Glavni » alibaba-info » Kako nastaviti in nastaviti budilko na MacBook-u (opomniki ali dogodki)

Kako nastaviti in nastaviti budilko na MacBook-u (opomniki ali dogodki)

AliExpress WW

Če ste nedavno kupili MacBook in niste vedeli, da lahko v koledar dodate alarme za dogodke, ste prišli do prave objave. V tem članku vam bomo pokazali najhitrejši način vklop alarma na macbook.

Če imate računalnik z operacijskim sistemom Windows, lahko nastavite tudi budilko ali budilko precej preprost način, In čeprav je trik, ki ga nismo poznali, je pravzaprav trik, ki bi nas lahko rešil iz težav v trenutku, ko naš mobilni telefon ne bo deloval.

Kazalo ()

  Preprosto nastavite alarm z opomniki ali dogodki v MacBook-u

  Kako vklopiti alarm MacBook
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Danes imajo številni uporabniki zelo turbulenten življenjski slog in zato težko organizirajo svoj čas. Če ste takšna oseba, bi morali to bolje izkoristiti alarmni sistem za dogodke na MacBooku. Tako se ne boste pozabili udeležiti določenih sestankov in lahko boste vodili veliko bolj urejen življenjski slog..

  Zelo koristen nasvet ali trik, ki bi ga morali vedeti, ko se program, nameščen na vašem prenosniku MacBook, zruši oz nepričakovano zapre, najboljše, kar lahko storite, je vedeti, kako lahko odklenete zataknjen ali zaprt program.

  Preden začnete nekaj, kar je zelo pomembno, preverite, ali je vaš prenosnik povezan z Wifi, če ne, lahko povežite z ethernetom, Če ne veste, lahko preverite Apple podporo.

  Na ta način lahko nastavite budilko ali budilko na svojem MacBook-u

  • Najprej morate preveriti, ali je MacBook ima internetno povezavo. Nato pojdite v spodnji levi del zaslona (pod ikono v obliki jabolka) in izberite možnost "Posodobi programsko opremo ".
  • S pritiskom na to možnost bo vaša ekipa odgovorna za preverjanje, ali obstaja posodobitev na voljo, da ga lahko prenesete.
  • Če je na voljo posodobitev, morate znova zagnati računalnik na zahtevo do namestite omenjeno posodobitev. Nato na začetnem zaslonu računalnika Apple kliknite možnost "Sistemske nastavitve ".
  • Nato kliknite možnost "Datum in čas" in poskrbite, da sta čas in datum na vašem MacBook-u pravilna.
  • Preverite tudi, ali je vključena možnost "Samodejno nastavi datum in čas ". Nato kliknite možnost "Časovni pas", se prepričajte, da čas na vašem MacBooku ustreza časovnemu pasu države, v kateri prebivate.
  • Kasneje morate odpreti mapa z imenom "Aplikacije" in premaknite ikono "iCal " v vrata, če ta še ni tam.
  • Nato morate odpreti "iCal " in preveriti, ali je na strani posodobljen datum. V tem razdelku lahko tudi spremenite svoj pogled, kliknite možnosti "Dan ", "Mesec " ali "Teden ", ki so na vrhu.
  • Če nimate vnaprej določenega koledarja, kliknite na možnost "Nov koledar " v meniju "Datoteka ", ki je v obliki iCal. Seznam privzetih koledarjev je na levi strani okna iCal.
  • Običajno ljudje dajo poimenujte koledarje glede na njihovo vlogo, na primer "Dom ", "Prijatelji ", "Otroci " itd..

  To so zadnji koraki za nastavitev budilke na MacBooku

  • Zdaj na seznamu na levi izberite koledar, v katerega želite dodati dogodek. Nato morate dvakrat klikniti natančen dan dogodka, da ustvarite alarm in izberite "Nov dogodek".
  • Če želite nadaljevati, morate napišite opis dogodka v pojavnem oknu. To je ime, datum, čas in kraj dogodka; pa tudi ime gostov, opombe in druge ustrezne dokumente.
  • Treba je opozoriti, da je pri postavljanju ime gostov, povabilo bo samodejno poslano po e-pošti.
  • Končno morate vklopiti alarm v meniju odseka dogodkov. V tem primeru je privzeto označena možnost "none ". Potem boste našli veliko možnosti za obvestilo o dogodku, samo izbrati morate tistega, ki vam je najbolj všeč.
  • Med možnostmi obvestil imamo: samo sporočilo, sporočilo z vključenim zvokom in po e-pošti. V tem primeru priporočamo, da izberete možnost "Sporočilo z vključenim zvokom ".  Po drugi strani pa lahko izberete tudi, koliko časa vnaprej vas obvestilo preskoči.

  Ko končate vse korake do črke, boste to lahko storili vklopite alarm na MacBook-u zadovoljivo. S tem alarmom lahko bolje načrtujete razporeditev dogodkov skozi mesec.

  Zdaj, kaj boste najbolj potrebovali na neki točki, ko boste morali odstraniti program iz MacBooka, bi bilo najbolje, če bi vedeli, kako odstraniti program ali aplikacijo na Mac ali MacBook iz na pravi način in brez sledu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar