Glavni » google » Kako kupiti poceni mobitele Cubot

Kako kupiti poceni mobitele Cubot

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Cubot KingKong 5 Pro IP68 / IP69K Vodoodporen pametni telefon Robusten telefon 8000mAh 48MP trojna kamera Android 11 NFC 64GB Global 4G LTE Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Cubot W03 IP68Vodoodporen SmartWatch kalorij monitor srčnega utripa Fitness Tracker Clock Android IOS Sport Smart Watch za moške Ženske Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Cubot X30 8 GB pametni telefon 48MP pet kamer 32MP Selfie NFC 256 GB 6,4 "FHD + Fullview Display Android 10 Globalna različica Helio P60 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Cubot C30 48MP Quad AI kamera 8 GB + 256 GB 32MP Selfie Smartphone Global 4G LTE Helio P60 NFC 6,4-palčni FHD + 4200 mAh Android 10 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Cubot C3 SmartWatch Sport Monitor srčnega utripa 5ATM Vodoodporen dotik Fitness Tracker Smart Watch za moške Ženske Android IOS Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Cubot C5 IP68 Vodoodporen SmartWatch kalorični monitor srčnega utripa Touch Fitness Tracker Sport Smart Watch za moške Ženske Android IOS Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Cubot Note 20 Pro Quad Camera Smartphone NFC 6GB / 8GB + 128GB 6.5 "4200mAh Android 10 Dual SIM Telefon 4G LTE mobilni telefon Note20 Pro Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Cubot KingKong MINI2 Robusten telefon 4 "QHD + zaslon Vodoodporen 4G LTE Dual-SIM Android 10 3GB + 32GB 13MP kamera MINI Phone Face ID Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 CUBOT C3 Smartwatch 2020 for Men 5ATM Vodoodporne poslovne pametne ure z veliko baterijo 260 mAh Obvestilo o klicu Poglej najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Cubot P30 pametni telefon 6,3 "zaslon Waterdrop 2340x1080p 4 GB + 64 GB Android 9,0 Pie Helio P23 AI Zadnje trojne kamere Face ID 4000 mAh Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Eden izmed telefonov kitajskih proizvajalcev, ki so bolj modni in bolje delujejo, je mobilni telefon Cubot in ker ste nas mnogi vprašali o kakovosti in ceni teh mobilnih telefonov, nam ni preostalo drugega, kot da o njih pišemo in pojasnimo nekatere pomembne vidike ?

Kako bi lahko bilo drugače, kitajski prodajalci na AliExpressu ponujajo ta izdelek in ugotovili smo, da to počnejo po zelo ugodni ceni. Morda zato, ker preskočijo posredniški korak, morda zato, ker si lahko z izdelavo v isti državi izvora kot ta platforma privoščijo to razkošje ... dejstvo je, da smo tukaj našli najboljše ponudbe znamke Cubot.

In nismo pozabili slediti komentarjem prejšnjih kupcev, mnenja o razmerju med Cubotom in AliExpressom pa so kar dobra, zato vam pri AlixBlogu svetujemo, da kupite model, ki vam je najbolj všeč od tega azijskega proizvajalca. Ali pa se vam zdi brezplačen pametni telefon drag za manj kot 200 evrov? Tudi za manj kot 100!

Ta, ki jo vidite spodaj, je ena izmed najbolj prodajanih Cubotovih mobilnih telefonov na AliExpressu: več kot 700 prodaj, ocena, ki meji na 5 od 5 in stane manj kot 80 evrov

...

Neustavljivo, kajne? Ta mobilni telefon Cubot in še veliko več najdete s klikom tukaj.

Najnovejši modeli Cubotovih mobilnih telefonov

Hitra širitev in sprejemanje te blagovne znamke pametnih telefonov je pomenilo, da je na trgu že veliko Cubotovih modelov. Cubot S200, Cubot S308, Cubot X10, Cubot X15, Cubot X9, Cubot X17

...

Še naprej bi lahko omenjali modele, predvsem pa bomo govorili o najnovejših tipih, s tehničnimi specifikacijami po najnovejši tehnologiji (mimogrede, veste, da so na Kitajskem pri teh vprašanjih v ospredju in skoraj vedno lansirajo vrhunske mobilne telefone po super nizkih cenah).

Najprej bomo pregledali zgodovino te blagovne znamke. Cubot je kitajska franšiza, ki se je lotila oblikovanja lastnih mobilnih telefonov in se ni omejila na kopiranje najbolje prodajanih modelov drugih vodilnih podjetij. Ta kitajska skupina ponuja široko paleto poceni telefonov Android, od naprav z zelo osnovnimi specifikacijami do bolj zapletenih mobilnih telefonov, vsi pa po cenah pod konkurenco. Posebej priporočamo različne modele 'X ', ki so zmagali po vsem svetu, toda to, kar vedno rečemo, ceni uporabo in porabo, nato pa izberite ustrezno referenco..

 • Cubot X9
 • Cubot X10
 • Cubot X11
 • Cubot X15
 • Cubot X16
 • Cubot X17

POMEMBNO: ne pozabite, da ne spregledate in pozorno spremljate tehnične specifikacije in značilnosti vsakega modela. Še en trik: iskanje lahko med drugimi parametri filtrirate tudi po pomembnosti, prodaji, novicah, vrednotenju in ceni. Dvome boste pustili, če ne veste, katerega izbrati.

Označite izdelke z zvezdico na AliExpressu

Našli smo ta model X9, ki je na platformi uspel. Še en primer, ta Cubot X15 s skoraj 3.500 prodaj po vsem svetu in zelo dobro uporabniško oceno. Oba mobilna telefona sta poslana iz Španije (zdaj razložimo, kaj to pomeni).

Še dve referenci, ki se veliko prodajata, sta ta X16 in X17, ki sta na voljo za 135 oziroma 157 evrov. Treba je opozoriti, da Android vključuje najnovejše specifikacije in najnovejšo tehnologijo z garancijo Cubot. In mimogrede, so 100% originalni. Brez kopij.

Dostava iz Španije?

Nekateri prodajalci ponujajo možnost pošiljanja izdelka iz Španije, saj so izdelki z oznako 'National Shipping ' poslani iz obstoječega skladišča v zadevni državi, zato je dostava opravljena v samo 72 urah. Poleg tega je donos veliko lažji. Dokler je izdelek v brezhibnem stanju, ga lahko vrnete neposredno v nacionalno skladišče.

In še eno pomembno dejstvo, vključno z davki: izdelki, poslani iz skladišča v vaši državi, ne potrebujejo carine. Nič več uvoznih dajatev in stroškov, pa tudi morebitnih zamud ali težav s pošiljanjem. 

Obstaja več načinov, kako najti izdelke s pošiljanjem iz države. Na strani z rezultati iskanja kliknite "Domača dostava " ali izberite, od kod želite, da bo izdelek poslan. Na strani s podrobnostmi o izdelku lahko vidite tudi, v katerih državah ima prodajalec skladišče. Včasih lahko izdelek odpremimo iz različnih nacionalnih skladišč, zato morate izbrati, katero je najprimernejše
zate.

Najboljši kitajski prodajalci mobilnih telefonov Cubot v AliExpressu

Da bi vam olajšali, smo izbrali nekaj najboljših trgovin, v katerih je ta izdelek na zalogi (pohitite ali pa vam jih zmanjka). Spodaj navedeni prodajalci imajo popolna jamstva AliExpress in kupcev. Vzeli smo si svobodo, da vam poiščemo vse Cubot telefone, ki jih imajo na svoji virtualni izložbi, zato vas bomo s klikom na vsakega prodajalca pripeljali do njihovih mobilnih telefonov..

 • Shenzhen Hao Han Ying Guang Technology (1 krona)
 • Super Egrow Group (1 krona)
 • GoTop pametni telefon (5 diamantov)
 • Shenzhen WTYD Technology Limited (4 diamanti)
 • KUBOTA (3 diamanti)

In če ste sami našli druge modele ali druge boljše trgovine, bi bili veseli, če bi komentirali članek pri nas. Že veste, da se ta vodnik med vsemi izboljšuje!

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar