Glavni » alibaba-info » Kako brez težav v celoti klonirati trdi disk HDD na SSD

Kako brez težav v celoti klonirati trdi disk HDD na SSD

AliExpress WW

Nobenega dvoma ni, da tehnologija hitro napreduje in v tem, kaj je veliko več tehnologije. Polprevodniški pogoni so spremenili vse, so neverjetno učinkoviti, veliko hitrejši, čeprav očitno ne moremo zanikati, da so manjši in hkrati dražji. Ampak hej, nič ni popolna gospoda. Zdaj se ravno zato mnogi uporabniki sprašujejo, kako lahko klonirate trdi disk v SSD.

To ni lahka naloga, vendar lahko z ustreznimi koraki to storite dobro. Kot sem vam že povedal, je to eden najvarnejših in najhitrejših načinov, vendar to ne pomeni, da ste si vzeli čas, zato se pripravite na kloniranje, lahko se pridružite dvema ali več particijam.

Kazalo ()

  Prejšnji koraki

  Optimizirajte sistem: Resnica je, da bi lahko klonirajte trdi disk na SSD ne več, vendar je stopnja uspeha prenizka, zato je pomembno, da to storite prej. Morate opraviti popolno vzdrževanje sistema, ki ga lahko uporabite CCleaner kar je zelo koristno in tudi protivirusno. Če imate malo časa, priporočam, da z optimizacijo sodelovanja sistema Windows uporabite defragmentacijo diska.

  Naredite varnostno kopijo podatkov: Ne bi smeli imeti težav s kloniranjem trdega diska na SSD, vendar je vedno dobro narediti varnostno kopijo, če gre kaj narobe.

  Poravnajte particije SSD: To je preprost korak, toda kjer morate narediti več stvari, da vam olajšajo, sem vam prinesel video, ki pojasnjuje, kako to storiti.

  //youtu.be/Z9CDOTSV19E

  Proces kloniranja, od HDD do SSD

  Ko boste torej pripravljeni na selitev, bomo morali za to uporabiti brezplačno orodje, čeprav obstajajo tudi druga plačljiva orodja, če vam to ni všeč..

  Da bi to storili, bomo uporabili Clonezilla, da ga začnete uporabljati, morate ustvariti zagonski disk, s katerim boste prenesli sliko programske opreme, ki sem vam jo povedal. Potem ga boste posneli v CD, DVD ali Zagon USB po navodilih na spletu. Nato morate konfigurirati BIOS za zagon s pogona, kjer ste shranili sliko.

  Zdaj, ko ste zagnali Clonezilla, boste izbrali možnost naprava-naprava in pot način za začetnike, ki je način za začetnike. Nato boste izbrali disk na lokalni disk in izbrali boste izvorni disk (HDD) in namenjeni disk (SSD), na ta način se bo začel postopek kloniranja, lahko spremenite obliko trdega diska.

  Ko končate, boste lahko odstranili zagonsko napravo, znova zagnali sistem in izbrali kot pogon zaženite SSD v BIOS-u.

  Kaj storiti, ko končate postopek kloniranja

  Ko bo vse pripravljeno, vstopite v sistem in preverite, ali vse deluje pravilno. Videti morate, da so vse datoteke na svojem mestu in če je deluje tako, kot pričakujete.

  Videli boste, da boste po tem opazili povečanje splošne hitrosti, s SSD-jem lahko kadar koli dostopate do podatkov. Upamo, da vam bo ta vadnica pomagala pri kloniranju, če dvomite ali obstaja kakšen drug obliki nam pustite komentar.

  Prednosti spremembe trdnega diska

  Visoka hitrost

  The trdne komponente diska Uporabnikom omogočajo, da uživajo v večji hitrosti obdelave podatkov, s čimer postopki, kot je defragmentiranje informacij na trdem disku, ne bodo več potrebni.

  Poraba energije

  Te elektronske komponente omogočajo, da vsak prenosnik deluje tam, kjer je nameščen, z nižjimi stroški napajanje in baterija zaradi svoje zasnove in energijske moči.

  Uporabno življenje

  Trdni diski se lahko uporabljajo za široke časovna obdobja brez strahu pred poškodbami zaradi preobremenitve s toploto, udarci, ker nimajo komponent, ki bi se lahko premikale v njih in ki povzročajo te težave.

  Na tak način že imate idejo, kaj prednosti trdnih diskov za računalnike v primerjavi z bolj tradicionalnimi modeli trdega diska, vendar, če še vedno dvomite o tej temi, jih delite v komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar