Glavni » amazon » Kako povezati in konfigurirati PlayStation, Xbox, generično krmilno palčko ali krmilnik na osebni računalnik v Steamu

Kako povezati in konfigurirati PlayStation, Xbox, generično krmilno palčko ali krmilnik na osebni računalnik v Steamu

AliExpress WW

Steam je najbolj priljubljena platforma za video igre za osebne računalnike, kjer lahko najdemo najrazličnejše igre po zelo nizkih cenah in celo brezplačno. Veliko ljudi igra igre, ki so naložene iz aplikacije Steam. Iz katerega lahko tudi konfigurirate ukaz. Čeprav po vrsti mnogi ne vedo kako nastaviti krmilnik v Steamu.

Pridobivanje ključa za igro na pari je enostavno, ko ga enkrat dobite, ne skrbite za nič drugega, ker bomo videli v tem članku kako konfigurirati krmilnik v Steamu na preveč preprost način in v nekaj sekundah boste lahko uživali v vseh video igrah, ki ste jih prenesli s te platforme, v udobju, ki vam ga lahko zagotovi samo krmilnik.

Vendar je na tej platformi običajno, da je vaš račun blokiran, morate se ga naučiti zaznati in se prepričati, da računa nimate blokiranega, da boste lahko igrali dobro, kot je razvidno

Kako nastaviti krmilnik v Steamu
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Pravilno nastavite krmilnik v Steamu

  Najprej bomo očitno odprli aplikacijo. Po odprtju pogledate zgoraj levo v meniju z možnostmi. Našli boste enega z imenom "Steam"Kar bi bilo prvo.

  Kliknite ga in prikaže se meni z različnimi možnostmi. Tisti, ki nas zanima, je tisti, ki se imenuje "Parametri".

  V meniju s parametri boste našli ogromno možnosti. Če pogledate levi stolpec, skoraj pod vsem piše: ukaz. Če želite prikazati več možnosti, povezanih z njo, kliknite to možnost.

  Zdaj je edino, kar moramo storiti, klikniti gumb z napisom "Splošne nastavitve krmilnika"Če želite konfigurirati isto.

  Način konfiguriranja Steam Joystick

  Že na zaslonu Nastavitve krmilnika. Steam naj samodejno prepozna tistega, ki ste ga povezali. V primeru, da Steam ne more prepoznati vašega krmilnika. Vse, kar morate storiti, je, da izberete podporo za konfiguracijo daljinskega upravljalnika, da jih preslikate..

  V primeru, da se pojavno okno ne prikaže, ko kliknete ime ukaza. Kar morate storiti, je, da pritisnete, kjer piše, da se v zgornjem desnem kotu registrirajte. Tako boste lahko registrirali daljinski upravljalnik z računom Steam. Na ta način vsakič, ko uporabite ta daljinski upravljalnik v računalniku, bo imel enako konfiguracijo, kaj naredi stvari hitrejše in gibčnejše.

  Ko uporabljate krmilnik, bi moral delovati v redu. V primeru, da to nekaj vidite ne deluje dobro kot krmilna palica ali sledilna ploščica. Potem se obrnite na možnost, da jo mora Steam umeriti. Te možnosti ni priporočljivo uporabljati, razen če je to nujno potrebno.

  Zdaj s to igralno palico lahko igrate in mirno odstranjujete črne črte iz nasprotne stavke, celo platforme ima možnost samokalibracije, Zato bi bilo idealno, da se najprej zatečemo k tej možnosti in če ne bo dala rezultatov, ki jih pričakujemo. Začnite ročno kalibracijo.

  Kako korak za korakom predelati krmilnik v Steamu

  Ti lahko preusmerite svoj krmilnik v Steam in sploh ni zapleteno. Čeprav je potrebno, da ste jo izbrali v podpornem delu na zaslonu z nastavitvami ukazov. Ko je v tem odseku vse pripravljeno, ostane le še igra, ki jo želite igrati.

  Če pogledate glavni del aplikacije, na levi strani vedno vidimo seznam iger, ki smo jih namestili. Kar moramo storiti, je, da gremo v vsako od tistih iger, kjer želimo uporabiti krmilnik, z desno miškino tipko kliknemo na zadevno igro in izberemo možnost, ki pravi Uredite nastavitve Steam regulatorja.

  Parna trgovina ima veliko iger, ki jih lahko prenesete, izberete eno izmed tiste ogromne ponudbe in jo prenesete, na ta način se bo odprlo novo okno, kjer boste videli primer ukaza z vsemi kontrolnike za konfiguracijo, kot želite.

  Na ta način lahko katero koli tipko zadevnega krmilnika dodelite želenemu dejanju. To boste morali storiti v vsaki od iger v kjer morate preimenovati kontrolnike, vse ločeno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar