Glavni » google » Kako kupiti poceni drone na AliExpressu

Kako kupiti poceni drone na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 FIMI X8 Mini Camera Drone brezpilotni letali razreda 250g 8km 4k profesionalni mini dron Quadcopter z daljinskim upravljalnikom helikopterja gps Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 LSRC 2021 New Quadcopter Drones E525 HD 4K 1080P Camera and WiFi FPV HeightKeeping RC Foldable Quadcopter Drone Toy Gift See best price Priporočeno št. 3 2021 NOVO E88 dron 4k pro HD Drone Z dvojno kamero dron WiFi 1080p prenos v realnem času FPV dron follow me rc Quadcopter Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 2021 NOVO Drone 4k poklic HD Širokokotna kamera 1080P WiFi fpv Drone Dvojna kamera Višina Keep Drones Kamera Helikopterske igrače Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Mini RC Drone vsake D83 velikosti dlani z 2.4G Wifi HD kamero Altitude Hold Zložljiv RC Quadcopter RTF Preprost za upravljanje Dron Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Žepna prenosna torbica Torba za shranjevanje Zaščitna torba za torbico za MJX Bugs 7 B7 GPS Drone Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 3-dnevni prihod-Everyine E520S RC Quadcopter Drone WIFI FPV 4K 1080P HD Profesionalna širokokotna kamera Zložljiv Dron RTF Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 WIFI Camera Drone FPV 2,4 GHz 4CH 6 Axis RC Quadcopter HD RTF Explorer 360 Flip Quadcopter s kamero Rc Dron Otroške igrače Darilo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Eachine EX5 229g Mini RC Drone 4K GPS HD Profesionalna kamera 5G WIFI FPV Prenosni Quadcopter RTF Božično darilo -3 dni Prihod Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 ZITY F69 FPV Drone Quadcopter s kamero Dron Professional 4K Drone Helicopte Height Hold Drone 4K GPS Drones Quadrocopter Igrače Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
V AliExpressu lahko najdete široko paleto poceni in kakovostnih dronov. Od mikro brezpilotnih letal s kamerami, ki se prilegajo v žep, do brezpilotnih letal s HD kamerami in GPS-om, ki jih je mogoče v realnem času upravljati z mobilne naprave, kot sta modela Bebop Drone ali Rolling Spider..

Walkera Drone z GoPro

Šest brezpilotnih letal (doseg 200 m)

Mini / mikro brezpilotna letala

V zadnjem času je dron postal zelo v modi, vedno več ljudi ga je dobilo in ni težko pogledati navzgor in najti kvadrokopter, ki leti po nebu. AliExpress ponuja široko paleto posebej poceni modelov, ki jih lahko izberete glede na svoj proračun in potrebe. Kako pa veste, kateri je najprimernejši dron? V tej objavi vam bomo podali nekaj nasvetov in razložili, kako na AliExpressu kupiti drone po najboljši ceni. Če želite raje preiti na stvar in si jih ogledati sami, kliknite tukaj, da si ogledate vse drone, ki jih najdete v AliExpressu.

Kako izbrati najprimernejšega drona 

Obstajajo različni dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri drona. Najprej moramo biti jasni, kako, za kaj in kje ga želimo uporabiti: pomembno je določiti, ali ga želimo uporabljati na prostem in potovati na velike razdalje ali nas bolj zanima v zaprtih prostorih; če že imamo kamero (na primer GoPro) in jo želimo vstaviti v dron ali če dron raje kupimo z vgrajeno kamero.

Na podlagi tega moramo pred izbiro upoštevati več pomembnih vidikov, kot so velikost, domet, življenjska doba baterije, čas polnjenja, nadomestni deli ali značilnosti fotoaparata. V AliExpressu lahko vse te informacije najdemo v razdelku "Specifikacije izdelka " na zavihku "Podrobnosti o izdelku ".

Quadcopter Syma X5SW FPV iz trgovine Bloomberg Mikki

Če imate kakršna koli vprašanja za rešitev, ne pozabite, da se lahko obrnete neposredno na prodajalca. Iz prve roke bo lahko določil vse značilnosti izdelka.

Nekaj ​​kratic za iskanje dronov in mikro brezpilotnih letal v AliExpressu

  • Brezpilotni letalnik
  • Rc dron
  • Mikro brezpilotna letala (mini brezpilotna letala)
  • Quadcopter
  • Video dron (dron z video kamero)
  • Dron Gopro (dron z video kamero)

Katere drone lahko najdete v AliExpressu

Kot smo že povedali, se veliko brezpilotnih letal prodaja z vgrajenimi kamerami in GPS-ji: to je primer brezpilotnih letalnikov fpv, ki imajo kamero, ki slike sproti pošilja na vaš mobilni telefon, bodisi Android ali Iphone. Drugi brezpilotni zrakoplovi pa so pripravljeni, da nanje postavimo svojo kamero tipa Gopro.

V AliExpressu lahko najdete več vrst. Najbolj razširjen model je quadcopter ali quadcopter dron, sestavljen iz 4 motorjev s propelerji, razporejenih v obliki križa. Eden najbolj znanih modelov je papiga dron, čeprav če ne želite veliko vlagati, priporočamo poceni in odlično kakovostne modele dron znamke Syma.

Najboljše trgovine v AliExpressu za poceni drone Syma:

Shrani Bloomberg Mikki - Ta trgovina ima zelo dober sloves (5 diamantov) in v njej lahko najdete več modelov poceni dronov Syma, pa tudi rezervne dele in dodatke, kot so propelerji in baterije.

RC RC RC Club Store - Ta trgovina vsebuje najmanj 3 diamante in v njej lahko po najbolj ugodni ceni najdete drone in mikrone Syma.

Trgovina na debelo s trgovsko platformo - Ta trgovina ima dva diamanta in ponuja različne modele brezpilotnih letal quadcopter.

Wellsold Store - Ta trgovina vsebuje 3 diamante in ponuja dodatke in različne brezpilotne letalnike HD.

Kako ugotoviti, ali je kamera brezpilotnega letala GoPro kakovostna

Če želimo posneti visokokakovostne fotografije ali videoposnetke, moramo pogledati vrsto optike, ki jo ima dron, ki ga bomo kupili: obstajajo brezpilotni letalniki s HD kamerami ali širokokotno optiko in drugi bolj osnovni s preprostejšimi kamerami. To je še posebej pomembno, saj nekateri brezpilotni letali ali mikron imajo vgrajene kamere z nizko ločljivostjo. Odločilni dejavnik bo cena, ne pozabite, da lahko cena drona, ki nam omogoča fotografiranje in HD videoposnetke, doseže 300 €.

V vsakem primeru vam svetujemo, da natančno preberete opis izdelka in si pred obdelavo naročila ogledate oceno, ki jo je AliExpress dal prodajalcu, in komentarje, ki so jih ostali uporabniki. Na ta način lahko ocenite različne možnosti in izberete najbolj varno in najbolj priporočljivo.

Zelo pozitiven vidik AliExpress je, da, kot že veste, ponuja možnost neposrednega stika s prodajalcem, na ta način se boste izognili presenečenjem in lahko varneje kupili svoje izdelke.

Poiščite poceni in kakovostne drone v AliExpress in letijo svoje!

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar