Glavni » alibaba-info » Kako kupiti poceni Adidas ZX Flux v AliExpressu

Kako kupiti poceni Adidas ZX Flux v AliExpressu

AliExpress WW


Zdi se, da se Adidas vrača k žetvam uspehov z novim modelom: Adidas ZX Flux, ki ga je navdihnil klasični tekaški copat ZX 8000 iz 80-ih. Nova zasnova na novo odkriva starega in ga postavlja do konca, zato nastajajo čevlji, ki se popolnoma prilagajajo novim uličnim trendom. Pravzaprav je trenutno modna takšna: da se tipične superge nosijo za vsakodnevno uporabo v vseh vrstah sloga, od bolj ležernih do bolj formalnih videzov..

Seveda jih lahko najdete v AliExpressu (s klikom tukaj). Kot v zadnjem času računamo, zdaj tudi v AliExpressu začenjamo najti vse več originalnih superg, torej prodanih z dovoljenjem blagovnih znamk.

Kako najti originalne čevlje ZX Flux po ugodni ceni

Iskanje jih je enostavno, tukaj morate le klikniti, a čeprav je dobra novica, da se AliExpress odpira zahodnim blagovnim znamkam, je težava v tem, da je za zdaj še vedno omejena raznolikost in v mnogih primerih bomo videli le dve ali tri izvirne kopije:

Kot sem že navedel na fotografiji, morate biti prepričani, da kupujete originale, simbol zajamčene verodostojnosti pod fotografijo. Ker so v AliExpressu originalni izdelki, je platforma dodala to ikono, da označi izdelke, katerih pristnost je preverila.

Izdelki s to ikono imajo dodatno jamstvo za ostale (zamuda, slabo stanje itd.): Če se izkaže, da je napačna, lahko prodajalec vrne do dvakratnika plačanega zneska, vključno s stroški pošiljanja.

In kakšna je moja velikost čevljev?

Običajno prodajalci čevljev AliExpress velikost običajno dajo v ameriški ali evropski obliki. Evropejca dobro poznate, toda v primeru, da je bil v ameriškem formatu, je tukaj tabela dopisovanja:

Vsekakor ga prodajalec ponavadi natančno določi, ker ni primerno, da začne izvajati medcelinske donose. ?

Kako vedeti, katera je najbolje prodajana v teh Adidas supergah

Čeprav v primeru ZX Flux ne boste mogli veliko izbirati (imeli jih bodo le trije ali štirje prodajalci), pa če lahko, vam svetujem, da upoštevate običajne nasvete za izbiro kupca:

 1. Poglej starost in ugled - bolj ko je vesel.
 2. Še pomembneje: poglejte število pozitivnih ocen, torej odstotek zadovoljnih kupcev
 3. In kar je še pomembneje: preberite mnenja kupcev. Zdaj so samodejno prevedeni v španščino in vedno boste našli dober nasvet glede velikosti, pošiljanja itd.

  ...

  Druga možnost: Amazon in njegova brezplačna dostava v 24 urah

  Ker vas originalni katalog Adidas ZX Flux iz AliExpressa malo pozna, vam priporočam, da si ogledate Amazon ZX Flux. Kot veste, je Amazon največja spletna trgovina na svetu in čeprav nima škandalozno nizkih cen, je osvojil večino spletnih kupcev.

  Če preverite cene Adidas ZX Flux (tukaj), boste videli, da vedno določa cenovni razpon, ki se zelo razlikuje:

  Zakaj so te cene tako različne?

  V Amazonu so cene odvisne od razpoložljivosti zalog: če je izdelek določene barve in posebne velikosti že dolgo na zalogi in se ga ne morejo znebiti, Amazon (ali prodajalec, ki ga prodaja prek Amazona) Znižate ceno, da se je znebite. Zaradi tega so cene nekoliko zavajajoče, kar se vidi na slikah, kot je zgornja, hkrati pa lahko najdemo ugodne ponudbe.

  V teh primerih ponavadi kliknem na povezavo do »Novo« izdelka, ki me zanima:

  In potem lahko narediš dve stvari. Prvi je, da izberete velikost in barvo, ki jo iščete:

  Ali vidite, kakšna je razlika v ceni med prvim in drugim? 62 € za ZX Flux sploh ni slabo, kajne?

  Druga možnost je, da neposredno prebrskate, kateri modeli so nižji v cenovnem razponu, kar dosežemo z oznako "Najnižja ponudba za vsakega" na obeh področjih:
  flux-baratas-amazon

  Na primer, v tem primeru so najcenejši modro modri v velikosti 37,3. Kdo ve, morda imate srečo in to je le model, ki ste ga iskali! ?

  Pojdite na AliExpress!

  AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar