Glavni » amazon » Kako povezati in konfigurirati palico ali selfie palico z mobilnim telefonom Android ali iPhoneom prek kabla ali BlueTooth

Kako povezati in konfigurirati palico ali selfie palico z mobilnim telefonom Android ali iPhoneom prek kabla ali BlueTooth

AliExpress WW

Fotografije so danes izjemno pomembne, pred časom in zdaj z mobilni telefoni z najnovejšo kamero, z impresivno kakovostjo nekaterih od njih in na vrhu, da dodate še več norosti za fotografije (IN videoposnetke). Družbena omrežja preprosto poskrbijo, da ima človek več potrebe, da fotografira popolnoma vse, kar počne.

Toda tisto, kar je pred časom postalo modno in za katerega so mnogi rekli, je preprosto mimoidoča muha, ki traja več let, kot bi si mnogi želeli. Nedvomno so slavni selfiji posnemite selfi s svojim mobilnim telefonom s sprednjo ali zadnjo kamero nekaj počnejo mnogi, obstajajo celo aplikacije za njihovo izboljšanje s filtri, retuširanjem in vsemi vrstami urejanj.

Kazalo ()

  Vodič za povezavo monopoda z mobilnim telefonom Android ali iOS

  Palica za samoportrete je izum, ki je hitro postal priljubljen in ko je bil izdan, se je začelo pojavljati več njegovih različic, nekatere se povezujejo s kablom, druge prek Bluetootha itd. Skratka, samoportreti so šli na vrh zahvaljujoč tem slavnim palicam, ki nam zelo pomagajo.

  Običajno ti drogovi se uporabljajo prek Bluetootha, zato je pomembno, da ima polnilnik za uporabo, edini način, da ga uporabite, je polnjenje na enak način kot pri mobilnem telefonu. Kar boste morali storiti, je, da vklopite palico in po tem pravilno vklopite bluetooth telefona. Ko je vklopljen, morate v napravah Bluetooth poiskati znamko zadevne palice, da se povežete.

  Če vaš selfie stick ni bluetooth, se morate povezati verjetno tudi pri kablu 3,5 Jack, enako kot slušalke je to povsem enostavno in ko je selfie stick povezan, lahko hitro fotografirate brez kakršnih koli težav. Ko je povezan, ga lahko ustrezno konfigurirate glede na operacijski sistem Android ali iOS, da ga boste bolje uporabili.

  Kot boste videli, uporaba samoportreta sploh ni zapletena, še manj pa nanjo priključite mobilni telefon, je idealen za fotografiranje z vsemi prijatelji, za fotografiranje s pokrajino za seboj, z nekaj besedami, da lahko fotografirate v kakršni koli situaciji, in ko ga shranite na mobilni telefon, lahko v Google Play naložite dober korektor, da bo popoln.

  Kateri selfie stick je boljši, kabel ali bluetooth?

  Ob jasnem cilju samoportreta, ki je bil ustvarjen tako  oseba, ki fotografira, ne bo izpuščena Kot smo že razložili, so pripomočki iz fotografije v dveh oblikah, z bluetoothom in kablom.

  Kateri je boljši? Resnica je, da obstaja veliko mnenj o tem, nekateri ga imajo raje s kablom, ker ko so enkrat priključeni, jih je enostavno upravljati, če pa se kabel zlomi, ne bo več koristen..

  Drugi z bluetoothom, da se izognejo tej težavi če pa je iz nekega razloga težava v povezavi, bi se ta trenutek izgubil, da bi ujel dober trenutek. Torej, ko se soočimo s to dilemo, ne bomo vstopali v polemike, temveč izpostavljamo oba in da vsak po svojih izkušnjah daje odgovor bodisi enemu bodisi drugemu..

  Kar želimo prepoznati, je, da je treba na ta element gledati kot na zelo uporabno orodje, in fotografije družine in prijateljev, na katerih je tisti, ki jih je posnel, vedno manjkal, si vsi zaslužimo biti na teh pomembnih dogodkih.

  Poleg tega nam ne služi samo za naša družabna omrežja, temveč tudi na profesionalni ravni za dobro fotografsko delo in videoposnetke z velikimi vplivi, saj nam omogoča zajemanje pod različnimi koti.

  Zdaj, ko imate vse informacije za konfiguriranje; Y. izkoristite svoj monopod ali selfie palico Priporočamo, da zanj dobro poskrbite, da bo zdržal dlje časa. Zložite ga, ko ga ne uporabljate, da preprečite zlom in ga ne zmočite, razen če je potopljiv.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar