Glavni » alibaba-info » Kako preveriti rezultat Primitiva, Euromillions ali Bonoloto na mojem Androidu ali iPhoneu

Kako preveriti rezultat Primitiva, Euromillions ali Bonoloto na mojem Androidu ali iPhoneu

AliExpress WW

Ali radi igrate na loteriji in želite preveriti Primitivo, ne da bi morali iti do najbližjega računalnika oz posvetujte se s svojo agencijo? Potem bi morali vedeti, da na srečo obstajajo nekatere aplikacije, posebej razvite, da imamo dostop do tovrstnih informacij, tako da lahko hitro in enostavno poznamo in preverimo Primitivo iz mobilnega telefona, naj bo to Android ali iOS.

Kazalo ()

  S temi aplikacijami preverite Primitivo iz telefona

  Preverite Primitivo v Androidu

  Če želimo, da lahko preverimo Primitivo v Androidu, potem moramo vedeti, da zanjo obstaja več aplikacij, čeprav bomo še posebej priporočili eno, v tem primeru LotoCheck Loterije. To je ena najbolje doseženih loterijskih aplikacij za Android, ki vsebuje vse informacije o novih, da preverite Primitivo s pametnega telefona, glejte rezultate EuroMillions.

  Nekatere glavne funkcije LotoCheck Loterije so povezane s preverjanjem vseh nagrad naših stav, poleg tega, da si lahko ogledate jackpote in rezultate vsakega žreba. Omogoča vam tudi skeniranje državnih loterijskih vstopnic, božičnih in otroških žrebanj in ENKRATNIH kuponov, upravljanje običajnih ali najljubših številk, da se posvetujete z nami.

  Hkrati lahko določimo shranjene stave, tako da jih z enim samim klikom poiščemo naenkrat. In seveda ima dodatne informacije, povezane z drugimi igrami, kot so Euromillions, National Lottery, Primitiva, Gordo, Bonoloto, Quinielas, Quinigol, Lototurf, Quintuple plus, Cuponazo, Eurojackpot, ONCE in Loterija Katalonije, tako da lahko še posebej sledite svojemu.

  Preverite Primitivo na iPhonu

  Če želite preveriti Primitivo v iOS-u, ker imate iPhone ali iPad, vam tudi ne bo treba postati slab, saj imamo aplikacijo, ki je bila posebej razvita za te uporabnike.. ScanLotería je aplikacija za preverjanje loterije na iPhoneu, Tako kot pri prejšnjem za Android bomo tudi tukaj pokazali vse funkcije, ki bi jih morali vedeti o njem.

  Med glavnimi funkcijami ScanLotería so nekatere, kot je skeniranje vstopnic za glavne igre, med katerimi so National Lottery, Euromillions, La Primitiva + Joker, La Bonoloto in El Gordo de la Primitiva. K temu moramo dodati možnost sklepanja enojnih in večkratnih stav, prejemanje samodejnih obvestil, ko vas čaka žreb, ki vas zanima itd..

  Hkrati pa smo ugotovili, da nam ScanLoterías omogoča skeniranje in izračunavanje nagrad na desetine vstopnic v nekaj sekundah, vendar smo želeli poudariti dejstvo, da v nasprotju s tradicionalnimi loterijskimi skenerji s to aplikacijo ni treba čakati na izvedbo vseh izžrebanj, lahko pa skeniramo po nakup v upravi.

  Prednosti posvetovanja z loterijo s pametnega telefona

  Udobje

  Eden od koristnih vidikov, ki jih ima preverite loterijo s pametnega telefona, je, da vam daje udobje; Za posvetovanje vam ni treba izvesti celotnega postopka, vendar je z enim samim klikom takšen vidik mogoč. 

  Takojšnje znanje

  Tradicijo preverjanja rezultatov prek telexta lahko popolnoma opustite, le vstopiti morate na zadevno spletno mesto in preveriti, ali ste zmagovalec; vse s posvetovanjem istega dne.  

  Povečate svoje možnosti

  Skozi posvetujte se s spletnimi računi z večjo verjetnostjo za zvišanje stav, ne glede na to, ali so večkratne, kombinacije znižanih stav itd. 

  Brez izgube vozovnice

  Zagotovo ste šli skozi okoliščine, v katerih ste izgubili svoj loterijski listek, je bil pokvarjen ali ukraden, vendar je s tem konec. Ker bo na voljo spletni način, ne samo za posvetovanje, bo to zdaj mogoče glej igro brez tega fizičnega elementa, ker so predstave registrirane in papir ne bo potreben. To zagotavlja, da boste ves čas vedeli o stanju rezultatov. 

  Takojšnja plačila

  Za to vam ne bo treba čakati veliko dni, ko boste videli svojo zmagovalno vstopnico, jih bo veliko spletne agencije plačilo opravijo brez provizij, Hitro in enostavno. Zdaj, ko ste vedeli, kako lahko preverite rezultate svojih loterijskih iger in prednosti, ki jih to pomeni, potem ne oklevajte in začnite uporabljati to metodo..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar