Glavni » alibaba-info » Kako kupiti pametne košarkaške in tekaške copate Li Ning

Kako kupiti pametne košarkaške in tekaške copate Li Ning

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 2020 ling ge sandali nv wang Red Woven Summer New Leisure Heels Open Toe Square Pol-Trailer Ženski čevlji Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če uživate ali se ukvarjate s športom, poznate kitajsko blagovno znamko Li Ning, ki je postala priljubljena po vsem svetu v devetdesetih in zgodnjih 2000-ih, zlasti za izdelavo telovadnih, tekaških ali košarkarskih športnih copat med drugimi športi, pa tudi materialov in športna oblačila. Ta znamka se je na enaki ravni pomerila s podjetji, kot sta Nike ali Adidas na Kitajskem, vendar na žalost zanje ne izkušata svojega najboljšega gospodarskega trenutka..

Ne zato so prenehali izdelovati superge, ki so ena izmed njihovih glavnih prednosti. Danes se bomo pogovarjali o tej znamki, ki se veliko prodaja na AliExpressu, kjer lahko najdete pametne čevlje Li Ning v sodelovanju z Xiaomi, košarkarske čevlje Dwyane Wade in druge športne izdelke, ki jih boste videli spodaj.

Izvor in zgodovina Li Ninga

Franšiza je poimenovana po Li Ningu, športniku, ki se lahko pohvali, da je po zaslugi svojih šestih medalj na olimpijskih igrah v Los Angelesu leta 1984 eden najpomembnejših telovadcev na Kitajskem. Idol v državi, ki ga je nekoč upokojil, je ustvaril svojo športno znamko.

Po nekaj letih širitve je svoj vrhunec dosegel na olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008. Proizvajalec je izkoristil prednost, da je bil merilo v kitajski športni modi, potisk pa je prišel iz rok samega ustanovitelja, ki je bil zadolžen za svetlobo. olimpijska bakla.

Od tu so bile vse slabe novice za kitajsko blagovno znamko, kljub temu da so še naprej vodile prodajo na Kitajskem. Položaj so poskušali obrniti tako, da so stavili na zvezdnika NBA Dwyanea Wadeja kot vidnega referenca in glavnega oglaševalca. In ne moremo reči, da jim to ni uspelo, ker kot rezultat te prelomnice verjamem, da vsakič, ko si opomorejo po svojih najboljših oblikah tekaških copat in seveda igranja košarke..

To je tisto, kar zaznavam, vidim vedno več tekačev s svojimi kitajskimi pametnimi čevlji Li Ning, ki so postali tako priljubljeni, da mi ne preostane drugega, kot da si kupim par, ko tečem po službi..

Pametni tekaški copati Li Ning Xiaomi

Li Ning je lani napovedal, da se bo pridružil družbi Xiaomi in izdeloval novo generacijo pametnih športnih čevljev za profesionalce in amaterje, ki so po mojem mnenju precej ugodni..

lining-xiaomi-mujer

Zdaj lahko svoje pametne tekaške copate za ženske kupite za 50 evrov, saj je izdelek v prodaji. Vse čevlje Xiaomi si lahko ogledate tukaj. Pomislite, da brez popustov stanejo 80 evrov, kar je nižja cena, kot je na primer vredna Adidas Run Smart.

In če je tisto, kar iščete, za moške, so mi te najbolj všeč:

smart

Cena je enaka kot pri ženskem modelu, 80, 74 evrov. V tem primeru je slabo, da niso znižani, zato boste morali počakati ali iskati prodajalca, ki ima nižje cene. Preiskali smo različne dobavitelje Li Ning in se praktično vsi gibljemo po enakih cenah.

Seveda bomo morali biti pozorni, če bodo izdali novo izdajo. V tem primeru bo ta prva kolekcija pametnih čevljev podjetja Li Ning dosegla strožje proračune..

Kako deluje?

Čipi pošiljajo podatke in aktivirajo pametno funkcijo, čevlji so nameščeni na podplatih čevljev. Ta čip se bo povezal z aplikacijo Xiaomi 'Mifit ' v naši napravi, kar omogoča spremljanje in shranjevanje zapisov vaše telesne aktivnosti, analizo vaše kondicije, časov, hitrosti, ritmov, kalorij

...

POMEMBNO: združljivo s sistemom Android 4.4 ali novejšim in iOS

Copati Dwyane Wade

Močne zavezanosti Li Ninga košarki ni mogoče razumeti brez postave zvezde Miami Heat Dwyane Wade, ki je kolekciji superg Li Ning dala ime že 3 leta.

Posebej za ljubitelje tega športa in zbiralce košarkarske obutve, saj obstaja kar nekaj zelo privlačnih in poceni modelov..

nba

  • Oglejte si katalog košarke Li Ning na AliExpressu

Od približno 40 evrov do 100, odvisno od zasnove in modela. Na primer, eden najdražjih čevljev je Wade 3.0, ki je na voljo v 4 barvah. Stanejo 90 evrov, čeprav so na srečo tudi znižani za 10%.

To je ena izmed najboljših trgovin za nakup Li Ning iz Španije: Športna spletna vodilna trgovina

Drugi izdelki Li Ning za Španijo

Jakne, jopice, flisi, loparji

...

še posebej pa superge. Ne vem natančno, kaj želite, v vsakem primeru, če boste kupili kitajske copate, je idealno temeljito pregledati velikosti. Če ne pojasnite, priporočamo naš članek, kako določiti svojo velikost na AliExpressu. Tukaj vse podrobno razložimo;).

Najverjetneje je v opisu izdelka tabela za pretvorbo velikosti. Primerjajte svojo evropsko velikost s tisto, ki jo boste pozneje morali izbrati na AliExpressu, ki jo urejajo ameriške meritve.

Ženska:

tallas

Moški:

In enako velja za športna oblačila. Poiščite svojo velikost v informacijah o izdelku. Najboljše, kar lahko storite, je, da se prek klepeta obrnete na prodajalca ali uradno napišete svoja vprašanja. Če kitajska trgovina misli resno, vam bo odgovorila in rešila, kar ste vprašali.

In ostalo bi samo čakati, da paket prispe popolnoma zapakiran in v svoji škatli. Novo. Že prej sem vam rekel, da sem kupil pametne čevlje. Prispeli so v dobrem stanju (v približno 21 dneh) in nisem imel nobenih težav.

Sprehodite se po AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar