Glavni » android » Kako korak za korakom konfigurirati in povezati Eduroam WiFi iz mojega mobilnega sistema Android

Kako korak za korakom konfigurirati in povezati Eduroam WiFi iz mojega mobilnega sistema Android

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako konfigurirati Eduroam na mobilnem telefonu Android? Takrat morate vedeti, da ste dosegli popoln članek zanj, saj vam bomo pokazali vse podrobnosti, ki jih morate v teh primerih upoštevati. V vsakem primeru moramo najprej malo spregovoriti o tovrstnih omrežjih, da bomo vedeli, v kakšnih situacijah jih lahko uporabimo.

Dejansko že dolgo obstaja v različnih Španske in svetovne univerze, omrežje Eduroam, ki omogoča preprosto, enostavno in varno povezljivost s tisoči dostopnih točk v več kot 100 državah. Razvit je bil tako, da se lahko vsakdo brez težav poveže z internetom. Se pravi, študentje, učitelji in raziskovalci bodo rešili vse težave pri konfiguraciji omrežja in imeli bodo nemoten internet.

Kazalo ()

  V Androidu se povežite z Eduroam

  No, če ste v kakršnem koli odnosu z univerzitetnim področjem, potem morate nekaj vedeti o Eduroamu in kaj bomo rekli naprej, je, da lahko hitro pozabimo na vse težave, ki jih imajo te mreže. Kar vam priporočamo najprej, je to obiščite spletno stran vaše univerze in sledite tam navedenim korakom za vzpostavitev povezave.

  Neverjetno je, kako je zdaj vse preprostejše, samo z dostopom do interneta lahko izvajate študij in si na spletu ogledate posodobljen politični zemljevid Evrope z vsemi državami in prestolnicami, druge učne vire, kot so tečaji za učenje uporabe Excela v spletu in veliko več 

  Če pa ne želite nadaljevati tako, morate na enak način upoštevati, da obstaja preprostejši in pogosto neznan način, kako se uporabniki lahko povežejo z Eduroamom, ki ga želimo naučiti danes. V bistvu gre za to prenesite aplikacijo MyLogin, ki ga lahko brez težav prenesemo iz uradne trgovine aplikacij za Android, Trgovine Play.

  Ideja te aplikacije je povezana z izogibanjem certifikatom, ki se pogosto pojavljajo v teh primerih. Zato morate najprej vnesti to povezavo, od koder jo lahko brez težav prenesete. Ko smo v njej, moramo izbrati a država izvora in naša univerza, in potrdilo lahko shranite v razdelku 1 in ne v katerem koli drugem.

  Podrobnost, ki ni manjša in jo v teh primerih običajno priporočamo, je neposredno povezana z uporabo gesla, ki ščiti potrdila, tako da jih nihče ne more uporabljati, da se pretvarja, da ste vi. Zunaj tega, kar smo že omenili, morate vedeti da ob pritisku na gumb "Poveži ", nastavljeno bo omrežje Eduroam, brez nadaljnjega.

  Najboljše pri tej platformi je, da deluje na skoraj vseh različicah Androida, njeni razvijalci pa dejansko delajo tako, da se lahko malo po malo tudi prilagodi novim, ki prihajajo na trg. Če lahko nastavite Eduroam na mobilnem telefonu Android. Aplikacijo Android lahko prenesete tudi za Chromebook, na koncu pa vas prosimo le, da poveste, kakšna je bila vaša izkušnja in če niste mogli, kakšne težave ste imeli v zvezi s tem.

  Prednosti, ki jih boste imeli pri Eduroamu

  Multi platforma

  To je program, ki ga je mogoče dobiti za različne inteligentne računalnike z Microsoftovimi operacijskimi sistemi.   

  Združljivost med različnimi napravami

  Uporabniki te digitalne platforme lahko hkrati odprejo razdelek o treh različnih napravah samo z zasebnim računom. To študentom omogoča, da dobijo ocene semestra, ki jih učitelji pošljejo prek te aplikacije. 

  Mreža se je razširila na različne konce sveta.

  Ta digitalna platforma je na voljo na 20.000 lokacijah po vsem svetu za uporabo v univerzitetnih in šolskih izobraževalnih procesih.

  Povezovalni vmesnik

  Ena od velikih prednosti te aplikacije je, da je njenih korakov, tako za povezavo kot za ustvarjanje uporabnika, le malo, zato je to hiter postopek.

  Že veste, kakšne koristi lahko dobite z računom Eduroam za povezavo z internetom. Ki je na voljo tako v osebnem računalniku kot za pametne telefone z operacijskim sistemom Android.

  Drugi dvomi, iskanja in zelo pogosta vprašanja uporabnikov znotraj tega segmenta, Neposredno morajo opraviti z naslednjim: prenesti Android wifi potrdila, kako se povezati z Eduroam Android, anonimna identiteta wifi, metoda eap peap Android, metoda eap Android, Eduroam Android usal, Eduroam kaj je to ali Eduroam Windows 10. Vsa druga vprašanja V tem smislu se ne pozabite posvetovati z nami, da vam bomo lahko natančno odgovorili.

  Ali ste s tem korakom lahko nastavili Eduroam na mobilnem telefonu Android?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar