Glavni » alibaba-info » Kako nastaviti Movistar APN tako, da ima brezplačen internet

Kako nastaviti Movistar APN tako, da ima brezplačen internet

AliExpress WW

Movistar je telekomunikacijsko podjetje, znano po vsem svetu, Movistar je v mnogih državah in je ena glavnih storitev mobilne telefonije. Na srečo vseh nas Brezplačen internet v Movistarju z APN kaj ti bomo zapustili.

Kako nastaviti Movistar APN | Brezplačen internet
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Brezplačen internet v Movistar

  Pred nadaljevanjem je treba upoštevati nekaj stvari, najprej, če bomo to storili in nastavite APN, da bo imel brezplačen internet v Movistar, Kar moramo storiti, je, da imamo predplačniško kartico SIM, to pomeni, da ni v načrtu, mora biti napolnjena pred manj kot mesecem dni, vendar ta trenutno trenutno nima kredita, da bi lahko preverila, ali je dejansko deluje Kaj bomo storili.

  Moraš narediti a varnostno kopiranje ali varnostno kopiranje APN-jev, ki jih imate zdaj, izvirnikov podjetja, če jih boste kdaj želeli ponovno uporabiti. Za to bomo uporabili zelo uporabno aplikacijo APN Backup & Restore, ki nam bo služila ravno za izdelavo varnostne kopije in v primeru, da bomo želeli uporabiti te APN-je, jih obnoviti.

  Movistar APN-ji imajo brezplačen internet

  Pomembno je, da pred začetkom opravite nekaj osnovnih testov na mobilnem telefonu, torej morate preverite, ali gre za predplačniško mobilno napravo in da nima ravnotežja. Ni pomembno, ali je mobilni telefon Dual SIM, saj bo vseeno deloval.

  Kar zadeva hitrost interneta, bo to odvisno od vašega mobilnega telefona in pokritosti, ki jo imate, saj se je mnogim uporabnikom zgodilo, da je njegova hitrost zelo hitra, drugim pa prepočasna, zato je relativna in bo odvisna od vašega lokacijo..

  Te nastavitve Združljivi so z mobilnimi telefoni in povezavami 3G in 4G, torej je najboljši Trik, da imate brezplačen internet z Movistarjem.

  Konfigurirajte APN Movistar za brezplačni internet

  Če želite to narediti, pojdimo na "Nastavitve"Po tem gremo samo tja, kjer piše "Mobilna omrežja"In po tem pogledamo "Imena dostopnih točk".

  Edina stvar, ki jo boste resnično morali storiti, je spremeniti uporabniško ime in geslo. Namesto tega, ki ga imate zdaj, je "movistartest"Kot uporabnik (brez narekovajev) in "movistartest"Kot geslo, spet brez narekovajev.

  Koraki za konfiguriranje APN-jev Movistar

  Spreminjanje nastavitev APN-jev Movistar, Odprite meni Nastavitve -> Mobilna omrežja -> Imena dostopnih točk.

  Zdaj bi morali imeti dve nastavitvi, ena je za storitev MMS in druga za storitev WAP.. Nastavitve WAP je treba prilagoditi, če je ta konfiguracija prazna tukaj imate Movistar APN, preprosto morate spremeniti dejstvo, da kjer piše Uporabniško ime in Geslo, morate vstaviti freemovistar.

  Po drugi strani pa, če dvomite, da bi to lahko bile nastavitve Movistar za vaš mobilni telefon, lahko pokličete službo za stranke in zaprosite za dostopne točke za svoj mobilni telefon.

  Ko naredite vse spremembe, morate znova zaženite mobilni telefon z izklopljenim prenosom podatkov, potem jih morate vklopiti in odpreti spletni brskalnik, kot je Google Chrome in poskusite odpreti stran.

  Ko jih konfigurirate APN-ji Movistar imajo brezplačen internet imeli boste tudi neomejen internet. Upam, da so vam te informacije koristne, če imate kakršna koli vprašanja ali težave, lahko pustite komentar in pomagali vam bomo.

  Na ta način lahko imeti brezplačen internet v Movistar Kot boste videli, je v resnici brez kakršnih koli težav izjemno preprosto in gre za spremembo le dveh možnosti, ki se kasneje lahko vrnejo v stanje, v katerem ste jih imeli, če želite uporabljati internet s plačljivimi podatki..

  Ali ste iz držav, kot so Argentina, Čile, Peru, Mehika, Kolumbija, Venezuela, Urugvaj itd. Delovalo bo, če imate Movistar, ne glede na to, ali imate 3G ali 4G, ni pomembno, deluje na enak način, idealno je imeti brezplačen internet brez kakršnih koli težav in ne da bi morali spet neprestano iti skozi škatlo in spet za napolnitev kredita.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar