Glavni » alibaba-info » Kako konfigurirati ali prilagoditi uporabniško sliko v vrstici z obvestili za Android

Kako konfigurirati ali prilagoditi uporabniško sliko v vrstici z obvestili za Android

AliExpress WW

Včasih si želimo izboljšanje splošnega videza naše naprave, bodisi navzven bodisi navznoter. In to je, da ko kupimo mobilni telefon, je neizogibno, da ga želimo prilagoditi svojemu slogu, med drugim ga lahko opozorimo na ozadja, slike, zvoke obvestil in LED-lučke. Na ta seznam so vključene tudi slike obvestil našega Androida.

No, potem moramo reči, da konfigurirajte svojo uporabniško sliko V vrstici z obvestili za Android je to ena izmed funkcij, ki so nam najbolj všeč, ko gre za prilagoditev mobilnega telefona. Najprej morate imeti v mislih, da se na ta način enostavno znebite standardne ikone uporabnika in postavite svojo fotografijo. Ali ljudi in ljubljene, ki so vam najbolj všeč.

Čeprav je res, da se jih včasih želimo znebiti. Ker obstaja veliko socialnih omrežij ali aplikacij, ki v kratkem času izdajo veliko obvestil časa, kar postane moteče. Toda v drugih primerih je lahko zaskrbljujoče, če zamujajo ali se pri njih začnejo pojavljati težave. Ker so nam te priložnosti velikokrat koristne, saj smo prek njih sproti obveščeni o dejavnostih naših aplikacij.

Brez nadaljnjega, potem vi Naučili se bomo, kako prilagoditi uporabniško sliko v vrstici z obvestili. Tako da se lahko ti bolj prilagodijo vašemu okusu in slogu.

Kazalo ()

  Kako prilagodite uporabniško sliko vrstice z obvestili?

  Če želite konfigurirati svoj uporabniška slika v vrstici z obvestili Androida, morate najprej vedeti, da govorimo o dokaj preprosti vadnici, zato nadaljujemo s podrobnostmi o tem. Najprej, čeprav bi morali upoštevati, da v tem smislu obstajata dva načina konfiguracije, vas bomo naučili najpreprostejšega, da ne boste izgubljali časa in si veliko zakomplicirali..

  Koraki za spreminjanje uporabniške slike

  Kaj morate storiti, da konfigurirate svoj uporabniška slika v vrstici z obvestili Android, najprej pojdite na nastavitve, nato pa poiščite možnost za uporabnike, našli jo boste med velikim številom možnosti v tem razdelku. Videli boste, da je vaš uporabnik označen kot vi in ​​je najverjetneje edini. Nato lahko preverite, ali imate slikovni odsek in drugega z imenom.

  Na ta način imate možnost vnesite želeno ime in sliko za popolno prilagoditev uporabnika mobilne naprave Android. Seveda morate imeti sliko, ki jo želite prenesti na svoj mobilni telefon, da jo lahko pozneje naložite v ta razdelek. Seveda je koristna katera koli fotografija, ki ste jo posneli in je v mobilni galeriji.

  Drugi vidiki, ki jih je treba upoštevati

  No, veste, kako konfigurirati svojo uporabniško sliko v Vrstica z obvestili za Android, Upoštevati morate, da lahko kadar koli spremenite uporabniške nastavitve svojega mobilnega telefona. To je preprost postopek, do katerega lahko pridete tudi prek ikone, ki se prikaže v zgornjem desnem delu zaslona hitrih nastavitev vaše naprave.

  Še ena stvar, ki jo morate upoštevati, je, da če imate napravo, ki nimajo operacijskega sistema Android, vendar na enak način želite izvesti to vrsto prilagoditev. Nič se ne zgodi, ker je ta vadnica veljavna za kateri koli sistem in koraki so si zelo podobni, edino, kar se lahko spremeni, je ime razdelkov, ki jih morate vnesti.

  Zato to priporočamo podrobno preberite vsa navodila predhodno podani in da začnete malo raziskovati odseke, ki jih ima vaša naprava. To se ne bi smelo veliko spremeniti, vodijo vas lahko tudi njihove ikone. Tako boste lahko na ta način dobili svojo mobilno napravo, nekoliko bolj prilagojeno vašemu okusu in slogu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar