Glavni » alibaba-info » ✨ Kako kupiti na AliExpressu v španščini in v evrih - novi triki

✨ Kako kupiti na AliExpressu v španščini in v evrih - novi triki

AliExpress WW

Pozor: Lahko greste neposredno na Uradna vadnica AliExpress s to povezavo.

Če boste sledili našemu vodniku in ste v špansko govoreči državi (Mehika, Peru, Čile, Argentina, Bolivija, Ekvador, Kolumbija

...

) sledite istim korakom, opisanim v članku, razlika je le v tem, da boste morali spremeniti valuto iz dolarjev v vašo lokalno valuto.

Najprej morate vedeti, da je najlažji način, da pridete do različice AliExpress v španščini in evrih, klikniti tukaj. V tej smeri bi morali samodejno izstopiti v španščini in z valuto v evrih, čeprav so časi, ko je valuta še vedno v dolarjih. Zato bi morali vedeti naslednje.

AliExpress ima več različic svoje spletne strani:

 • Globalno (www.aliexpress.com), ki je privzeto v angleščini in v dolarjih.
 • Prostori vsakega jezika:
  • es.aliexpress.com: za španščino, privzeto v evrih

   ...

  • it.aliexpress.com: za italijanščino, privzeto v evrih

   ...

  • fr.aliexpress.com: za francoščino, tudi v evrih

   ...

  • In enako za kateri koli jezik, ki si ga omislite.

AliExpress v španščini: Kako enostavno preklopiti med jezike

Če ste v angleški različici AliExpress (torej tisti s tremi svetovnimi naslovi v URL-ju) in jo želite postaviti v španščino, imate tri možnosti:

 1. Klikni tukaj.
 2. Kliknite desni kot, kjer piše Jezik, in v španščini navedite Spletno mesto: 
 3. Če pa ste na primer na strani za mobilne naprave (ali pri iskanju) in kliknete »Spletno mesto v španščini«, vas bo AliExpress pripeljal na domačo stran in morali boste znova odpreti stran mobilne naprave, ki ste jo že imeli zanima. Zato vam je lažje preprosto odpreti URL brskalnika in zamenjati "www" z "is", takole:

AliExpress v evrih: kako iz dolarjev preiti v evro

Kar zadeva valuto, skrivnosti ni kaj dosti: če jo izražite v evrih, se preprosto odpravite v zgornji desni del zaslona, ​​kjer je španska zastava in na njej piše "Pošlji", in kliknite nanjo. Na sliki boste videli rdečo označeno.

Zdaj kliknemo, kjer piše «Valuta», in označimo evre.
aliexpress-idoma-espanol

In voila, zdaj lahko kupujemo v španščini in uporabljamo evro kot valuto!

Če pa nas berete iz katere koli države Latinske Amerike, morate uporabiti tudi različico "es.aliexpress.com", vendar v istem spustnem meniju izberite državo.

Nakup iz AliExpress Španija? Prepričajte se, da je pošiljka v vašo državo nastavljena

Z enakimi koraki, kot smo jih opisali zgoraj, se morate prepričati tudi, da je v »Pošlji« izbrana vaša država. S pošiljkami s Kitajske ni težav, ker vsi kitajski prodajalci pošiljajo v Španijo, zdaj pa, ko postajajo lokalne pošiljke AliExpress priljubljene, morate imeti označeno državo, da vas bo splet obvestil, če so zanjo na voljo lokalne pošiljke. ki vas zanima.

Videli boste, da je v Španiji vedno več izdelkov (zlasti mobilnih telefonov in modnih izdelkov), ki jih lahko imate doma v 72 urah, namesto v dveh ali treh tednih.

Bonus: če ste kupili v AliExpress Španija, ali je bolje plačati v dolarjih ali evrih??

To vprašanje nas zastavljajo zelo pogosto, zato bomo poskušali predstaviti prednosti in slabosti vsake možnosti: kot ste morda že opazili, pretvorba dolarjev v evre v AliExpressu (in na drugih spletnih mestih Alibabe group) ne ustreza posodobljenim menjalnim razmerjem. Poglejmo primer.
iphone-euros-dolares

Kot lahko vidite, isti izdelek (iPhone) kot v evrih znaša 274,52 evra, v dolarjih pa 304,48 evra, kar bi po današnjem menjalnem tečaju znašalo 270,02 evra. Ali to pomeni, da če ga kupite v dolarjih, prihranite skoraj štiri evre?

Večino časa ne. Zdaj pojasnjujem, zakaj.

Pazite se bančnih provizij za menjavo valut

Večina bank vam bo zaračunala provizijo za prejem plačila v tuji valuti in njegovo pretvorbo v lokalno (v mojem primeru evrov), ta provizija pa je običajno višja od tiste, ki jo prihranite. Jaz (v Caixabank) sem poskusil z nakupom WiFi repetitorja in dražje je bilo, če sem ga kupil v dolarjih kot v evrih.

Obstajajo tudi druge neprijetnosti pri nakupu v dolarjih, na primer, če pozneje zahtevate vračilo, vnesejo znesek v dolarjih in vam banka znova zaračuna provizijo, da ne omenjamo, da če se menjalni tečaj od dolarjev do evrov spremeni, je verjetno bodo vrnili manj denarja, kot ste ga plačali.

Za vse to priporočam, da se izognete težavam in kupujete v evrih.

Kupite na AliExpress z dostavo iz Španije

Če nam berete iz Španije, imate srečo, saj ima AliExpress številne koristi za španske kupce. Že dolgo si prizadeva, da bi se jim približal, zlasti z možnostjo nakupa s pošiljanjem iz nacionalnega skladišča. To lahko storite s filtriranjem iskanja, tako da izberete pošiljko iz Španije, kot vidite na spodnji sliki.

Lahko pa vstopite tudi neposredno na platformo AliExpress Plaza, v razdelek AliExpress, kjer boste našli najboljše kitajske in mednarodne blagovne znamke z nacionalnim odpremom, odprema v treh dneh, brez carine in s prodajalci, ki vam lahko postrežejo v španščini. Če želite izvedeti več o tem, kako deluje, preberite naš vodnik o nakupu v AliExpress Plaza.

Vodniki za nakup na AliExpressu iz špansko govorečih držav

Imamo pa tudi druga navodila z nasveti za nakup na AliExpressu iz različnih špansko govorečih držav in v različnih valutah. V njih boste našli trike, kako se izogniti carini, kateri so najboljši načini plačila in veliko bolj prilagojene informacije, priporočamo, da pred nakupom preberete te vadnice:

 • Kako kupiti na AliExpress iz Mehike
 • Kako kupiti na AliExpress iz Peruja
 • Kako kupiti na AliExpressu iz Čila
 • Kako kupiti na AliExpressu iz Kolumbije
 • Kako kupiti na AliExpressu iz Ekvadorja
 • Kako kupiti na AliExpressu iz Argentine

Več nasvetov in trikov za varen nakup na AliExpress Španija

Ta članek je del našega razdelka z vadnicami, kjer lahko najdete več nasvetov in trikov za varen nakup na tej spletni prodajni platformi kitajskega porekla. Pojasnjujemo, kako varno plačati, kako slediti svojim naročilom, kako dobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, imate v našem dokončnem priročniku za AliExpress povzetek vsega, kar morate vedeti.

Zdaj veste, kako lahko kupujete v AliExpressu v evrih in iz Španije. In ti? Ste že kupili na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress v španščini.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar