Glavni » alibaba-info » Kako kupiti pri joybuy: Ali je to varna stran? - Celoten vodnik

Kako kupiti pri joybuy: Ali je to varna stran? - Celoten vodnik

AliExpress WW

Če iščete, kje kupiti tehnologijo in druge kitajske izdelke po najboljši ceni, vas bo zagotovo zanimalo obisk strani JoyBuy. To je tržnica: virtualna trgovina, v kateri neodvisni prodajalci ponujajo svoje izdelke. Spletno mesto deluje kot posrednik, ki posreduje med morebitnimi konflikti med prodajalcem / kupcem in kupcu ponuja več varnosti. Težko je najti zanesljiva mnenja o JoyBuyu, saj ni tako znan kot AliExpress ali DHgate, zato bomo v naslednjem članku analizirali mnenja drugih kupcev, njihovo nakupno politiko in številne druge dejavnike, da ugotovimo, ali je zakonit.

Kako kupiti pri JoyBuy? Ali je to zanesljiva stran?

JoyBuy, čeprav po vsem svetu še vedno ni zelo znan, je del podjetja JD.com, enega najbolj znanih podjetij na področju e-trgovine na Kitajskem in glavnega tekmeca AliExpressa. JoyBuy se opisuje kot spletna prodajna platforma, ki skuša ponuditi izvirne in kakovostne kitajske izdelke po najboljši ceni. Nato vam bomo povedali, kako deluje, če pa imate več vprašanj, lahko tukaj najdete več informacij.

Kako začeti iskati zanesljive izdelke na JoyBuyu

Tako kot v AliExpressu, je tudi na tem spletnem mestu na tisoče prodajalcev, ki svoje izdelke ponujajo na mednarodni trg. Začeti z nakupom je zelo enostavno, v JoyBuy se bomo morali le brezplačno registrirati in izdelke dodati v svojo košarico. Pred začetkom iskanja je idealno, da stran konfigurirate glede na našo državo in valuto, tako da lahko vidimo različne pošiljke in značilnosti glede na ciljno državo.

Nato lahko začnemo iskati zanesljive izdelke, priporočamo uporabo ključnih besed v iskalniku in uporabo filtrov, ki jih ponuja spletno mesto, za začetek pa lahko izdelke filtriramo po številu prodaj (z uporabo filtra "najboljše ujemanje "). Če na polju prodajalca vidimo »Joy Collection«, gre za izdelke, ki se prodajajo neposredno prek spletnega mesta. Večino mobilnih telefonov na tej strani stran prodaja sama brez posrednikov.

Kako vedeti, ali je prodajalec zaupanja vreden: sistem ocenjevanja pri JoyBuy

V nasprotju z drugimi kitajskimi tržnicami JoyBuy sodeluje samo s prodajalci, ki jim daje popolno zaupanje, zato ocene prodajalca nikakor ne moremo videti, ocene drugih kupcev lahko vidimo le glede njihove nakupovalne izkušnje.

Pravzaprav smo na lastni strani pomoči JoyBuy našli zahteve, ki jih trgovine zahtevajo za začetek prodaje na svojem portalu: depozit v višini 5000 USD, pooblastilo blagovne znamke za prodajo svojih izdelkov in vse vrste papirjev. Ogledate si jih lahko tudi od tukaj.

Skratka, čeprav ne moremo videti ocene prodajalca, lahko prodajalcem damo glasovanje o zaupnici zaradi strogega postopka izbora, skozi katerega gredo..

Načini plačila pri JoyBuy

Ena najprivlačnejših točk na tej strani je možnost, da lahko plačujete s PayPal-om, enim izmed priljubljenih načinov plačila, da lahko kupci kupujejo prek spleta. Plačate lahko tudi s karticami Visa ali MasterCard, American Express, YandexMoney, QIWI

...

Na tej spletni strani lahko najdete več informacij o načinih plačila na tej spletni strani.

Dostava in carina pri JoyBuy

To je morda ena najbolj spornih točk na tej spletni strani, saj so na številnih straneh komentirali, da prodajalci navedejo dejansko nabavno vrednost izdelka, in če nameravamo kupiti tehnologijo, to lahko pomeni, da bo paket ustavljen na carini . Toda mnogi španski kupci pravijo, da je naročilo prispelo brez zapletov in doplačil..

Na carinsko vprašanje vpliva tudi način pošiljanja. Pri pošiljanju v Španijo prodajalci običajno uporabljajo Belgijo ali NL Post (v primeru nakupa mobilnih telefonov) se ta dva načina pošiljanja izogneta evropskim carinam, saj družba pošlje pakete hčerinskemu podjetju v Belgiji ali na Nizozemskem, od tam pa pošlje naslednja država v Evropski uniji.

Kako dolgo bo prejelo moje naročilo?

Po plačilu vašega naročila obstaja obdobje priprave naročila do 7 dni. Če prodajalec naročila ne pošlje v tem roku, ga lahko prekliče. Dejansko stran obljublja, da bo lahko naročilo kadar koli preklicala, dokler ni bilo dostavljeno prevozniku.

Od tam se začne čas zaščite naročila: naročilo bomo prejeli v 60 dneh. V povprečju je čas sprejema 30 dni, vendar je mogoče, da v nekaterih državah ali datumih traja dlje.

In če to, kar prejmem, ni v skladu s pričakovanji, lahko začnem spor?

Tako kot v AliExpressu tudi če prejeto ne ustreza vašim pričakovanjem, lahko spor odprete do 7 dni po prejemu. Spor lahko odprete s svojega računa JoyBuy, tako da priložite jasne in natančne fotografije težav z naročilom in tudi nalepko paketa. Na tej povezavi imate več informacij o sporih na tej spletni prodajni platformi.

Kako stopiti v stik s službo za stranke JoyBuy

Če ste že kupili na tej strani in imate vprašanja, ima JoyBuy različne kontaktne kanale, predvsem po e-pošti in telefonu. Njihove kontaktne podatke najdete tako, da kliknete tukaj.

Kuponi in promocije: izkoristite popuste JoyBuy!

Ker to še ni zelo znana stran, saj je na spletu šele od leta 2016, JoyBuy ponuja ugodne cene in daje tudi kupone za nove uporabnike. Obiščite njegovo glavno stran s klikom tukaj in poiščite promocijo kupona za nove uporabnike ali vnesite to povezavo, kjer nam bo po vnosu kode za preverjanje stran ponudila kupone za popust.

Skratka, ali se splača kupiti pri JoyBuy?

Z našega stališča, če ste na tej spletni strani našli dobro ponudbo, je ne smete zapravljati, je zanesljiva stran, plačilo s PayPal-om pa poskrbi, da se ob nakupu počutimo varnejše. Upoštevajte, da gre za zelo novo stran in ima manj izkušenj kot drugi, kot sta AliExpress ali DHgate, vendar ocene drugih kupcev kažejo, da ji lahko zaupamo.

In ti? Ste že kupili pri JoyBuy? Na tej strani bi radi slišali o vaši nakupovalni izkušnji, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na JoyBuy

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar