Glavni » alibaba-info » Kako enostavno povezati MirrorLink

Kako enostavno povezati MirrorLink

AliExpress WW

Če običajno preberete vse naše članke, se zagotovo spomnite, da smo takrat malo govorili o mobilnih telefonih, združljivih z MirrorLink. Resnica je, da čeprav je bilo to dobro, nas mnogi uporabniki prosijo za veliko več informacij o tem.

Kako povezati MirrorLink
Oglejte si ta video na YouTubu

V zvezi s tem morate imeti v mislih to V tem članku vas bomo naučili, kako MirrorLink povežete na preprost način, kako to storiti v samo nekaj minutah. Seveda morate imeti mobilni telefon z Androidom 2.3.1 ali novejšim.

Kazalo ()

  Povežite MirrorLink

  • Vzemite svojo mobilno napravo Android in pojdite na Nastavitve, Možnosti za razvijalce, Omogoči odpravljanje napak USB. Če jih niste aktivirali, morate odpreti Nastavitve, Podatki o telefonu in večkrat pritisniti na številko zgradbe, dokler niso končno omogočene
  • Ko je aktivirano razhroščevanje USB, priključite kabel USB na mobilni telefon
  • V meniju avtoradia kliknite MagicLink, ki ga odlikuje zelena ikona, kot je M
  • Nato izberite možnost Namesti
  • In potem se strinjam
  • Povedal vam bo, da priključite USB, nato pa morate znova pritisniti Install

  Moj mobilni telefon se ne poveže z rešitvijo MirrorLink

  No, žal moramo reči, da je veliko uporabnikov imelo težave z delovanjem MirrorLink-a. In zato bomo poskušali rešiti te težave pri povezovanju mobilnega telefona z MirrorLink, v bistvu, če vidite, da ne deluje ali se ne odziva. Običajno Pomanjkljivosti v zvezi s tem imajo dve posebni možnosti. Ali podatkovni kabel ni združljiv ali zadevni mobilni telefon ni združljiv.

  Če ste preverili, da sta obe vprašanji pravilni, morate upoštevati, da ne bi smelo biti težav. Pojdimo z naslednjim, to je, da je treba na pametni telefon namestiti MagicLink. Kar morate storiti, je odpreti aplikacijo, tako kot katero koli drugo. Pozneje, sistem aktivirate iz iste aplikacije in videli boste, da lahko vse upravljate prek WiFi ali USB, čeprav WiFi seveda priporočamo. Aktivirajte WiFi iz avtomobila in oba sistema bosta povezana.

  Kot lahko vidite, je celoten prejšnji postopek, ki nam omogoča uporabo MirrorLink in nato MagicLink, zares preprost in vam ne bo vzelo več kot nekaj minut, da boste lahko preprosto, varno upravljali računalnik avtomobila neposredno iz mobilnega telefona. in res hiter način. Kakorkoli že, kot vedno rečemo v tovrstnih vadnicah, ki niso tako običajne, se pri kakršnih koli vprašanjih o tem preprosto posvetujte z nami, in poskušali vam bomo dati vse odgovore o tem, ki jih boste morda potrebovali.

  Ali ste MirrorLink lahko povezali s tem korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar