Glavni » alibaba-info » Kako kupiti očala Ray Ban (tudi originalna!) zelo poceni v AliExpressu

Kako kupiti očala Ray Ban (tudi originalna!) zelo poceni v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Kvadratna retro očala Ženska očala za sončenje za ženske / moške Luksuzna blagovna znamka Očala Ženska Majhna Oculos De Sol Rayban Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 progresivna očala multifokalna očala za branje fotokromna presbiopična okularna očala proti modri svetlobi oculos rayban masculino Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Originalna sončna očala Rayban za ženske 2021 New Season Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Rayban RB2140 902 Unisex sončna očala original rayban Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Originalna sončna očala Rayban za ženske 2021 New Season Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Originalna Rayban ženska sončna očala za novo sezono 2021 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Rayban RB2180 710-73 49 Unisex sončna očala Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno Nº 8 Originalna sončna očala Rayban za ženske 2021 New Season Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Originalna Rayban ženska geometrijska sončna očala 2021 New Season Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Originalna Rayban ženska sončna očala za novo sezono 2021 901-50 Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Končna posodobitev 2018: pozor, zdi se, da se pojavlja precej originalnih prodajalcev Ray-Ban in cenejših kot v Španiji, poglejte tukaj. Preostanek članka bomo kmalu posodobili..

Začnimo članek z neizpodbitno izjavo: Ray Ban so legendarna sončna očala. Tu je majhen vzorec znanih obrazov, ki so nekoč nosili sončna očala Ray Ban.

Seveda pa ima Ray Ban veliko pomanjkljivost: vredni so veliko denarja, originali ne gredo pod 70 € ali v spletnih trgovinah, ki zelo prilagajajo ceno kot Amazon (preverite tukaj).

Kako lahko na AliExpressu kupite takšna sončna očala??

Čeprav je ugled trgovine z replikami pred AliExpressom, priporočam, da upoštevate še dve možnosti: najprej možnost kitajskih blagovnih znamk ali "zasebnih znamk", ki imajo običajno izdelke zelo dobre kakovosti in po razumni ceni. Zelo poceni; in drugič izvirni Ray Ban.

Kako? Kaj so izvirni Ray Ban na AliExpressu? Ja, in zdaj vam povem

...

...

kako najti izvirnika Ray Ban na AliExpressu

Toliko prodajalcev, ki poskušajo prodati svoje lažne prepovedi Raya, se je naveličalo AliExpressa, ki je neposredno zavrnil besedno zvezo "prepoved žarka" iz svojega iskalnika. Tu je predstavitev:

Na AliExpressu so lahko tako drastični: če je izdelek verjetno zelo pogosto prodajan kot ponaredek, zmanjšajo izgubo in naredijo znameniti majhen napis (mimogrede absurdno prevedeno) »Oprostite, vaše iskanje « ray ban 'za vaše iskanje ni bilo mogoče najti nobenega rezultata. Poskusi ponovno."

Najmočnejše pri vsem tem je, da se zdi, da AliExpress ni ugotovil, da obstajajo prodajalci z originalnimi sončnimi očali Ray Ban, kot so slaba očala LianSan, ki so poleg tega ena redkih, ki prodajajo originalna sončna očala Ray Ban brez prikaza v rezultatih iskalnikov. ? ? ?

Poglejte, tukaj je dokaz, da to, kar pravim, obstaja:

rayban-originales-aliexpress

Kot lahko vidite, cena ni ugodna, vendar na primer za model Ray Ban Aviator ni slaba, približno 15 EUR manj kot v Španiji.

Trije triki za iskanje očal Rayban v AliExpressu

Pri AlixBlogu smo tu, da vam pomagamo, zato vas bomo naučili treh domačih trikov, da boste lahko preskočili iskalno oviro AliExpress in našli očala Rayban.

Trik 1: poiščite Wayfarer, Aviator, Clubmasters, vendar blagovne znamke ne omenjajte

Vtipkajte model + sončna očala, ne da bi omenili Ray Ban. In sicer:

 • Sončna očala Aviator
 • Sončna očala Erika
 • Sončna očala Clubmaster
 • Sončna očala Wayfarer
 • Okrogla sončna očala
 • Sončna očala Justin

Ali kateri koli model je. Na ta način nas ne omenja Ray Ban, iskalnik nas ne blokira in lahko najdemo prvotnega Ray Ban, ki ga iščemo, tako kot na fotografiji, da smo našli nekaj originalnega Ray Ban Aviatorja (tiste na levo):

Glede na ceno in v primeru, da na fotografiji odkrito prikazuje logotip Ray Ban, jih lahko ločite od kopij.

Trik 2: uporabite to stran

Posodabljamo: ne, to ne deluje več

...

V običajnem vmesniku AliExpress se poizvedbe z besedo »Rayban« ne pojavijo, našli pa smo stari vmesnik (ali alternativo, ne vem dobro, od kod prihaja), v katerem ta izraz ni cenzuriran. Najdete ga s klikom tukaj.

Za natančnejše iskanje lahko uporabite tudi filter na levi.

Trik 3: iščite s kodo očal

Vsa sončna očala Ray Ban imajo referenčno številko, ki določa model in velikost očal. Na primer, referenčna koda za Ray Ban Wayfarer je RB2140.

Da vam ne bo treba delati niti za lase več, kot je potrebno, smo vam pustili že opravljena iskanja:

 • Ray ban aviator
 • Ray Ban Wayfarer
 • Ray Ban Wayfarer Liteforce
 • Ray Ban Justin
 • Ray Ban Clubmaster
 • Ray Ban Round
 • Ray ban erika
 • Ray Ban New Gatsby (trdo)
 • Ray Ban New Wayfarer (trdo)

Cool trik, kaj? ?

Alternativa visoki ceni pristnih: sončna očala z belo etiketo

Če vas vse, kar sem vam povedal do zdaj, ni prepričalo, imam za vas načrt B: kitajske blagovne znamke sončnih očal, ki kopirajo slog Ray Ban.

Mi lahko poveste o lažnem Rayu Banu?

Ne. Niso imitacija, so preprosto bela očala, sončna očala, ki jih navdihuje slog Ray Ban, vendar nimajo svojega logotipa na leči ali templju, niti se ne trudijo, da bi ponovili originalno ohišje ali krpo . Pravzaprav se je pojavilo več kitajskih blagovnih znamk, ki jih je navdihnil Ray Ban, ki prodajajo očala tega sloga in, kar je še pomembneje, po nižji ceni, saj lahko, če jim ni treba posnemati značilnih znakov (in ker jih ne preganjajo na AliExpressu), zmanjšajo stroške Vsak kozarec prodajo za približno 3 € ali 5 €. Ugodno, daj no.

Imam teorijo, da gre za kitajske prodajalce in proizvajalce, ki imajo dovolj zaprtih trgovin za prodajo replik Ray Ban in so šli na "legalno" stran prodaje sončnih očal.

Tu jih je nekaj, ki jih poznam (če veste več, mi povejte in jih bom dodal!):

 • Leidisen
 • Veithdia
 • Raybomb
 • Carmelo
 • Aofly

Obstaja tudi trgovina, ki hrepeni (prodaja je na tisoče) in ima svojo blagovno znamko kitajskih klonov Ray Ban: imenuje se RBSpace in jo najdete s klikom tukaj.

oko! Poglejte zaščito pred soncem

Sončna očala morajo biti estetsko kul, temu nihče ne oporeka, vendar ne pozabimo niti tega, da na Kitajskem kupujemo nekaj, kar si bomo kasneje dali na oči.

...

Zato moramo sprejeti minimalne previdnostne ukrepe in preveriti, ali to, kar nam prodajajo, res varuje pred soncem.

Standard za sončna očala je zaščita pred UV400. Če najdete očala, ki so vam všeč, preprosto preverite ime izdelka ali opis, če prodajalec navede, da ima to zaščito.

In to je to! Ali potrebujete več pomoči?

Upam, da je očal Ray Ban iz AliExpressa vse jasno. Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Poiščite Ray Ban na AliExpressu

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar