Glavni » alibaba-info » Kako kupiti poceni oblačila v slogu Hollister in Abercombie & Fitch na AliExpressu

Kako kupiti poceni oblačila v slogu Hollister in Abercombie & Fitch na AliExpressu

AliExpress WW

Hollister Co, iz podjetja Abercrombie & Fitch, je najpomembnejša blagovna znamka oblačil za ameriško mladino. Njegov sodoben in ležeren slog, ki ga je navdihnila Južna Kalifornija, je osvojil številne mlade ljudi in ni težko prečkati ulice z značilnim logotipom galeba ali A&F izvezenim na majici.

Blagovne znamke Hollister in Abercombie & Fitch se na AliExpressu ne prodajajo izvirno, lahko pa s tem iskanjem ali tako drugače najdete zelo podobne izdelke.

ponavljam, niso izvirni. Izvirni izdelki Hollister in Abercrombie & Fitch so vredni veliko in jih do danes še nisem videl na AliExpressu. Morda se bo kasneje to zgodilo (to se dogaja pri številnih zahodnih znamkah) in to boste opazili, ker bodo pod izdelkom imeli logotip zajamčene avtentičnosti:

Kakšna so torej ta poceni oblačila, ki so tako podobna Hollisterju in Abercrombieju, ki jih vidite na AliExpressu??

Kar najdete na AliExpressu, skoraj nikoli niso kopije (ki izginejo iz rezultatov iskanja), temveč kloni brez blagovne znamke ali kitajske blagovne znamke. Od replik se razlikujejo po tem, da niso nezakonite (njihova prodaja je dovoljena) in da nimajo originalnih logotipov. Namesto tega uporabljajo simbole, podobne simbolom prvotne znamke, kot so črke AF, orli, tema surfanja in kalifornijski motivi, kot je granit Sentinel Rock.

Kot lahko vidite na fotografiji, je Beckham velik oboževalec te blagovne znamke AliExpress. ?

Kitajske znamke, enakovredne Abercrombie

Najbolj znana blagovna znamka Abercrombie & Fitch na AliExpressu se imenuje Anjoyfitch Kevin in je tista, ki ste jo videli na zgornjih treh fotografijah. Imajo na stotine modelov, ki posnemajo slog Abercrombie, zlasti v majicah (ki jih lahko vidite tukaj), v kratkih hlačah (tukaj) in puloverjih (tukaj).

Moram priznati, da sem sprva mislil, da so ljudje kupovali samo oblačila, v katerih ni bila vidna beseda "Anjoyfitch", toda iz tega, kar je razvidno iz ocen, imajo tudi ti veliko prodaj in ljudje so nad njimi navdušeni.

Najbolj ugledni prodajalci teh klonov

To počnemo že nekaj časa, vendar smo za vas pripravili tabelo z 18 najbolje prodajanimi izdelki enakovrednih Abercrombie na AliExpressu:

StoreReputationLink
Trgovina Four Seasons Pojdi v trgovino
Ulike Fashion Pojdi v trgovino
To bo nov začetek Pojdi v trgovino
Bigyes Pojdi v trgovino
Nakupovalni center Happy Square Pojdi v trgovino
Trgovina z oblačili za prosti čas Pojdi v trgovino
E&K modna trgovina Pojdi v trgovino
Hangzhou Huabao Trgovanje Pojdi v trgovino
Happy & Little Fort Pojdi v trgovino
Leo 's modna trgovina Pojdi v trgovino
Trgovina z Lovestoreom Pojdi v trgovino
Značaj je usoda Pojdi v trgovino
Trgovina s tovarno mango Pojdi v trgovino
Mama moda Pojdi v trgovino
Samo čas bo povedal Pojdi v trgovino
Za moške Pojdi v trgovino
Abby Baby Oblačila Pojdi v trgovino
Oblačila za sončno svetlobo Pojdi v trgovino

Kot vidite pri trgovinah z zelo visokim ugledom, ne pri tipični trgovini, ki se prijavi za prodajo največjega števila kopij, preden se zaprejo..

In kakovost?

Na splošno je pri nakupu izdelka, ki ni replika, temveč kitajska znamka (klon brez logotipov, dajte noter), kakovost običajno večja in cena nižja. To je zato, ker prodajalci replik živijo stalno, tvegajo, da bodo njihove trgovine zaprte, kar pomeni izgubo denarja, ki ga poskušajo nadomestiti z zvišanjem cen svojih izdelkov ali znižanjem kakovosti..

Z drugimi besedami, ko kupujete blagovne znamke, kot je Anjoyfitch, imate veliko višjo garancijo kakovosti kot nakup replike..

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar