Glavni » alibaba-info » Kako deliti glasbo ali podcast pri povezovanju Spotifyja z mojim računom Tinder

Kako deliti glasbo ali podcast pri povezovanju Spotifyja z mojim računom Tinder

AliExpress WW

Ko pomislimo na glavne prijave za poslušajte ali prenesite glasbo Po vsem svetu smo že večkrat omenili, da obstajajo znani, kot sta mp3xd ali Spotify, čeprav se bomo danes ustavili pri drugem izmed njih. In če ga običajno uporabljate kot običajni predvajalnik glasbe in če imate profil na družabnem omrežju za zmenke Tinder, imate zdaj več kot zanimivo možnost.

Številni ljudje dejansko verjamejo, da je izmenjava glasbenega okusa s partnerjem pomembna, in to so, kot kaže, razumeli razvijalci Tinderja, ene najbolj znanih aplikacij za zmenke. Prav v zadnjih urah je bilo pravkar objavljeno, da lahko svojo glasbo Spotify sinhroniziramo neposredno z našo tinder račun, tako da drugi vidijo tisto, kar slišimo, lahko v programu WhatsApp delite tudi glasbo.

Ti dve aplikaciji imata med seboj veliko uporabnikov po vsem svetu, med katerimi bi številne lahko obravnavali v kategoriji "milenijci", so se potem združili, da bi postali veliko močnejši. Ideja je, da ko gremo poiskati " tekmo "na Tinderju, zdaj opazimo nov vidik te osebe, ki nam je všeč, ne bolj ne manj kot glasba posluša.

Kazalo ()

  Tinder zdaj podpira glasbo Spotify

  Kot smo že rekli, če je običajno Tinder zadolžen za predlaganje sestankov z ljudmi, s katerimi imamo medsebojna naključja, ali pa tudi zaradi preferenc med skupnimi prijatelji in skupnimi interesi, bo zdaj glasba še en dejavnik, ki ga je treba upoštevati, ko se enkrat spoznamo težave pri izbiri glasbene teme, ki jo bomo morali izbrati kot "osebna himna ".

  V bistvu bo ta osebna himna naša najljubša pesem tistega trenutka ali vedno in bo videti kot še en vidik, ki ga lahko tisti, ki nas vidijo na Tinderju, preverijo, ali jih privlačimo ali zanimamo. Na ta način lahko vidite in slišite glavno Spotify umetniki in povlecite, da vidite, kdo deli vaš isti okus, med zvrstjo in vrsto glasbe

  Kako sinhronizirati Spotify in Tinder?

  Če želite sinhronizirati svoje račune Spotify in TindeO, prva stvar, ki jo morate storiti, je, da odprete glasbeno aplikacijo in izberete svojo osebno himno, kar je mogoče tudi, če še nismo povezali enega računa z drugim. Po tem gremo v Tinder in v nastavitvah profila bomo videli, da je na voljo možnost, ki nam omogoča povezavo našega računa Spotify z računom tega socialnega omrežja za povezavo.

  Nato izberemo, kateri so naši najljubši izvajalci, kateri so tisti, ki jih bodo drugi uporabniki Spotify videli vnesite naš profil, in to je proces, ki bi nam moral vzeti le nekaj sekund. Ko drsimo, lahko vidimo, kdo ima enake glasbene okuse in kdo ve, morda nam ljubezen vstopi v ušesa.

  Delite glasbo Spotify s svojo tekmo na Tinderju

  V tem članku pojasnjujemo, kako lahko delite svojo najljubšo himno ali pesem v vašem profilu Tinder, tako da lahko ljudje, ki vstopijo, zlahka prepoznajo vaše všečke; Zdaj vam bomo povedali, kako lahko izmenjate glasbo z vsako tekmo, tako da bo postopek spoznavanja okusov tekme bolj zanimiv, glasbo lahko enostavno prenesete v računalnik.

  Z novimi posodobitvami aplikacije boste lahko med klepetom s svojo tekmo imeli priložnost deliti ne samo skladbo, ampak tudi vaš najljubši seznam predvajanja Spotify, Na ta način lahko svoj pogovor naredite bolj poseben, saj si bodo izmenjali glasbene okuse, ko se bodo malo bolj spoznali.

  Če želite to narediti, morate samo poiskati novo ikono z logotipom Spotify kar je blizu ikone Gif; Z njegovo izbiro odprete iskalno vrstico, v kateri lahko izberete skladbo svojega najljubšega izvajalca ali poseben seznam predvajanja, ki ga želite deliti s tekmo..

  Iskanje idealnega partnerja še nikoli ni bilo tako enostavno, interaktivno in dostopno, kot je zdaj s Tinderjem, Zahvaljujoč nenehnim posodobitvam lahko vzpostavite intimnejši stik s tekmo, uživate v vsem, kar vam ponuja, in izkoristite delitev glasbenega okusa z možno ljubeznijo svojega življenja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar