Glavni » alibaba-info » Kako konfigurirati in nastaviti budilko na mojem računalniku s sistemom Windows 7, 8, 10

Kako konfigurirati in nastaviti budilko na mojem računalniku s sistemom Windows 7, 8, 10

AliExpress WW

Možno je, da ste se kdaj vprašali, ali obstaja kakšen zunanji program ali orodje, ki omogoča, da imate v računalniku nekatere možnosti, ki so na voljo v vašem mobilnem telefonu, na primer alarm. Do nedavnega to
to je bil edini način, kako lahko v računalniku nastavite alarm, pri čemer je treba opozoriti, da ti zunanji programi niso bili vedno tako učinkoviti ali varni. Toda trenutno imamo možnost nastavite alarm na računalniku z operacijskim sistemom Windows.

Na srečo je v operacijskem sistemu Windows 10 to ena najnovejših različic Microsoftovega operacijskega sistema za računalnike, čeprav jo imajo številni, ne poznajo vse njene funkcije vsi, in med novostmi je vključena tudi Uporaba alarma v sistemu. Zato vas v tem članku želimo naučiti, kako zelo hitro in enostavno nastaviti budilko ali budilko v sistemu Windows 10..

Kazalo ()

  Kako nastaviti alarm v sistemu Windows 10?

  Bodisi zato, ker nimamo mobilnega telefona ali pa preprosto želimo udobje, da bi lahko tudi nastavili alarm na našem računalniku z operacijskim sistemom Windows. Zagotovo se vam to orodje večkrat zdi koristno in celo nepogrešljivo. Prav zaradi tega dodajte sistem ure in alarma Različica Windows 10 je pomenila pomemben napredek v izkušnjah uporabnikov tega sistema in ima podoben postopek za konfiguriranje alarma mobilnega telefona iPhone ali Android.

  Pomembno je vedeti, da je tako kot pri večini mobilnih telefonov naprava mora biti vklopljena tako da ta alarm deluje in se oglasi v času, ki je nastavljen. Čeprav lahko računalnik zaklenete in se bo še vedno oglasil, če je ta začasno onemogočen ali izklopljen, očitno alarm ob določenem času ne bo zaslišal. Ko je to jasno, so koraki za aktiviranje tega orodja res preprosti in jih bomo opozorili enega za drugim, zelo podobno kot pri nastavljanju alarma tudi na Macbooku.

  1. Če želite v sistemu Windows 10 aktivirati budilko ali budilko, morate najprej narediti odprite meni Start in kliknite aplikacijo z imenom "Alarmi in ura ". Ta je privzeto nameščen v sistemu Windows 10, zato bo na voljo v vseh računalnikih s tem sistemom in na istem uradnem spletnem mestu nas učijo, kako ga uporabljati.
  2. V njej pojdite na razdelek Alarm. Opazili boste, da obstajajo dva načina za naprej, Urejanje obstoječih alarmov ali ustvarjanje novega, če kliknete ikono "+ ".
  3. V vsakem primeru so si sistemi za ustvarjanje ali urejanje alarmov podobni. Prva stvar, ki jo morate storiti, je izberite uro in minuto kjer želite, da se sproži alarm, nekaj zares preprostega. Ko to storite, se na dnu prikaže besedilo, ki vam pove, kako dolgo bo pozvonilo.
  4. Poleg teh osnovnih nastavitev, sistem vam omogoča prilagajanje nekaterih vidikov na podoben način kot na pametnem telefonu. Na ta način boste pod alarmom opazili, da imate vrsto možnosti za nadaljevanje konfiguriranja sistema, na primer možnost, da alarmu daste ime, je to lahko razlog ali zaveza, na katero se alarm odzove, ali opomnik.

  Nastavite alarm v sistemu Windows 10

  Končno lahko nastavite še nekatere zadnje možnosti prilagajanja, da bodo vaše izkušnje prijetnejše, na primer Zvok, zahvaljujoč kateremu lahko izberite melodijo alarma med vsemi razpoložljivimi zvoki, tako kot takrat, ko na Androidu ali drugi napravi spremenimo ton alarma. In pred koncem se vam prikažejo možnosti za čas preložitve, torej koliko minut bo minilo, preden se alarm ponovno oglasi, če se odločite, da ga preložite.

  Ko končate, preprosto morate kliknite Shrani alarm in voila, shranjeno bo. Če je vaš računalnik vklopljen v času nastavitve alarma, ste lahko prepričani, da ga boste slišali. Po drugi strani pa si zapomnite, da boste med sprožitvijo alarma v spodnjem desnem delu zaslona videli vsako obvestilo, ki ste ga dodali alarmu..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar