Glavni » alibaba-info » Kako kupiti usnjene jakne v slogu Belstaff po izhodni ceni v AliExpressu

Kako kupiti usnjene jakne v slogu Belstaff po izhodni ceni v AliExpressu

AliExpress WW


Danes imamo članek za tiste, ki hrepenite po Belstaffovem usnjenem jopiču in jakni v retro slogu, ki ga navdihujejo klasični motoristi in letalski prevozniki..

Čeprav se nakup usnjene jakne na drugem koncu sveta morda sliši noro, je resnica, da so cene usnjenih jopičev in predvsem umetnih usnjenih izdelkov AliExpress (lahko si jih ogledate tukaj) precej privlačne. V tem članku bomo razložili, kako najti kitajske jakne, ki jih navdihuje koncept Belstaff in so vredne približno 50% cene, ki vas stanejo v vašo državo, potem ko jih uvozi vaš lokalni trgovec.

Fotografija Beckhama, oblečenega v jakno znamke Belstaff v višini 30 € iz Shanghai Fashion Trademall ? ? ?

Usnjene jakne na AliExpressu: veliko več kot replike Belstaffa

Sama iščem jakno iz umetnega usnja, zato izkoristim priložnost in napišem vodnik o nakupu jopičev na AliExpressu. Če pustimo ob strani običajne replike Belstaffa, se pogovorimo o možnostih, ki jih ponuja AliExpress pri nakupu usnjenih jopičev: so poceni? So dobre kakovosti?

Ko dvomim, ali se splača kupiti izdelek na AliExpressu, ga preprosto poiščem z najbolj splošnim izrazom, kar jih lahko, razvrstim rezultate po številu prodaj in vidim, koliko enot je prodal najbolje prodajani izdelek.

Na primer: če ima najbolje prodajani Segway tri prodaje, vse kaže, da ni dobro kupiti Segwayja od AliExpressa. Če, tako kot pri usnjenih jaknah (v tem primeru imitacija usnja za moške), vidite, da najbolje prodajani izdelek nabere več kot 2000 prodaj, bodite pozorni, ker je zelo verjetno, da ste

...

Pred chollazo!

Očitni spojler: ta članek se konča z nakupom ene od teh jakn.

Kako najti poceni usnjene jakne za moške

[Preskoči na naslednji naslov, če si ženska]

Priporočam, da je vaš prvi korak pregled te strani. Tu si lahko ogledate vse izdelke v kategoriji usnjene jakne in pred njimi naročene od večje do manjše prodaje.

Tisti, ki sem ga kupil (ko ga dobim, posodobim članek), ni prvi na zgornji fotografiji, ampak drugi, ker se mi je zdel hladnejši in ker ima ikono lokalne vrnitve. Pred nakupom jakne sem šel v Recenzije in označil "S fotografijo":

Na ta način vidimo fotografije uporabnikov, ki so kupili jakno, kar je čudovita možnost. Želim si, da bi na Amazonu videl tudi fotografije oblačil, oblečenih na telesa, kot je moje, ki bolj kot Beckhamovo spominja na Petra jeguljo:

Poleg tega pri ocenjevanju ljudje komentirajo velikost in ti "poveš", če je izdelek majhen ali velik.

In kako kupiti ženske usnjene jakne

[Preskoči na naslednji naslov, če si moški ?]

Ženske usnjene jakne Belstaff imajo še večjo prodajo (največ 2.300) in veliko več jih je kot v moškem katalogu. Zadevna kategorija je to (povezava je naročena s prodajo), ki ni samo kategorija usnjenih jopičev, temveč tudi semiša.

Najbolje prodajana je ta jakna iz umetnega usnja, ki stane 26 evrov in je na voljo v rdeči, črni in rumeni barvi. Tu je nekaj fotografij, ki so jih uporabniki zelo zadovoljni z nakupom:

chaqueta-roja-mujer

chaqueta-cuero-mujer

cazadora-aliexpress

Dva nasveta (unisex), kako lahko nakup opravite kar na AliExpressu

Zdaj vam priporočamo nekaj splošnih nasvetov, kako to pravilno izvesti pri nakupu usnjene jakne Belstaff:

1 - Dobro preberite opis izdelka, da določite velikost jakne tipa Belstaff

Pod fotografijami izdelka je v razdelku s podrobnostmi področje, kamor prodajalec naloži veliko fotografij, ki dajejo informacije o izdelku. Pri usnjeni jakni / imitaciji usnja je še posebej pomembno, da pravilno določimo velikost (bolj kot pri pižami mislim ?), prodajalci pa nam olajšajo ponudbo veliko informacij, saj tudi nimajo želje priti v medcelinske vrnitve.

Na primer, v primeru jakne v slogu Belstaff, ki sem jo kupil sam, prodajalec poleg tipične tabele enakovrednosti velikosti navede tudi vodnik o velikosti, ki vam ustreza glede na obliko telesa in višino. / Teža:

2 - POMEMBNO: kako naj vem, ali je iz usnja ali imitacije?

Pod fotografijami izdelkov imate v razdelku s podrobnostmi majhen zavihek, v katerem prodajalec določi značilnosti jakne. V katerem sem kupil, dobim to:

Kot lahko vidite, je prodajalec iskren in pravi "umetna ovčja koža", to je "umetno usnje". V materialu piše PU imitacija usnja, kar pomeni poliuretan in je tipičen material imitacije usnja.

In pravega usnja ni?

Če iščete usnjeno jakno, v kategoriji usnjenih jopičev pojdite na filtre na levi in ​​preverite to:

S tem bi morali rezultate nekoliko filtrirati, vendar žal včasih več kot le poštena puška ne uspe, zato je zelo pomembno, da ponovite prejšnji korak za vsak izdelek, ki ga najdete, in preverite, ali na zavihku piše nekaj podobnega:

Čeprav je razlika v ceni med originalnimi in imitacijami usnjenih jakn tako brezna, da bi jih po zdravi pameti morali brez težav razlikovati.

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar