Glavni » alibaba-info » Kako povezati mobilni telefon s televizorjem prek USB-ja

Kako povezati mobilni telefon s televizorjem prek USB-ja

AliExpress WW

Čeprav se zdi nekoliko preprosto, pa kabel in povezava pametnega telefona s televizorjem pravzaprav ni tako preprosta, kot se morda zdi. Zato smo ta članek ustvarili tako, da si lahko korak za korakom ogledate, kako ravnati, da lahko to storite povežite mobilni telefon s televizorjem prek USB-ja na izredno preprost način.

Danes imamo vsi mobilni telefon in uporaba teh naprav je po možnosti vse bolj razširjena. Mobilne naprave se trenutno uporabljajo za skoraj vse, odvisno od primera, od uporabe za radio, gledanja filmov, dela, študija, preverjanja družbenih omrežij, obveščenosti in stotine drugih stvari, zahvaljujoč neskončnim aplikacijam, ki nam olajšajo življenje na veličasten način.

Lahko jih uporabimo tudi za jih priključite na različne naprave, Načini povezovanja se zelo razlikujejo in segajo od brezžičnih do žičnih, od katerih lahko napravo uporabljate predvajajte filme Netflix na televizorju ali kot pomnilniško napravo USB, kot v tem primeru, kjer lahko na televizorju predvajate tudi različne vsebine.

Kazalo ()

  Povežite pametni telefon s televizorjem prek USB-ja

  Kar morate storiti, je natančno povežite mobilni telefon s televizorjem, vendar ne pozabite uporabiti originalnega USB-ja, da se izognete kakršnim koli težavam. Ko ga povežemo s televizorjem, bo mobilni telefon v njem prikazan kot točno povezan. Na televizorju morate izbrati masovni pomnilnik.

  Ko ste pripravljeni, vzemite daljinski upravljalnik in pritisnite na Gumb Source, kar je na primer pri Samsung televizorjih zgoraj desno. V bistvu je to gumb, s katerim uporabljate preklapljanje med HDMI, DVD, TV itd..

  Tu se zgodi, da se odpre razred raziskovalca datotek, tako da bomo lahko nadaljevali z odpiranjem videoposnetkov, glasbe, ogledov fotografij, v bistvu vsega, kar imamo na svoji mobilni napravi.

  Kako povezati mobilni telefon s televizorjem prek USB-ja
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Upoštevajte, da na ta način povezani na zaslonu mobilnega telefona ne vidite, kaj počnete, vendar uporabljamo mobilni telefon, kot da gre le za USB ključ. Če želite podvojiti zaslon svojega mobilnega telefona na televizorju, morate uporabiti Smart View, ki je na voljo v televizorjih in mobilnih napravah z Androidom, na ta način lahko ponovite tako, da na nek način poveste, kaj se zgodi na vašem mobilnem telefonu, na zaslon enostavno.

  Zdaj lahko kupijo tudi priključek, imenovan MicroUSB za HDMI da je to, kar počne, samo to, da naš pametni telefon pretvorimo v popoln video predvajalnik, saj lahko v realnem času celo vidimo vse, kar se dogaja na mobilnem telefonu.

  Kot vidite, ni preveč zapleteno povežite moj Samsung J1 s televizorjem prek USB-ja ali na izjemno preprost način neposredno priključite katero koli mobilno napravo na televizor. Predvajate lahko kakršne koli video datoteke ali fotografije, da jih lahko uživate na dokaj velikem zaslonu v primerjavi z mobilnim telefonom, bodisi da prikažete vso svojo družino bodisi preprosto, da lahko uživate v njih veliko podrobneje..

  Skupna raba zaslona z mobilnim telefonom

  Druga možnost, če želite gledati video posnetek v spletu ali kaj drugega, je uporaba kabla, ki ima na eni strani priključek. miniHDMI in na drugi strani Običajni HDMI za reprodukcijo natančno tistega, kar se dogaja na vaši televiziji. Tudi tisti, ki so SmartTV, imajo možnost pošiljanja video posnetkov Youtube da hkrati igrate na svojem mobilnem telefonu, poleg tega pa lahko tudi uporabljate Zrcaljenje zaslona in pametni pogled (ki jih lahko uporabimo tudi iz osebnega računalnika) Njihova uporaba je preveč preprosta, saj je televizor, ko ga zaženete na pametnem telefonu, povezan v isto omrežje. Wifi Samodejno ga zazna, zahteva potrditev, da je treba takšno napravo priključiti, in jo začnete uporabljati brez kakršnih koli težav.

  Kako boste videli število načinov povezave mobilnega telefona s televizijo je precej različno In obstaja nekaj za vse okuse in predvsem za vse potrebe, odvisno od tega, ali eno očitno potrebujete, bo bolj udobno kot drugo..

  Kot vedno vam povemo vsa vprašanja, ki jih imate, jih lahko pustite v komentarjih in takoj, ko bomo lahko, vam bomo poskušali odgovoriti..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar