Glavni » alibaba-info » Kako deliti objave na Instagram Stories druge osebe ali računa - zelo enostavno

Kako deliti objave na Instagram Stories druge osebe ali računa - zelo enostavno

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali, kako  delite objave na instagram zgodbah iz drugega računa na enostaven, praktičen in preprost način ?

Drugo vprašanje, ki smo si ga zastavili, je  Kako deliti objave na zgodbah v Instagramu, ki so vas omenile? No, vedeti morate, da je to ena od vaj, ki nas nas bralci najpogosteje sprašujejo..

Kar se zgodi, je, da lahko zahvaljujoč temu korak za korakom izkoristite dve najpomembnejši funkciji, zaradi katerih je to socialno omrežje, ob upoštevanju zgodb, ki so nam vse všeč, s klasičnimi objavami na steni, ki so tej platformi dale življenje.

Kako deliti objave na Instagramu Zgodbe druge osebe ali računa - zelo enostavno
Oglejte si ta video na YouTubu

In to je, kot da vemo, da je Instagram postal eden izmed socialna omrežja, ki se najpogosteje uporabljajo v zadnjem času, in predvsem zahvaljujoč objavi zgodb, ki so izbrisane po 24 urah, so se mnogi pridružili njegovi modi.

Ena od različic, ki je poudarila to socialno omrežje, je njegova zmožnost moči objavite več fotografij v enem prispevku. 

Dejansko že obstaja milijon uporabnikov, ki dnevno nalagajo vsebine v zgodbe in zagotovo ste že videli, da so se nekateri izmed njih odločili neposredno za delite objave, ki so bile prej objavljene na vaših stenah.

Kazalo ()

  Kako deliti objave na instagramu v zgodbah

  No, kot smo že povedali, če boste še naprej brali, se boste enkrat za vselej naučili, kakšni koraki morate slediti delite svoje objave o virih na Instagram Stories, za druge. Nato sledite tem korakom:

  • Na svoji Instagram steni odprite katero koli objavo, ki ste jo objavili, da jo delite kot zgodbo na Instagramu. Imate tudi možnost deliti nekoga z objave na zidu, če to želite
  • Ko izberete sliko, Vnesti morate možnost "pošlji zasebno sporočilo ", tam lahko izberete, komu želite poslati podatke.
  • Ko ste v tem razdelku, boste videli, da možnost "Dodaj objavo v svojo zgodbo "
  • Potem bo prikazan odsek za objavo zgodb, ki jih običajno poznamo ob objavi, ki smo jo prej izbrali, tam boste imeli vse možnosti za urejanje, kot običajno v skupni zgodbi.
  • Videli boste tudi, da se na dnu slike prikaže ime računa, od koder smo prevzeli to publikacijo
  • Če se odločite za objavo te vsebine, boste naredili objavite objavo izbranega računa v svoji zgodbi za 24 ur

  Ta trik smo vas pravkar naučili trenutno je zelo modno ob upoštevanju, da obstaja veliko podjetij, ki nas kot del tombolov, ki jih izvajajo, prosijo, da del svojih objav delimo med našimi zgodbami.

  Prav tako se uporablja kot strategija digitalnega trženja  instagram za podjetja ki je obrodilo veliko sadov.

  Kako lahko v zgodbah delim objavo iz drugega računa?

  Moč enostavno delite objave v instagram zgodbah o računu To bomo nedvomno radi počeli, saj nam daje stik z drugimi uporabniki in hitro izmenjavo izkušenj.

  Zato lahko z naslednjimi koraki to storite z lahkoto in postali boste strokovnjak za Instagram:

  • Najprej moramo vstopiti v svoj instagram račun in poiskati publikacijo, ki jo želimo umestiti v našo zgodbo.
  • Nato pritisnemo možnost "pošlji zasebno sporočilo " in kot prva možnost boste videli "Dodaj objavo v svojo zgodbo " in kliknete nanjo.
  • Nato se bo v njem odprl odsek za objavo zgodb z izbrano publikacijo lahko prosto spreminjate kot skupno zgodbo.
  • Omenite račun, s katerega ste prevzeli objavo itd ustvarili boste povezavo do tega drugega profila.
  • Omogočite to možnost, da bodo lahko delili vašo vsebino z drugimi zgodbami. To lahko storite v nastavitvah vašega instagram profila v Dovoli skupno rabo objav. To lahko storite tudi na njihovi uradni strani instagram.

  Tako hitro lahko enostavno delite objave v instagram zgodbah o računu in tako lahko ustvarim povezave z drugimi računi in razširim vašo skupnost.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar