Glavni » amazon » Kako povezati in namestiti tiskalnik HP v računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 s CD-jem ali brez

Kako povezati in namestiti tiskalnik HP v računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 s CD-jem ali brez

AliExpress WW

Pred nekaj dnevi smo govorili o namestitvi znanih spletnih kamer ali spletnih kamer na naše računalnike. Pogovarjamo se o čem je eden glavnih perifernih sistemov da se lahko sinhroniziramo z računalnikom. Ker bi nam lahko dali veliko večjo korist za našo ekipo. Nekaj ​​podobnega temu se zgodi, ko želite povezati in namestiti HP-jev tiskalnik.

Kazalo ()

  Kako začeti uporabljati HP-jev tiskalnik?

  Seveda bi lahko rekli, da to velja za kateri koli tiskalnik, toda resnica je, da je namestitev tiskalnikov HP najpogostejša točka. To je zato, ker je eno najbolj priljubljenih podjetij znotraj kategorije. V tem konkretnem primeru moramo reči, da je povezava in namestitev HP-jevega tiskalnika v računalnik preprostejša, kot mnogi mislijo. 

  Seveda se včasih lahko spopademo s težavami, vendar jih je mogoče rešiti tako, da za pomoč zaprosite HP-jevo stran za podporo. Namestitev tiskalnika ne zahteva veliko postopka, Zaradi tega lahko kakršno koli težavo, na katero naletite, prenesete v skupino za podporo.. 

  Prva stvar, ki jo moramo storiti za namestitev HP-jevega tiskalnika, je seveda izvleči ga iz tovarniške škatle, v kateri je.

  • Odstranjevanje vseh gumijastih trakov, ki ga ščitijo in bi lahko povzročili določene težave.
  • Po tem postavimo zgornji pokrov.
  • Odstranimo vse embalažne materiale, poleg tega, da poiščemo in izvlečemo toner, odstranimo varnostna tesnila, preden ga znova namestimo.

  Takrat gremo naprej, lociranje pladnja za papir če nameravamo najprej nekaj natisniti, tako da vodila spodnjega pladnja podaljšajo, da papir ne pade na tla, drsi. Tiskalnik priključimo na bližnji vir napajanja in ga vklopimo, takrat pa namestimo njegovo programsko opremo, ker ga računalnik sicer ne bo zaznal..

  Kakšni so koraki za namestitev HP-jevega tiskalnika?

  Zaradi zgoraj omenjenih razlogov, če je to vaš primer pravkar ste kupili tiskalnik HP all-in-one HP. Vedeti morate, da obstaja nekaj preprostih korakov, da lahko v nekaj minutah začne delovati. Resnica je, da je postopek namestitve za večino HP-jevih tiskalnikov podoben.

  Čeprav se v vsakem spremeni nekaj majhnih podrobnosti, lahko preverimo, ali je to tako enostavno kot tiskanje datoteke iz pomnilnika USB. Tako slediti morate le korakom tako da lahko HP-jev tiskalnik hitro povežete in namestite. Ko se enkrat poveže, ostane le namestitev programske opreme.

  Tu lahko običajno najdemo dve enako veljavni možnosti:

  1. Če je tiskalnik HP nov, je verjetno, da je priložen CD-ju za namestitev gonilnikov. Po drugi strani pa imate morda spletni naslov, kamor jih boste odpeljali.
  2. Če gre sicer za nekoliko starejšo različico, bomo morda morali poiskati internet, da dobimo gonilnike. Na koncu jih bomo morali vedno najti, seveda, da bi olajšali to iskanje, priporočamo, da poiščete HP-jevo spletno mesto.

  Naslednja stvar, ki jo morate narediti, ko imate programsko opremo je, da ga namestite na računalnik. Če ga želite namestiti, morate CD vnesti le, če ga je prinesel tiskalnik, nato pa morate zagnati samo namestitveni program. Če želite to narediti, dvokliknite datoteko .exe, ki bi jo morali najti v internetu ali na namestitvenem CD-ju.

  Povežite in namestite HP-jev tiskalnik to je tako enostavno kot namestitev programske opreme. Ko ste izvedli celoten postopek namestitve, lahko s svojim HP-jevim tiskalnikom celo začnete tiskati iz svojega mobilnega telefona. Edino, kar morate storiti, ko namestite programsko opremo, je naslednje:

  • Ko v računalnik namestite programsko opremo, bo sistem natančno navedel, kdaj kabel priključite na računalnik, s sporočilom, ki označuje natančen trenutek za namestitev kabla USB med obema.
  • Ko končate s tem korakom, je običajno, da znova zaženemo računalnik in tiskalnik HP in da ob tem oba začneta delovati.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar