Glavni » alibaba-info » Kako kupiti oblačila plus size na AliExpressu

Kako kupiti oblačila plus size na AliExpressu

AliExpress WW

Trenutno je v fizičnih trgovinah precej enostavno najti oblačila v velikih velikostih, čeprav so to običajno staromodna oblačila in zunaj najnovejših trendov. Pravzaprav je za številne ženske običajno skoraj nemogoče najti moderna in privlačna oblačila velikosti 44 ali 46. Večino časa so možnosti omejene na specializirane prodajalne ali dolgočasne oddelke nakupovalnih središč, kot je El Corte Inglés, kjer so oblačila velikosti pogosto nekoliko zastarela..

Poleg tega je še ena težava v tem, da ni veliko ponudbe v trgovinah glede velikih oblačil in je nakup teh posebnih oblačil običajno precej drag. Če torej iščete poceni oblačila plus size za ženske ali moške, bi morali resno razmisliti o nakupu na AliExpressu. Pravzaprav boste na tej slavni kitajski spletni platformi našli najnovejše trende v modi plus size, poleg tega pa po zelo ugodni ceni.

Najboljše trgovine z oblačili plus size na AliExpressu

AliExpress ponuja ogromno izbiro oblačil plus size tako za ženske kot za moške: od oblek, plaščev, kavbojk, spodnjega perila, nedrčkov, bikinija, kopalk, majic, zabavnih oblek in še veliko več. Končno lahko svojo garderobo razširite in posodobite, tako da porabite zelo malo denarja!!

Tu je majhen seznam najboljših trgovin AliExpress, kjer lahko kupite oblačila velike velikosti (tudi na debelo):

  • NewConcept - Ta zelo ugledna trgovina (2 kroni) ima obsežen katalog ženskih in moških oblačil in oblek plus size. Najdete ga v rubriki «N-Definirajte svojo modo».
  • Fashion Shopping Bar - 1 - Ta trgovina (3 diamanti) ima veliko izbiro ženskih oblačil plus size. Najdete ga v posebnem oddelku, imenovanem "S do XXXXL".
  • Maloprodajna in veleprodajna trgovina s seksi oblačili - Ta trgovina (2 diamanta) ima tudi poseben odsek (imenovan Plus Size Dress), kjer boste našli zanimiv in zelo privlačen izbor poceni oblačil plus size. 

Pomembno

Kot vedno vam svetujemo, da pri izbiri trgovine pred drugo upoštevate njen ugled (od 1-2 diamantov ste lahko prepričani, da je 100-odstotno zanesljiv prodajalec), ocene in komentarje drugih uporabnikov ter število nakupov. Če imate kakršna koli vprašanja, ne glede na to, kako majhna, se ne bojte obrniti na prodajalca.

Kako ugotoviti našo velikost na AliExpressu?

Glavni članek: Velikosti na AliExpressu

Kot že veste, ima vsaka država svoje velikosti, zato morate biti pri izbiri najprimernejše velikosti še posebej pozorni. Večina trgovin AliExpress ima tabelo za pretvorbo velikosti, vendar se velikokrat španska velikost ne prikaže. Če želite ugotoviti, katera španska velikost ustreza kateri koli mednarodni velikosti, bo ta tabela za pretvorbo velikosti zelo koristna:

tallaje-aliexpress-tallas-grandes

Po drugi strani pa je veliko prodajalcev, ki meritve določajo z natančnimi meritvami naše višine, prsnega koša, pasu in bokov:

Višina = višina / prsni koš = prsni koš / pas = pas / bok = bok

Za to se bomo morali izmeriti s trakom in izbrati velikost glede na svojo višino, prsni koš, pas in boke ?

Kako vrnem oblačilo, če velikost ne ustreza?

Vsaka trgovina ima svojo politiko vračila, zato je zelo pomembno, da jo pred nakupom na AliExpressu natančno preberete. Običajno lahko kupec izdelek vrne s plačilom stroškov vračila ali obdrži izdelek in se s prodajalcem dogovori za vrnitev denarja. V primeru, da se oblačilo zelo razlikuje od njegovega opisa na spletni strani, se prodajalec večino časa strinja, da bo povrnil celoten denar izdelka.

Kakorkoli že, najbolje je velikosti dobro popraviti in upoštevati, kot smo že omenili, veliko razliko med kitajskimi in evropskimi velikostmi. Kot vam vedno povemo, v primeru kakršne koli težave ali zmede ne oklevajte in se obrnite neposredno na prodajalca.

Posodobite svojo garderobo zdaj! Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar