Glavni » google » Kako kupiti selfi palice po najugodnejši ceni na AliExpressu

Kako kupiti selfi palice po najugodnejši ceni na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 CNIQOZ Smart Gimbal 360 Samodejno sledenje Držalo za pametno streljanje Telefon samodejno sledenje obrazov Sledilnik obrazov Smart Gimbal Selfie Stick Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 APAI GENIE II Samodejna kamera za sledenje predmetov obraza Obračanje 360 ​​° Pametno držalo za stojalo za samoportrete Nosilec za pametno fotografiranje Nosilec za telefon Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Stojalo za samoportrete, razširljiv Bluetooth, samoportreta z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, združljiv z iPhone, Samsung Galaxy in Huawei Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 3 m ultra dolga nevidna selfi palica iz ogljikovih vlaken za Insta360 ONE X2 / ONE R / ONE X Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Roreta 2021 NOVO 4 v 1 brezžična Bluetooth samoportreta s stojalom Zložljivi monopodi univerzalni za pametni telefon Vroče Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Apai Genie Auto Smart Shooting Selfie Stick 360 ° držalo za sledenje predmetov All-in-one Rotation Face Tracking Camera Nosilec telefona Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Stojalo za stojalo za telefon Selfie Stick CASEIER Bluetooth Light Light Light Live Streaming Teleskopski in prenosni večnamenski Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno Nº 8 Razširljiva Bluetooth samoportreta z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, združljiva z iPhone, Samsung Galaxy, stojalo za samoportrete Huawei, glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 FGCLSY Bluetooth selfie stick z LED polnilno lučko mini stativ, razširljiv monopod Za Android IOS Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Originalni Xiaomi zložljivi stojalo Monopod Selfie Stick Bluetooth z brezžičnim gumbom Selfie Stick za iOS / Android / Xiaomi Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Super kratek članek o tem, kako kupiti poceni selfie palčke na AliExpressu. Ker smo blog o AliExpressu, je jasno, da imamo določeno favoriziranje te trgovine ?, vendar resnično verjamemo, da je veliko bolj priročno kupiti samoportretno palico v AliExpressu, namesto da bi to počeli v Amazon, Fnac, MediaMarkt, eBay ali El Corte Inglés. Najdete jih za manj kot 5 evrov, kot lahko vidite v tem iskanju. To je dober razlog, da jih kupite na tej spletni strani, kajne?

Kako najti najboljše selfie palice na AliExpressu

V AliExpressu se ta vrsta izdelkov prodaja kot pecivo, zato ne bomo imeli težav pri iskanju izdelkov, ki imajo tisoče prodaj in imajo zato nešteto ocen. S klikom tukaj lahko najdete najbolj prodajane selfie palčke iz celotnega AliExpressa.

Vedno je dobro začeti iskati tam, saj kot veste v AliExpressu je zelo pomembno, da so prejšnji kupci imeli pozitivne izkušnje.

5 najboljših selfie palic za razmerje med ceno in kakovostjo

Tukaj vam prepuščamo tisto, kar se nam zdi najboljše palice za samoportrete v AliExpressu, od najpreprostejših do najbolj dodelanih, ki imajo na ročaju gumb za zajem.

1 žična samoportreta


Žična samoportreta (iOS / Android)

To je najbolje prodajana samoportreta v celotni zgodovini AliExpressa (več kot 21.000-krat) in ne samo zmaguje s ceno, temveč tudi s funkcijami, ki jih ponuja: ima kabel, ki se poveže z mobilnim ali digitalnim fotoaparatom in bo omogočil fotografiramo s pritiskom na gumb na ročaju selfie palice (nadzorni kabel).

S tem se izognemo nastavitvi časovnika kamere in nam omogoča fotografiranje, ki si ga želimo, ne da bi morali ponastaviti časovnik, če je fotografija šla narobe. Na voljo je tudi v različnih barvah.

Njegova cena je približno 4 €, najdete pa jo tukaj.

2 Selfie Stick z Zoom

Selfie Stick ZOOM Bluetooth (iOS / Android)

Ta selfie palica nima niti približno toliko prodaje kot prejšnja, ima pa dve dodatni funkcionalnosti, poleg tega pa lahko zajema slike s pritiskom na gumb na ročaju. Ta selfie stick ima Bluetooth, zato vam ni treba priključiti telefona v kabel. In najboljše od vsega

...

Ima povečavo! Z ročajem palice lahko nadzorujemo povečavo fotoaparata, kar nam bo omogočilo večjo izraznost pri fotografiranju.

Vredna je tudi približno 4 € in jo lahko kupite tukaj.

Če prodajalcu, kot se običajno zgodi dva dni po posodobitvi objave, zmanjka zaloge, lahko tukaj najdete več samoportretov z enakimi lastnostmi.

3 večnamenske monopodne samoportrete (združljivo z GoPro)


Selfie Stick Multi Uses (iOS / Andrioid)

Ta selfie stick je primeren tudi za GoPro, ima vso dodatno opremo, ki bo potrebna za namestitev GoPro, mobilnega in digitalnega fotoaparata na palico. Za razliko od ostalih klubov ima ta veliko širši ročaj za večjo vzdržljivost in zaščito pred udarci, medtem ko snemamo bolj ekstremne prizore..

Vreden je približno 11 € in ga prodajo tukaj.

4 posebna selfie palica za GoPro


Selfie Stick GoPro in SJ4000

Tukaj imamo selfie stick izključno za GoPro. Opremljen je z vsemi potrebnimi dodatki za namestitev fotoaparata, skupaj z vodotesnim ohišjem in ročajem z veliko oprijema, da ne zdrsne, če snemamo na mokrih mestih.

Ta selfie stick se zelo dobro prodaja tudi na AliExpressu. Je nekoliko dražji (približno 11 EUR) in ga najdete tukaj.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar