Glavni » google » Kako popolnoma zapreti in onemogočiti Facebook Messenger v Androidu - Celotna vadnica

Kako popolnoma zapreti in onemogočiti Facebook Messenger v Androidu - Celotna vadnica

AliExpress WW

Ali morate vedeti, kako lahko izključite račun Facebook Messengerja popolnoma? Ne glede na razlog morate vedeti, da tudi če ste deaktivirali svoj račun, ne bodo vse storitve, ki so povezane z njim, enake, vendar bomo lahko sporočila deaktivirali in obvestila utišali. Postopek, ki ga je treba upoštevati, je torej zelo preprost.

Ta aplikacija za sporočanje Facebook Messenger je po malem napredovala, dokler ni bila dokončno ločena od nadrejene aplikacije v terminalih Android. To morate vedeti, čeprav je Messenger povezan s Facebookom, ta ima samostojen razvoj istega. Če želimo torej onemogočiti Facebook obvestila ali kaj podobnega, gre za drugačen postopek..

Upoštevati moramo tudi, da ko izbrišemo svoj račun, pogovori z drugimi ne bodo izbrisani. Vsi bodo še naprej shranjeni v zgodovini in tudi tistih, ki so že govorili z nami. Z deaktivacijo Facebook Messengerja bomo dosegli to, da nihče ne more začeti novega pogovora z nami, niti seveda, da bomo to lahko storili.

Kazalo ()

  Kako popolnoma onemogočiti račun Facebook Messenger v mobilni napravi Android?

  Kot smo že takrat povedali, ugotavljamo, da je zdaj na milijonih uporabnikov Facebook Messengerja po vsem planetu in seveda želijo kar najbolje izkoristiti prednosti te aplikacije. Težava je v tem, ko Facebook Messenger postane preveč moteč, potem pa jih je veliko uporabniki, ki nameravajo ta račun deaktivirati, in jim ni dovolj samo, da deaktivirajo zadnjo povezavo v Messengerju.

  Čeprav je večina uporabnikov verjela, da je onemogočanje Facebook Messengerja nemogoče, je trik, ki omogoča deaktiviranje tega računa, je hiter in super enostaven za izvedbo. Kot vemo, je v resnici težava v zvezi s tem dejstvo, da Facebook Facebook, kot je to nenavadno, nima gumba za odjavo, s katerim smo ves čas povezani v tej platformi.

  Zaradi tega smo mislili, da je to zapiranje nemogoče, zdaj pa vemo, da sploh ni tako. Pravzaprav vas korak za korakom puščamo spodaj in velja za oba najnovejše različice operacijskega sistema Android od Googla, Lollipopa in Marshmallowa.

  Korak za korakom postopka deaktiviranja

  Tako v Lollipopu kot tudi v Marshmallowu se uporablja isti postopek, ki je sestavljen iz naslednjega:

  1. Prva stvar, ki jo morate storiti, je odprite aplikacijo Facebook Messenger iz mobilne naprave
  2. Pozneje kliknite svojo sliko profila, kar je enako kot takrat na Facebooku. Po kliku boste videli vse možnosti, ki vam omogočajo spreminjanje računa. Tu lahko najdete možnost deaktiviranja računa po lastni izbiri.
  3. V tem meniju je Možnost pogojev in storitev ki jo bomo kliknili za dostop do vseh funkcij.
  4. Če smo se prej odjavili s Facebooka, kliknite možnost Deactivate Messenger, ki je na zadnjem mestu.
  5. Čeprav bo račun kot zadnja točka že deaktiviran Priporočljivo je odstraniti aplikacijo iz naprave mobilna, saj ni več uporabna. Lahko pa se odpravite v Trgovino Play in jo kadar koli znova naložite..

  Deaktivacija računa je tako enostavna Kako slediti tem korakom, tako lahko Facebook Messenger preneha delovati v mobilni napravi Android. Velika prednost za tiste, ki so siti prejemanja vseh vrst sporočil. Seveda se ne moremo načuditi situaciji, da Facebook Messenger ne dovoljuje odjave, saj ima velika večina socialnih aplikacij to možnost.

  Seveda morate vedeti, da vas bo, če uporabite ta trik, vsakič, ko odprete aplikacijo Facebook na mobilnem telefonu, opozoril, da imate priložnost uživati ​​v prednostih Facebook Messengerja, kadar koli in kjer koli želite. Iz tega razloga lahko znova aktivirajte Facebook Messenger, ko vam je všeč.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar