Glavni » alibaba-info » Kako povezati in sinhronizirati telefon s televizorjem LG za skupno rabo zaslona in skupno rabo zaslona

Kako povezati in sinhronizirati telefon s televizorjem LG za skupno rabo zaslona in skupno rabo zaslona

AliExpress WW

Ali želite pametni telefon povezati z zaslonom pametnega televizorja in sumite, da so težave, ki jih imate, povezane z dejstvom, da gre za model LG in ne drugega podjetja? Potem morate nadaljevati z branjem, ker v naslednjih vrsticah posredovali vam bomo ogromno informacij tako lahko svoj mobilni telefon povežete s televizorjem LG in delite zaslon.

Kazalo ()

  Zaslon mobilnega telefona povežite s televizorjem LG

  No, če v prvi vrsti lahko rečemo, da obstajajo različni načini za prenos slike iz mobilnega telefona na televizor LG, med katerimi lahko omenite zanj zasnovane kable, Google Chromecast, WiFi omrežja, in celo funkcijo Screen Mirroring, ki jo ponujajo te naprave, se bomo spodaj osredotočili le na dve, za katero menimo, da je najboljša med vsemi:

  Kako uporabljati funkcijo zrcaljenja zaslona

  • Na daljinskem ali daljinskem upravljalniku pritisnite gumb Source
  • Potem, izberite možnost Zrcaljenje zaslona, tako da televizor začne iskati naprave okoli sebe, s katerimi se lahko poveže
  • Ko najdete mobilni telefon, ga morate odpreti, pojdite v Nastavitve, Poveži in daj v skupno rabo in nato Zrcaljenje zaslona
  • Zdaj mobilno bo iskal naprave za povezavo
  • Ko najdete televizor, ga moramo samo izbrati za povezavo

  Poleg tega ne pozabite, da se nekatere funkcije morda ne prikažejo ravno s tem imenom, temveč s podobnimi, zato bi morali v internetu iskati, kako se imenuje v vsakem modelu..

  Kako uporabljati Google Cast

  • Najprej prenesite aplikacijo Google Home.
  • Ko ga prenesete, ga vnesite in s klikom na modri gumb izberite Cast Screen / audio
  • Nato izberite televizijo, da boste lahko prenašali nanjo iz mobilnega telefona

  Oglejte si mobilni zaslon na televizorju LG

  Skozi prejšnji korak za korakom ste videli, kako enostavno je biti sposoben opazujte vse, kar se prikaže na zaslonu vašega pametnega telefona tudi na zaslonu televizorja z blagovno znamko LG, tako da če do zdaj tega niste mogli storiti, ne boste imeli več težav z njim.

  Kako brezžično povezati svoj mobilni telefon s televizorjem

  Zaslon za brezžične povezave (Miracast)

  V skladu s temi navodili povežite svoj mobilni telefon ali tablični računalnik s televizorjem s Miracastom. Najprej morate v mobilno napravo prenesti aplikacijo Miracast. Lahko uživajte v vsebini v celozaslonskem načinu in imajo popoln nadzor nad predvajanjem naprave.

  Povežite se s tehnologijo DLNA

  DLNA uporablja protokol UPnP (Universal Plug-and-Play) za skupno rabo večpredstavnostnih vsebin v vašem lokalnem omrežju in lahko deluje tako z omrežjem kot s kabelskimi omrežji.

  Povezava prek Wi-Fi Direct

  Če ima telefon ali tablični računalnik Wi-Fi Direct, lahko s to tehnologijo delite vsebino na televizorju. Z Wi-Fi Direct je povezava neposredna, brez usmerjevalnika ali vmesne dostopne točke ni treba vnašati niti gesla. Morali bi vedeti, kako najprej nastaviti Wi-Fi Direct naša naprava Android za izvedbo postopka na najboljši način.

  Aplikacije za skupno rabo zaslona z mobilnega telefona na LG TV

  VLC

  Zaradi široke združljivosti je ena najzanimivejših možnosti, saj lahko deluje z velikim številom kodekov in aplikacij z zelo natančnimi konfiguracijami. Lahko celo povežite se s spletnimi strežniki za ogled oddaj v živo. Združljivost s Chromecastom je še vedno v fazi testiranja, resnica pa je, da je zaradi tega, kako malo ga zaseda, dobra izbira za gledanje telefona na televiziji.

  Kodi

  Postopek namestitve in konfiguriranja programske opreme Kodi v sistemu Android je izjemno preprost. Gre za razvoj, ki ima vedno več privržencev zaradi dodatnih možnosti, ki jih ponuja v obliki vtičnikov in dodatnih dejanj. Z dostop do vsebine v oblaku in vso združljivost z večpredstavnostno vsebino kar bo morda potrebno, se soočamo z razvojem, ki naj bi bil najbolj popoln na trgu. Je odprtokodna in uporabnikom omogoča, da dodajo svoje napovednike.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar