Glavni » alibaba-info » Kako deliti zaslon računalnika med klicem Skype ali video klicem

Kako deliti zaslon računalnika med klicem Skype ali video klicem

AliExpress WW

Ko pomislimo aplikacije za video konference Nobenega dvoma ni, da je Microsoftova storitev Skype najboljša, kar obstaja, in zato vam danes želimo pokazati eno najpomembnejših vadnic o tej platformi.

Natančneje, želimo vam pokazati, kako deliti zaslon med brskalnikom Skype klic, zanimivo orodje, ki bo ljudem, s katerimi komunicirate, omogočilo, da vidijo, kaj vidite v računalniku. Popolna možnost je, če želite razložiti, kako izvajati določeno dejavnost, drugi. Težava je v tem, da je ta funkcija nekoliko skrita in je zato mnogi ne poznajo, drugi pa vedo, da obstaja, vendar nimajo pojma, kako bi lahko delovala.

Kazalo ()

  Skupna raba zaslona v Skypeu

  Na tej točki morate najprej zagnati a Skype videokonference na običajen način, kar lahko storite v razdelku Klici ali v ikoni kamere, ki se prikaže v zgornjem desnem delu zaslona.

  Ko imaš je začel video konferenco, Videli boste, da se možnost skupne rabe klica oziroma zaslon ne prikaže v glavnem vmesniku, zato morate klikniti ikono +, ki se pojavi v spodnjem desnem kotu klepeta, poleg srca, lahko tudi posnamete video klic.

  Pri tem se prikaže majhno okno z več možnostmi, saj nas to zanima tako imenovana skupna raba zaslona, kar nam, kot že ime pove, omogoča, da to, kar vidimo, delimo z drugimi povezanimi uporabniki.

  Če imate več monitorjev, si boste lahko ogledali vse, ki so na voljo, saj je pripravljen za uporabnike, ki jih imajo več, zato ga boste morali izbrati. Če imate le enega, ga skoraj ne boste videli in ga morate klikniti. Prav tako ne morete pozabiti, da je možno aktivirati možnost Skupna raba zvoka ekipe, če želite, da drugi ljudje ne samo vidijo, kar vidite, ampak tudi slišijo tisto, kar slišite.

  Dvojni zaslon skype

  Lahko rečemo, da ste na tem mestu končali, saj bo namizje vašega računalnika označeno z rumeno črto, zahvaljujoč kateri boste lahko videli, kaj drugi ljudje, ki vzdržujejo videokonference z vami. Ne pozabite, da lahko od tega trenutka vse, kar počnete na zaslonu, vidijo drugi, vsaj dokler tega ne prenehate deliti.

  Ali ste s tem trikom lahko delili zaslon v Skypeu??

  Poznajte vse aplikacije, v katerih lahko med klicem delite zaslon

  Prej smo že omenili, kako deliti zaslon med klic v Skypeu, toda ali ste vedeli, da vam obstaja veliko aplikacij, ki vam ponujajo to funkcijo, nekatere vam dajo priložnost, da prikažete določene dokumente ali področja zaslona, ​​ki jih želite.

  • Google: vedno nas poskušajte presenetiti z zagotavljanjem orodij za izboljšanje naše komunikacije, zato vam priporočamo Google Meet, samo z računom Gmail boste lahko klicali z do 100 osebami; Med njegovimi glavnimi funkcijami je funkcija skupne rabe zaslona, ​​ki daje možnost izbire, ali želite deliti samo en dokument, določen zavihek ali celozaslonski način.
  • Facebook: Poleg odličnega socialnega omrežja ponuja tudi možnost nastopanja video klepet prek Messengerja Poleg tega, da bodo člani lahko videli, kaj delite prek zaslona, ​​tako kot Skype prikazuje vse, kar se dogaja na vašem zaslonu, ne da bi lahko izbrali poseben prostor za prikaz.
  • Povečava: je še ena pogosto uporabljena aplikacija, edina pomanjkljivost, ki so jo izrazili uporabniki, pa je, da v svoji brezplačni različici klici trajajo največ 40 minut, vendar ima možnost videokonference z zelo uporabnimi orodji, kot je tabla, skupna raba celotnega zaslona, presledek ali katero koli datoteko.

  Vse te aplikacije vam dajo priložnost delite, kaj se zgodi na vašem zaslonu, kar je kot nalašč pri pripravi delovne videokonference, gledanju spletnih ur ali preprosto, če želite svojim znancem pokazati posebno predstavitev; uporabite vsa orodja, ki jih ponujajo te čudovite aplikacije, ki jih lahko uporabljate tako v mobilni napravi kot v računalniku.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar