Glavni » google » Kako kupiti poceni avtomobilske nadzorne kamere

Kako kupiti poceni avtomobilske nadzorne kamere

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Anker Roav Dash Cam S1, kamera na armaturni plošči s Sony senzorjem, Full HD 1080p, NightHawk Vision, vgrajeni GPS, Wi-Fi in širokokotni objektiv Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Popoln 1080P avtomobilski DVR 2,7-palčni IPS zaslon avtomobilska kamera Dvojna leča armaturna plošča kamera / video snemalnik nočni vid Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3.0 3.0 "vozilo HD 1080P Dash Cam avtomobilska armaturna plošča DVR kamera Video snemalnik G-senzor z držalom avtomobilska elektronika Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 K6000 Car DVR 1080P Full Video Recorder Armaturna plošča pomišljaj Kamera LED Night Vision Video Registrator Dashcam Podpora TF kartica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 K6000 Car DVR 1080P Full Video Recorder Armaturna plošča pomišljaj Kamera LED Nočni video registrator Dashcam Podpora TF kartica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 2 v 1 HD 1280p avtomobilski DVR kamera na armaturni plošči 140 širokokotni objektiv radarski detektor angleško ruski alarm za glasovno opozorilo X CT K La Band Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 140-stopinjski objektiv 1080p FHD Car DVR kamera na armaturni plošči Cam s kamero za vzvratno vožnjo Car DVR Dash Camera Dual Camera Video od zadaj Videti najboljšo ceno Priporočena št. 2,4-palčni LCD avtomobilski videorekorder Črna armaturna plošča Fotoaparati za nočni vid Snemanje Mini Cam Video Recorder Loop Dash G8X3 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 K6000 Car DVR 1080P Full Video Recorder Armaturna plošča Kamera LED Nočni video registrator Dashcam Podpora TF kartica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 140-stopinjski objektiv 1080p FHD Car DVR kamera Armaturna plošča kamera z vzvratno kamero Car DVR Dash Camera Classic Dual Camera Video Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Utrujeni ste od tega, da bi vas avto opraskal in ne veste, kdo je bil Ali razmišljate o namestitvi nadzorne kamere za vaš avto? Ste imeli v vozilu kakšno drugo nesrečo ali tatvino in se želite prepričati, da imate vse zabeleženo, ter rešiti to? Ta novi izdelek ponuja dolgotrajen sistem snemanja skritih kamer, še posebej velja za snemanje dogajanja okoli vašega avtomobila ponoči.

In to je, da smo v AlixBlogu prejeli več prošenj blogerjev, ki so nas prosili, da pišemo o teh avtomobilskih kamerah, ki se prodajajo v AliExpressu in jih lahko kupite po zelo ugodni ceni, s čimer si zagotovite svoje vozilo z namestitvijo skrite kamere vohunska kamera za vaš avto. Kakorkoli že raje pokličete ?

Že smo vam povedali, da tega članka na AliExpressu ni zelo enostavno najti, saj je, kot lahko vidite pri tem iskanju, veliko raznolikosti in ga je težko izbrati. Tudi brez panike. V tej vadnici boste izvedeli nekaj ključnih nasvetov za doseganje najboljših in najcenejših kamer. In ne pozabimo omeniti najboljših kitajskih trgovin, ki ponujajo ta izdelek.

Kako deluje nadzorna kamera za avto?

Zelo enostavno. Gre za HD kamero, priključeno na programabilni snemalnik, ki jo napaja dolgotrajna baterija, ki omogoča pridobivanje visokokakovostnih slik s širokim vidnim kotom tako podnevi kot ponoči s pomočjo infrardeče luči. Vključujejo mikrofon in zvočnik, aktivira pa jih senzor gibanja.

Te mini kamere imajo veliko prednost, in sicer so zaradi majhnosti praktično nevidne za tujce. Večina jih ima prisesko, tako da jih lahko namestite kamor koli želite. Druga prednost je ta, da lahko snemajo med polnjenjem. Najnovejši modeli vključujejo tudi orodje za brisanje starih datotek, ko je pomnilnik poln.

camara-vigilancia

Kupite skrite avtomobilske kamere v AliExpressu

Izven AliExpressa je težko najti boljše cene za te nadzorne kamere. Preverili smo, kako se v drugih trgovinah te kamere v nobenem primeru ne spustijo, saj je 100-200 evrov radodarnih. Obstajajo celo modeli, ki skoraj dosežejo 300. V odlični kitajski platformi, ki je AliExpress, najdete te cenejše skrite kamere za avto. Se jih splača kupiti tukaj? Tako mislimo. Vaš žep bo nedvomno potolažen.

In to je, da je v AliExpressu eno najbolj znanih in cenjenih področij tehnologija, tako da ste na tej strani lahko mirni. In ker gre za precej majhen izdelek, bo naročilo težko utrpelo zamude ali težave na carini.

Odvisno od tega, kaj želite zapraviti, a na primer eden najcenejših modelov stane le 7,50 evra. Od tam imate dražje reference za 20-30 in do 50 evrov. To je že odvisno od tega, koliko želite porabiti. Svetujemo vam, da si ogledate komentarje nekdanjih kupcev. Lahko vas spravijo iz dvoma ?

Iskanje avtomobilskih kamer v AliExpressu, združljivih z mojim modelom avtomobila

Pomembno je vedeti, da obstaja veliko referenc in teh skritih avtomobilskih kamer ne bi smeli zamenjati s parkirnimi ali zadnjimi kamerami za avto, kar je še en izdelek v porastu..

Za lažje iskanje smo vam na voljo druge ključne besede, ki jih lahko vnesete v iskalnik AliExpress (ali s klikom nanje), s katerimi boste dosegli različne modele tega izdelka:

  • Avto nadzorne kamere
  • Avtomobil s skrito kamero

Vodič za nakup, ki ga AliExpress da na voljo uporabniku, vas lahko vodi tudi po najbolj prodajanih nadzornih kamerah, čeprav so, kot smo že omenili, pomešane z zadnjimi kamerami za avtomobile, zato se boste morali pri iskanju temeljito uporabiti da pridejo tja. IN PAZITE, dobro preberite tehnične specifikacije izdelka.

Najbolje prodajne vohunske kamere za avtomobile v AliExpressu

V naslednjih trgovinah vam od AlixBloga svetujemo nakup tega izdelka in ti prodajalci so zelo zanesljivi. Izbrali smo jih za njihovo oceno. Ne bomo vas zavajali, nobeden od njih nima izjemne ocene, vendar imajo vsi več kot 1 diamant (rezultat, ki ga že imamo za varnega), niti ne ponujajo veliko raznolikosti. Kliknite jih in se prepričajte sami.

  • JH Car Electronics
  • Shenzhen EC
  • Shenzhen ZSL Technology

Ker ta izdelek cveti, ga kitajski prodajalci še vedno ne ponujajo ali pa ga je težko najti. Preverili smo, da prodajalci, ki jih imajo na zalogi, uporabniku dajo na voljo le eno ali dve sklici. Vsekakor verjamemo, da smo vam v tem priročniku olajšali iskanje, kot če bi morali sami iskati.

Ker že veste, da to počnemo skupaj, bi bili veseli, če bi nam v pripombe, ki so omogočene za to priložnost, zapisali vaše predloge, vprašanja, prošnje ali dvome.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar