Glavni » amazon » Kako kupiti in plačati na obroke ali obroke na Amazon ali eBay iz Čila

Kako kupiti in plačati na obroke ali obroke na Amazon ali eBay iz Čila

AliExpress WW

eBay in Amazon sta dve glavni nakupovalni platformi za vse vrste izdelkov, ki so dostopni ne samo v Španiji, ampak tudi tudi v dobrem delu latinskoameriških držav, Kot posledico tega vas želimo danes naučiti, kako kupovati in plačevati z obroki na Amazon ali eBay iz Čila.

Kazalo ()

  Kupite na eBayu s kvotami v Čilu

  Prva stvar, ki jo moraš ne pozabite, da ko govorimo o eBayu, kot tudi Amazon so mednarodna spletna podjetja, ki omogočajo pridobivanje izdelkov s katero koli kreditno kartico in celo na obroke, čeprav se to ne zgodi v vseh primerih.

  Zato najprej, razmisliti morate, katera je vaša banka ali finančna institucija, ob upoštevanju, da bo razpoložljivi plačilni mehanizem popolnoma opredeljen, pri katerem podjetju imate denar.

  Po drugi strani, nakup iz Čila na Amazon ali eBay lahko to storite na obroke, hvala do alternativnih storitev, razvitih zanj:

  • Buscalibre: je eden najbolj priporočljivih sistemov za nakup izdelkov na eBayu in Amazonu iz Čila omogoča plačilo z debetno kartico ali Redcompro, ki omogoča omogočanje plačilnih sredstev, kot je WebPay. Delovanje tega sistema je zelo preprosto, saj morate le kopirati povezavo do izdelka eBay ali Amazon, ki vas zanima, in jo prilepiti na spletno mesto.

  Načini nakupa na Amazon in Ebay na obroke Čile

  Po drugi strani pa je pomembno, da če boste uporabljali to platformo, poznate nekaj podrobnosti o njenem delovanju, na primer dejstvo, da ima dve različni vrsti pošiljk, med katerimi lahko izbiramo, letalski prevoz, če temu nekako rečem, kar traja veliko manj, in morska pošiljka, ki je veliko cenejša, čeprav traja dlje.

  Traetelo je ime druge storitve, ki jo bomo lahko našli v teh primerih, posrednik, ki ponuja sistem, ki je zelo podoben sistemu Buscalibre, In glede tega moramo reči, da sodeluje s podjetji, kot je DHL, čeprav so njegove dobave takojšnje, je slabo, da bomo morali zanjo plačati veliko vsoto.

  Prednosti nakupa na Amazonu ali eBayu iz Čila

  Internet ni le sredstvo komunikacije in informacij. Danes je to velik trg vseh vrst. Kaj olajša prosto trgovino z neštetimi izdelki in storitvami. Izdelamo lahko tudi katero koli vrsto darila, ki je idealna, zato bomo pri tej vrsti nakupa videli številne prednosti, ki jih bomo poznali spodaj.

  Razpoložljivost izdelkov

  To je ena glavnih prednosti, ki jo lahko imamo, ko želimo kupiti izdelek. Velikokrat ponoči ali zgodaj zjutraj to so ure, ko se na splošno veliko proda. To je zato, ker imamo možnost, da kadar koli in kadar koli kupujemo v udobju svojega doma.

  Dostava na dom

  Dostava na dom je očitno ena izmed njih glavni razlogi, zakaj se ljudje odločajo za spletno nakupovanje. To je posledica dejstva, da bomo vedno imeli dostavo v nekaj dneh po nakupu, zato olajša breme razmišljanja o prenosu katerega koli izdelka.

  Cenovni razpon

  Cene, dokler je velika konkurenca vam omogočajo povečanje ponudbe, kar pomeni nizke cene in popuste. S tako širokim dosegom interneta se bodo kupci borili za hitrejšo prodajo svojih izdelkov..

  Kupujte izdelke zunaj svoje države

  Včasih si želimo izdelke, ki jih v naši državi ne bi našli in bi jih z enim samim klikom lahko kupili. Med drugim govorimo o izdelkih, kot so čevlji.

  Slabosti nakupa na Amazonu ali eBayu iz Čila

  Izdelka ne bomo mogli preizkusiti

  To je lahko eden izmed glavne pomanjkljivosti, ki jih imamo pri spletnem nakupu izdelka. Čeprav imamo zdaj na voljo povratne sisteme, če je izdelek v okvari. Tako smo lahko mirni, če pride izdelek s težavami.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar