Glavni » alibaba-info » Kako se samodejno povezati z odprtim omrežjem Wi-Fi z mojim Androidom ali iPhoneom

Kako se samodejno povezati z odprtim omrežjem Wi-Fi z mojim Androidom ali iPhoneom

AliExpress WW

Eno glavnih vprašanj, ki nam ga zasledovalci običajno postavljajo, je neposredno povezano z vsem, kar je povezano s povezovanjem z odprtim WiFi omrežjem v Androidu, in resnica je, da je povsem jasno, da je to mogoče, čeprav jih je veliko podrobnosti, ki jih je treba upoštevati.

Če v svoji hiši nimate Wi-Fi-ja in živite v osrednjem kraju, lahko na glavni strani Starbucksa preverite, kdo ima omrežje brezplačen in odprt wifi ne bo vam treba plačati popolnoma nič in se rešiti težav, ker ne boste mogli dostopati do interneta.

Pred nadaljevanjem ne pozabite, da velikokrat wifi omrežje postane precej počasno, saj je morda hkrati povezanih veliko ljudi in oseba, ki je lastnica omrežja, lahko vidi, kdo je povezan z njihovim wifi.

Najprej je treba povedati, da ko govorimo o Androidu, govorimo o operacijskem sistemu, ki najbolj funkcije prilagajanja trenutno ima takšnega, ki zaradi tega resnično pritegne pozornost uporabnikov.

Kazalo ()

  Iz Androida ali iPhonea se hitro povežite z odprtim omrežjem Wi-Fi

  Težava je v tem, da ogromno uporabnikov nima dostopa do lastnega omrežja WiFi ali mobilnih podatkov ali če tega ne želi. porabijo mobilne podatke, Stavijo neposredno na povezavo z odprtim omrežjem WiFi v Androidu, kar sploh ni slabo.

  Resnica je, da v zvezi z mobilnimi podatki pogosto pri povezovanju z odprtim omrežjem WiFi v Androidu dobijo a hitrost brskanja veliko starejši. Če se želite na ta način povezati, morate o tem še naprej brati.

  Na ta način se boste lahko enostavno povezali z odprtim WiFi omrežjem

  No, če se kot bralec želite povezati z odprto omrežje WiFi v Androidu, Najprej morate v nastavitvah mobilne naprave poiskati ikono WiFi, da jo aktivirate, seveda.

  Ko odprete ta razdelek, boste lahko v vsakem od omrežij videli, kako bo prikazana ikona WiFi, ki prikazuje moč signal ali njegovo intenzivnost, in seveda, če gre za javna omrežja ali ne. Potem morate v Androidu izbrati odprto omrežje, do katerega želite dostopati.

  Težava je v tem, da ta omrežja občasno prosijo za gesla in jih boste morali vprašati lastnika tega omrežja. V primeru, da ne poznamo omrežno ime in geslo, morda boste v usmerjevalniku našli vse podatke, ki oddajajo signal, če imate dostop do njih.

  Še ena zelo uporabna alternativa, ki bi jo morali vedeti, in če prva možnost ne deluje, je najbolje, da to uporabite v praksi, in sicer, če ste to omrežje Wi-Fi že imeli v svoji napravi, vendar geslo je izbrisano, lahko obnovite geslo pozabljenega wifi omrežja, to je za android.

  V nasprotnem primeru morate poiskati javna ali odprta omrežja. Resnica je, da potem kliknete Poveži in čez nekaj sekund bi morali imeti prek mobilnega interneta te WiFi omrežja, ki jih ni nihče zaščitil z geslom.

  Brez težav se je mogoče samodejno povezati z omrežjem Wi-Fi

  Poleg tega boste videli, da pri povezovanju z odprtim omrežjem WiFi v sistemu Android obstajajo različne vrste in da bodo nekateri morali preveriti pristnost. prek spletne strani, nekaj, kar traja le nekaj sekund in se v tej vrsti primerov očitno splača.

  Poleg tega moramo reči, da je to precej pogost korak za korakom, zlasti v hotelih, kjer je omrežje ni popolnoma javen, namesto tega vam bodo posredovali geslo za to spletno mesto.

  Če ste lastnik omrežja Wi-Fi in se zavedate, da je nanj enostavno povezati katero koli mobilno napravo in je tudi zelo počasen, kar je v resnici to se zgodi zapored, saj včasih ne preverjamo varnosti našega omrežja Wi-Fi.

  In zaradi tega drugi ljudje prekinejo povezavo v našem omrežju in kot da to ne bi bilo dovolj, je povezava zelo počasna, saj se velikokrat ne poveže samo ena oseba, ampak jih je kar nekaj, zato je najbolje, da vedeti, kako šifrirati ali šifrirati internetno povezavo z wifi, da ga zaščitite in zaščitite.

  Ste se s tem korakom lahko povezali z odprtim omrežjem WiFi v Androidu? Če imate kakršna koli vprašanja in želite, da jih rešimo s pomočjo vadnice, lahko pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili na najboljši način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar