno uporabljati iCloud. Treba je opozoriti, da ta nasvet delovalo bo le, če imate napravo Apple na primer iPhone, Mac ali iPad. Če poskusite telefon povezati z drugim operacijskim sistemom, to ne bo mogoče.

  Povežite se z vsemi, ki uporabljajo iCloud

  Mnogi bodo s tem nasvetom delili vse vrste datotek, na primer dokumente ali fotografije vseh vrst datoteke moramo imeti že prej shranjene na napravi, ki jo bomo uporabili. Nekaj ​​drugega, kar moramo poudariti, je, da če se odločite uporabiti to, kar vas učimo v tem članku, se strinjate, da več naprav Apple prejema vaše datoteke iCloud.

  iCloud velja za osebni sistem za shranjevanje, lahko prihranite veliko informacij aplikacij in telefona ter ga preglejte iz drugega telefona ali računalnika Apple, ki se sinhronizira z vašim računom. Težava se lahko pojavi, če v iCloud shranite podatke, za katere ne želite, da jih vidi veliko ljudi, in se prikradejo med različne naprave, ki imajo vaš registriran račun.

  Zato morate bodite previdni s kom delite svoje podatke in s katerimi informacijami ravnate. Po vsem tem bomo najprej vzeli svoj Apple telefon ali računalnik in se prepričali, da ima internetno povezavo in da imamo informacije, ki jih želimo deliti.

  Uporabniška mapa in mobilni dokumenti

  V iskalnik ekipe morate s tem napisati "~ / Library " lahko dostopate do svoje uporabniške mape, kraj, kjer bi bilo treba shraniti veliko vaših podatkov. V uporabniški mapi boste morali poiskati mapo "Mobilni dokumenti " ali "Mobilni dokumenti ", ta mapa bo tista, ki jo bomo uporabili kot Dropbox.

  Spremembe za udobje

  Najbolj udobno za druge, ki vidijo vaš račun iCloud, bo sprememba imena mape, na ta način jo bodo znali najti hitreje in jo boste lahko prilagodili svojemu slogu. Vsaka datoteka, ki jo najdete v tej mapi, se samodejno prikaže v kateri koli drugi napravi, ki ste ji poslali potrebne podatke za sinhronizacijo računa iCloud z njihovimi računalniki..

  In prav tako imajo uporabniki iPhone-a dodaten način deliti datotek kjer koli že so in z vmesnikom, ki je že povsem znan in udoben, lahko pa tudi obnovimo varnostne kopije iz iCloud na vašem iPhoneu.

  Udobna možnost za vsakogar

  Če imate zanesljivo skupino prijateljev ali kolegov, je ta način zamenjave mobilnega sistema za shranjevanje lahko zelo koristen, če med vami vlada zaupanje. Kot nasvet je priporočljivo dodeliti en račun iCloud, tako da morajo biti vsi sinhronizirani z istim. in sprememb ni treba spreminjati nenaden račun.

  Ne pozabite tudi, da lahko vse, kar je naloženo v mapo, vidi in prenese vsak, ki ima dostop do nje, zato moramo biti previdni pri objavljanju v njej. In zdaj, ko znamo uporabljati iCloud kot Dropbox, lahko pokažite jim vse vrste vsebin našim najdražjim iz katere koli naprave iPhone in z zagotavljanjem, da so naši podatki z njimi na varnem.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar