Glavni » alibaba-info » Kako nastaviti WhatsApp Plus na maksimum in prilagoditi vse pogovore

Kako nastaviti WhatsApp Plus na maksimum in prilagoditi vse pogovore

AliExpress WW

Brez dvoma je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij vseh časov WhatsApp, bistvo je, da nekaj časa ne moremo zanikati in še danes pušča veliko želenega v primerjavi z drugimi aplikacijami. Zato odkar se je pojavil WhatsApp Plus naša upanja, da imamo popolno aplikacijo v vseh pogledih, so se pravkar dvignila kot feniks iz pepela.

Kako nastaviti WhatsApp Plus na maksimum in prilagoditi vse pogovore
Oglejte si ta video na YouTubu

S to spremenjeno različico prvotne aplikacije lahko poleg tega naredimo še marsikaj, česar drugače ne bi mogli nastavite WhatsApp Plus V resnici sploh ni zapleteno in v nekaj korakih boste lahko uživali v celotni aplikaciji, končno resnično popolni.

Kazalo ()

  WhatsApp Plus Kaj je to? Čemu je namenjena?

  Prednosti te aplikacije so bile številne, ena glavnih in zaradi katere je bila je pritegnil pozornost več kot 36 milijonov ljudi kdo je prenesel zadevno aplikacijo, je bila galerija vizualnih tem, ki jih je bilo veliko, več kot 700, kjer smo lahko videli, kako je spremenjen WhatsApp na 100% od velikosti pisav, enakih pisav, barv, ozadij, ikon, slik itd..

  Če k temu dodamo še možnost imeti več kot 500 čustvenih simbolov potem raven prilagajanja postane preprosto surova in še več, če jo primerjamo s WhatsAppom, ki je bil takrat prekratek v vsem, prilagajanju in funkcijah.

  Takrat nisi mogel skrij zadnjo povezavo ali stanje v WhatsApp za Android, s WhatsApp Plus je bilo to popolnoma mogoče, lahko zadnjo povezavo obdržite skrito, kar je bilo dolgo zahtevano in kasneje je uradna aplikacija na koncu sprejela in prikovala prvo bodalo alternativni odjemalec.

  Še ena dobra stvar, ki sem jo imel WhatsApp Plus je bila zmožnost spreminjanja največje velikosti datoteke, da jih je mogoče poslati fotografije ali slike do 50 MB tako velikost ni bila nikoli ogrožena, kot v WhatsAppu, ki stisne fotografije, tako da jih pošljemo hitreje. Pri videoposnetkih se je zgodilo isto.

  Tudi raven prilagajanja je bila tako velika, da ste lahko celo spremenili barvo ikone aplikacije., to je bil WhatsApp Plus In pravim, da zato, ker kot smo vam že večkrat povedali, se zaradi pritiska podjetja, zadolženega za WhatsApp, ne razvija več, da bi odstranili vse tretje stranke.

  WhatsApp Plus, kar smo potrebovali

  Srečala sva se z WhatsApp Plus in WhatsApp Plus Holo, Upoštevajte, da so v vsem enaki, edino, kar se spremeni v različici Holo, je, da je njegov vmesnik, resnici na ljubo, povsem neverjeten, takšen, ki gre z roko v roki s preostalim Androidom. Zato priporočamo, da če boste uporabljali to aplikacijo in se medtem naučili konfigurirati WhatsApp Plus, uporabite to različico.

  Svoboda, ki nam jo daje ta aplikacija, da jo čim bolj prilagodimo, nima imena, z uradno aplikacijo smo bili precej omejeni in ko enkrat preizkusite ta MOD, je to nedvomno velika sprememba, ki nima primerjave. Vendar ne moremo samo uživati ​​v prilagajanju zadevne aplikacije, ker imate tudi druge svobode, kot je pošiljanje nestisnjenih slikovnih datotek da kakovost fotografije ostane nespremenjena, enako kot pri videoposnetkih. Poleg tega imate veliko, veliko čustvenih simbolov, ki jih v uradni aplikaciji ne boste nikoli videli.

  Zadevni aplikaciji ni treba narediti nič čudnega, deluje tako kot original. Konfigurirajte WhatsApp Plus samo pri težavah s prilagajanjem in podobnih stvareh, ker če to pustimo ob strani, deluje enako kot uradna, dobra novica, da se za pravilno delovanje omenjenega MOD ne bo treba motati v redkih konfiguracijah. To pomeni, da če morate za uporabo te spremenjene aplikacije odstraniti uradnika s svojega mobilnega telefona, morate poleg tega imeti še neznani viri aktiviran, da ga lahko namestite v Android, saj morate dobiti APK, saj ni uraden, ni na voljo v nobeni trgovini, kot je Trgovina Play.

  Prilagodite WhatsApp

  Bistvo je, da je bila aplikacija vedno preveč preprosta, čeprav smo v zadnjem času videli, kako napredujejo z dodajanjem funkcij, ki so bile dolgo potrebne. Resnica je, da kot za kaj prilagajanje pušča preveč želenega. Zato menim, da je MOD, ki nam omogoča popolno spreminjanje omenjene aplikacije, več kot dober za tiste, ki smo že dolgo želeli spremeniti več stvari v zvezi z omenjeno aplikacijo..

  Prilagodite WhatsApp Plus Sploh ni zapleten in v nekaj korakih po namestitvi boste lahko začeli spreminjati vse, kar vam ni všeč, da ga pustite na način, ki vam je resnično všeč, to je v istem slogu, kot ga imate sami.

  Ta aplikacija ima ogromno možnosti za prilagodite WhatsApp Plus. Govorimo o bazi, ki ima več kot 700 različnih tem V njegovem repertoarju tem, kjer lahko najdete ogromno različnih oblik aplikacij, ki puščajo povsem drugačne, bi lahko rekli, da celo neprepoznavne.

  Poleg tega imate še druge zanimive stvari, zaradi katerih je ta aplikacija edinstvena, možnost pošljite več kot 500 čustvenih simbolov in celo slavni internetni memi. Lahko pošljete tudi visokokakovostne slike, ne da bi pri tem kaj izgubili, kar pomeni, da lahko fotografije ali slike pošljete prijateljem, ne da bi bili stisnjeni, tako da prispejo z najvišjo možno kakovostjo..

  Kot boste videli, prilagodite WhatsApp Plus in z nekaj besedami uživajte v vseh možnostih, ki jih ima poleg tega, je preveč preprost način namestitve omenjene aplikacije, ki je načeloma lahko nekoliko neurejen, vendar se ne razlikuje preveč od drugih aplikacij, ki jih prenesemo v APK, zato v zvezi s tem ne boste imeli preveč težav, poleg tega pa smo ustvarili mega objavo, ki vas pušča še naprej z vsem, kar morate vedeti o omenjeni aplikaciji.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar