Glavni » alibaba-info » Kako kupiti poceni izdelke Paw Patrol na AliExpressu

Kako kupiti poceni izdelke Paw Patrol na AliExpressu

AliExpress WW

Če iščete izdelke Paw Patrol, imate srečo, ker bomo v tem članku razložili, kako dobiti vse vrste izdelkov: plišaste živali, igrače, ure, oblačila

...

patrulje z najnižjimi cenami na internetu.

Te znane televizijske risbe že vrsto let pometajo najmlajše, zato je njihove izdelke enostavno najti na AliExpressu, saj je to ena od spletnih strani o spletni prodaji, kjer lahko najdete vse vrste izdelkov. Če si želite na hitro ogledati vse, kar boste našli o Paw Patrol ali Paw Patrol v AliExpressu, kliknite tukaj.

Poceni in kakovostni izdelki za obhod šape v AliExpressu

Od nagačenih živali do šolskih pripomočkov je na tej slavni seriji mladičkov ogromno izdelkov. Najdemo lahko vse like: Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky, Everesty, Zuma in Ryder. Ne glede na vaše najljubše, lahko pri njih najdete visoko kakovostne in zelo poceni izdelke. Za lažje iskanje vam bomo prikazali po vrstah izdelkov

Polnjene živali in lutke

Do njih je najlažje priti, na AliExpressu sem že kupil več plišastih živali in so vedno odlične kakovosti in njihova cena je neprekosljiva, najboljši prodajalci ne dosežejo 5 dolarjev (vsaka plišasta žival). Najdete jih s klikom tukaj.

Če se odločimo za plastične figurice, so še vedno cenejše, saj lahko stanejo približno 5 dolarjev celotnega paketa z 10 ali 12 figurami patrulje. Najdete jih tukaj.

Okraski za zabave

Če želite organizirati tematsko zabavo o patrulji, lahko v AliExpressu najdete vse, kar potrebujete za okrasitev vaše zabave: balone, krožnike za enkratno uporabo, kozarce, slamice, transparente, prte, vabila na zabave, piñate, zastavice za piškote

...

S klikom tukaj lahko najdete še veliko zelo poceni izdelkov za paw patrol party.

Nazadnje, če je tisto, kar iščete, poceni kostum patrulje, smo tukaj našli nekaj zelo kul, kot je ta, ki vam jo pokažemo spodaj.

Šolski pripomočki

Če se že pripravljate na vrnitev v šolo, je vredno poiskati izdelke na AliExpressu, saj ima veliko raznolikosti in so zelo poceni. Najdete komplete s šolskimi pripomočki (svinčniki, radirke, ravnila

...

), kot je ta, ki vam jo spodaj prikažemo s klikom tukaj.

Če želite kupiti samo škatlo, v katero lahko shranite vso šolsko opremo, ki jo že imate, tukaj lahko najdete več različnih modelov zelo poceni kovčkov za tace.

Nahrbtnik in torbice

Čeprav bi jih lahko vključili v prejšnji odsek, je na AliExpressu veliko modelov zelo poceni nahrbtnikov za obhod šape, zato je vredno pokazati različne modele.

Najbolje prodajajo ti togi nahrbtniki za šolo, ki jih lahko tukaj kupite za manj kot 10 dolarjev. Imate ga tudi v številnih različnih odtisih: z vsemi liki v seriji ali s priljubljenimi izberete sami.

Našli smo tudi te smešne plišaste nahrbtnike, ki so odlično darilo za vsakega otroka, ki ljubi to serijo in spet je njegova cena neverjetna: manj kot 10 dolarjev, kot lahko vidite s klikom tukaj.

Končno, ti preprosti nahrbtniki iz blaga, ki smo jih našli na AliExpressu, so odlični za občasne izlete ali za darila na tematski zabavi s papužami, saj jih najdemo v enotah z enim nahrbtnikom ali tudi v pakiranjih po 10 enot (približno 10 USD). Tukaj boste našli vse možnosti.

Če je tisto, kar iščete, torbica za obhod šape, smo jo v AliExpressu našli tukaj za manj kot 2 dolarja, imate jo tudi v najrazličnejših vzorcih, tako da lahko izberete svojo najljubšo sceno.

Ure in budilke

Ti izdelki so idealni, saj lahko otrokom privzgojijo navado nadzora nad časom, pa tudi, kako naj ne bi radi nosili uro svojih najljubših risb ali se vsako jutro zbudili ob pogledu na budilko patrulje? V AliExpressu lahko tukaj najdete uro Paw Patrol za manj kot 4 dolarje.

In če imate raje budilko z vgrajeno LED lučko, jo imate tukaj za manj kot 6 dolarjev. Najdete ga v do 24 različnih modelih, tako da lahko izberete tistega, ki vam je najbolj všeč.

Obeski in prstani

Povedali smo vam že, da na AliExpressu obstaja široka paleta poceni izdelkov za patrulje s tacami, zato ni presenetljivo, da lahko najdete celo obeske ali prstane, namenjene najmlajšim. Tu lahko obeske kupite za manj kot 3 dolarje in to je majhna ploščica s podobo serije (za izbiro obstaja več različnih modelov).

Našli smo tudi zelo poceni komplete z obročki, na primer komplet z 20 obroči vas lahko stane približno 4 dolarje, kot lahko vidite tukaj. To je odlična podrobnost za goste na rojstnodnevni zabavi s tematiko šape, kajne??

Obeski za ključe

Če imajo vaši otroci že hišne ključe, smo našli tudi te zelo smešne obeske za ključe, ki se prižgejo zaradi majhne LED diode, ki jo nosijo v sebi. Tu lahko najdete do 6 različnih znakov.

Oblačila in dodatki

Na koncu smo našli tudi nekatere izdelke patrulje za šape v delu oblačil in dodatkov za otroke. Ne pozabite, da morate za pravilno izbiro velikosti odpreti opis izdelka in poiskati merilno tabelo samo s to mizo. Če želite več informacij, imamo članek, v katerem razlagamo, kako pravilno izbrati svojo velikost v AliExpressu.

Žal nismo našli veliko srajc ali oblek, lahko pa jih najdete tukaj. Vendar smo našli precej različnih zelo poceni pižam Paw Patrol, ki jih imate tudi v različnih stilih in z različnimi potiski. Za ogled kliknite tukaj.

Če iščete brisače ali kopalne plašče za šape, smo jih našli tudi tako kul, da jih lahko v AliExpressu najdete za manj kot 15 dolarjev, če kliknete tukaj.

Tu smo našli celo res super superge paw patrol za manj kot 20 USD..

Se želite naučiti, kako kupovati na AliExpressu? Preberi to

Ne glede na to, ali ste že kdaj kupili ali ste novi, v našem razdelku z vadnicami najdete članke, ki vam bodo pomagali pri varnejšem nakupu, razložili pa vam bomo tudi najboljše trike za prihranek denarja pri nakupu na AliExpressu. Če imate vprašanja o tej spletni strani, vam priporočam, da najprej preberete naš dokončni vodnik na AliExpressu, kjer na kratko povzamemo vse, kar morate vedeti, da začnete kupovati.

In ti? Ste že kupili izdelke za obhod šape na AliExpressu? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar