Glavni » android » Kako postaviti skladbo na svoj mobilni telefon ali Spotify kot alarmni ton

Kako postaviti skladbo na svoj mobilni telefon ali Spotify kot alarmni ton

AliExpress WW

Začeti dan zjutraj zelo zgodaj, ne zato, ker bi si to želel, ampak zato, ker moraš to narediti, je zapleteno in da ne omenjam, da je ponedeljek. Za vas imamo dobre novice in to je, da se danes lahko naučite, kako dal zvočni alarm za mobilno pesem.

Ne moremo zanikati, da je eno, da se zbudimo in vstanemo, ko to preprosto počnemo naravno, saj smo se že dovolj spočili, druga stvar pa je, ko se to sliši. alarm, ki nas zbudi in nas prisili vstati iz postelje in da ne omenjam, da se to brez dvoma zgodi v ponedeljek, enega najhujših dni v tednu.

Včasih ni treba vstati iz postelje, bodisi ker je konec tedna bodisi je naš prosti dan in nenadoma se sproži alarm. Imamo dobre novice, jih lahko enostavno deaktivirate z gumbi za glasnost odkrijte, kako to storiti.

Obstaja tudi možnost pretvorite svoj prenosnik ali računalnik na alarm, da se hitro prebudi, ne glede na operacijski sistem Windows. Samo ugotoviti morate, kako to storiti, to je nekaj zelo zelo preprostega, kar vam bo zelo pomagalo..

Kazalo ()

  Kako postaviti pesem po meri iz mobilnega alarma v vaš Android

  A brez dvoma ni nič boljšega, kot se zbuditi z desno nogo in začeti dan čim bolje. Kako to storimo? S temo, ki nam je všeč, ki nas spravi v dobro voljo, bomo na ta način, tudi nekoliko vstali, ne samo pravočasno, ampak tudi zelo pozitivno razpoloženi. Nekaj, kar je bistvenega pomena, da je ves dan čim bolj produktiven.

  Predpostavimo, da imate v računalniku datoteko MP3. Če ne veste, od kod vam pesem, lahko z določenimi storitvami pretvorite glasbene posnetke YouTube v MP3 in nato te, premaknili jih bomo na mobilni telefon.

  Uporabite kabel USB, povežite mobilni telefon z računalnikom in posredujte zadevno temo. Tako boste imeli točno tisto, kar želite.

  V tem trenutku obstajajo različne aplikacije za alarm da nas zjutraj zbudi, a nič takega kot "Sleepzy: budilka in analiza cikla spanja ".

  Preprosta, a popolna aplikacija, ki ne deluje samo kot alarm, ampak tudi spremljajte svoj spanec ponoči in vam pomaga, da se bolje spočijete.

  Ima različna orodja, kot so se sliši sprostiti In celo na enostaven način boste vedeli, kako vstavite skladbo v ton mobilnega alarma. Tako se boste zbudili ob svoji najljubši glasbi.

  Prilagojena glasba za vašo budilko Android

  Zdaj, kar boste storili, je odprta android ura, alarm, ki ga že imate, lahko uredite s pritiskom nanj ali preprosto dodate drugega s pritiskom na znak plus.

  Zdaj morate storiti pritisnite na pokrov motorja ki je v sredini, lahko vidite naslov skladbe, ki se trenutno predvaja.

  Potem preprosto navzdol, dokler se tema ne pojavi ki ste ga prej kopirali v mobilni telefon iz računalnika.

  Pripravljeni, potrjujemo in morali bi naj bo glasbena tema, ki vam je všeč, alarm v mobilnem telefonu Android. Sploh ni zapleteno in očitno lahko vse želene teme MP3 kopirate v telefon in imate več alarmov z zelo različnimi temami..

  To je super, kadar je treba čez dan kaj narediti Ali pa, če dremate, je alarm za dremež drugačen, tako da se na koncu ne utrudite od iste glasbene teme kot alarm. Konec koncev imate lahko vse skladbe in alarme, ki jih želite.

  Tudi s pametnim telefonom Android lahko počnete neverjetna dejanja, kot je programiranje njihovega vklopa in izklopa. Nekaj, kar je ob nekaterih priložnostih zelo koristno kot pomaga prihraniti baterijo.

  Brez dvoma je lahko v naši budilki en ali več alarmov zelo koristno, ne samo za vstajanje. Prav tako moramo biti sposobni opomniti se na stvari ali dejavnosti, ki jih moramo početi.

  S prilagajanjem želeni glasbi Lahko veste, za kaj gre in s kakšnim namenom ste jih ustvarili. Najboljše od vsega je, da ga lahko enostavno imamo na našem pametnem telefonu Android

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar