Glavni » amazon » Kako povezati, konfigurirati in uporabiti originalno ali kitajsko pametno uro v Androidu ali iPhoneu

Kako povezati, konfigurirati in uporabiti originalno ali kitajsko pametno uro v Androidu ali iPhoneu

AliExpress WW

Nekaj ​​let je pametne ure so vedno bolj priljubljeni. A ne samo po priljubljenosti, ampak tudi glede funkcij, kar jasno kaže na nenehen razvoj tega razreda naprav..

Kako povezati, konfigurirati in uporabiti originalno ali kitajsko pametno uro na Androidu ali iPhoneu
Oglejte si ta video na YouTubu

Pametno uro lahko uporabljate za veliko število stvari: od vadbe do poslušanja glasbe in nadzora različnih vidikov mobilnega telefona med vadbo. Tudi delati in hitro pregledati, kaj nam pišejo, ali nekatere stvari, ki bi bile sicer zapletene in izgubili bi čas.

Toda ob upoštevanju, da ta razred naprav potrebuje mobilni telefon za delovanje in deluje v skladu z operacijskim sistemom, ki ga imamo v njem. Naučiti se jih moramo sinhronizirati s telefonom.

Torej, poglejmo, kako nastaviti pametno uro za uporabo Android ali iPhone tako da boste lahko kar najbolje izkoristili.

Najenostavnejši način za nastavite pametno uro z Wear OS ne glede na to, ali naj se sinhronizira z mobilnim telefonom, ki ima Android ali iOS.

Edino, kar se spremeni, je postopek, ki ga moramo izvesti, da ga lahko konfiguriramo. V enem operacijskem sistemu se bo razlikoval od drugega. Poglejmo torej korak za korakom, kako bi morali nadaljevati v vsakem operacijskem sistemu.

Kazalo ()

  Kako konfigurirati pametno uro v Androidu z operacijskim sistemom Wear

  • Najprej morate vklopiti pametno uro. Potem boste morali prenesti "Android Wear"Iz Googlove trgovine.
  • Zdaj boste morali v mobilnem telefonu aktivirati Bluetooth in nato odpreti aplikacijo Wear.
  • Takoj ko zaženete aplikacijo, boste morali izbrati datum. Po tem pritisnite, kjer piše "Začni konfiguracijo ", in morali boste sprejeti "Pogoji storitve".
  • Odpre se novo okno, kjer lahko vidite, da je vaš pametni telefon registriran. Takrat morate klikniti nanjo, da se sinhronizirata obe napravi, lahko traja nekaj časa, da boste morali počakati.
  • Zdaj bomo konfigurirali obvestila. Tako da jih lahko telefon pošlje na pametno uro. Za to boste morali iti "Nastavitve obvestil " in preverite, ali je označena možnost "Android Wear ".
  • Potem se bo pojavilo več navodil, ki jih priporočamo, da preberete, če želite izvedeti nekaj več o vseh prednostih, ki jih lahko pridobite sinhronizirajte pametno uro z mobilnim telefonom.
  • Ko sta obe napravi sinhronizirani, se prikaže "Povezano ", kar pomeni, da sta uspešno povezani.

  Kako nastaviti pametno uro na iPhonu z operacijskim sistemom Wear

  • Prva stvar, ki jo boste morali storiti, je prenesi Wear OS na vašem mobilnem telefonu. To lahko storite brez kakršnih koli težav v trgovini App Store.
  • Ko namestite aplikacijo in jo odprete. Videli boste lahko vse naprave, ki so v bližini. Očitno boste morali izbrati svojega.
  • Če je vaša naprava povezana z drugo uro. Najprej boste morali pritisniti "Sinhronizirajte z novo napravo". V nasprotnem primeru preprosto kliknite pametno uro.
  • Zdaj boste na svoji uri videli sinhronizacijsko kodo, ki se bo pojavila tudi v telefonu. Nato boste morali klikniti na "Connect " in na pametni uri boste videli potrditveno sporočilo. Postopek traja malo, vendar bodite potrpežljivi se bo na koncu sinhroniziral.
  • Nato se na zaslonu prikažejo različna navodila. Priporočamo, da ste nanje pozorni, saj se boste naučili nekaj stvari, ki bodo zelo koristne.

  Pogoste težave pri nastavitvi kitajske pametne ure

  Kitajske pametne ure so veliko cenejše od večine. Najpogostejša težava je nedvomno povezava tako šibka ki jih lahko predstavijo.

  Na ta način je sinhronizacija s telefonom lahko odisejada ali ohranjanje te povezave, nekaj povsem čudežnega. Imajo tudi eno ali drugo težava z obvestili, čeprav ne skrbite, ker je tovrstne težave zelo enostavno rešiti.

  Najprej priporočamo, da v primeru, da še niste nabavili pametne ure, neposredno kupite blagovno znamko in kakovostno. Mogoče gre malo več, a se splača. Če imate kitajsko uro, poglejmo, kako rešiti najpogostejše težave.

  Priporočamo, da prenesete aplikacijo, imenovano "MediaTek SmartDevice ”To vam bo omogočilo brezplačno in učinkovito reševanje vrste težav, povezanih s sinhronizacijo vaše ure s terminalom. Ta aplikacija je na voljo za Android in iOS.

  Ne pozabite še, da je aplikacija "Bluetooth Notifier ”Lahko povzroči nekaj težav z obvestili. Torej najbolj priporočljivo je, da ga odstranite.

  Z aplikacijo, ki smo jo prej prenesli, ne bomo mogli odpraviti le velikega števila napak, ampak ne bomo imeli nobenih težav z obvestili.

  Še ena zelo učinkovita in preprosta možnost. Dejansko drži dve napravi blizu. Zapomni si to Povezave Bluetooth Prav tako jih ni mogoče vzdrževati, kadar je med napravama določena razdalja. Najboljša alternativa je torej, da imamo uro vedno blizu telefona.

  Ali je mogoče BT Notification uporabljati s kitajsko pametno uro?

  Številne kitajske ure imajo povezavo do prenesi BT Notification. Vse, kar morate storiti, je, da z mobilnim telefonom optično preberete kodo, ki je na vaši uri, da omenjeno aplikacijo prenesete na terminal.

  Težava nastane, ko se zavedamo, da so tovrstne ure nimajo kartice operaterja zato lahko predstavljajo nekakšne težave, povezane z Bluetoothom. Prenesli bomo aplikacijo iz uradne trgovine našega operacijskega sistema in preizkusili.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar