Glavni » alibaba-info » Kako prvič napolniti novo mobilno baterijo - jo moram polniti 100%?

Kako prvič napolniti novo mobilno baterijo - jo moram polniti 100%?

AliExpress WW

Kdaj kupili smo nov pametni telefon, Veliko nas ohranja staro tradicijo, da vas polnimo dobršen del dneva, dokler se baterija ne napolni in celo malo dlje. Resnica je, da je bilo tako oblikovano pred nekaj leti in pride čas, da se vprašamo, ali je res treba nadaljevati s tem, ali to ni več tako pomembno.

Ravno v enem izmed številnih dnevnih komentarjev, ki jih prejemamo z dvomi uporabnikov, nas je eden izmed njih pred kratkim vprašal "kaj se zgodi, če novega mobilnega telefona ne napolnim do 100%?" Ideja tega članka je povezana s konkretnim odgovorom temu uporabniku in vsem drugim, ki lahko dvomite o tem, No, prepričani smo, da bi to lahko zanimalo tudi vas.

Kazalo ()

  Kaj pa, če mobilnega telefona sploh ne napolnim

  Še pred časom nam je vsak prodajalec to predlagal napolnimo svoj pametni telefon vse, kar je mogoče, do 100% baterije. Vendar je z leti indikacija začela izginjati in zato se želimo danes vprašati, ali moramo biti na to res pozorni ali ne. Če imamo nov mobilni telefon, ali ga je treba popolnoma polniti? Bomo videli, kaj bomo o tem povedali.

  Morate vedeti, da čeprav nas zelo zanima, da ima pametni telefon prvi polnitev do 100%, je v teh časih običajno, da smo ob nakupu naprav že vklopljeni in zato naložen, nekajkrat. Če povzamemo, čeprav jih pogosto ne uporabljamo, seveda ne bomo, da jih bomo objavili, zato vas zaradi tega ne bi smelo skrbeti..

  Iz istega razloga so tisti miti, da če ne bi izvedli a prvo polnjenje do 100% verjamemo, da je baterija popolnoma dokončana, zato bi lahko trpeli zaradi slabšega delovanja naprave. Tudi zdaj je pogosto priporočljivo, da mobilni telefon čez dan polnite čim večkrat, pri čemer ga imate ves čas z največjo možno baterijo, kar je bilo prej odsvetovano, Samsung mobilniki se na splošno hitro polnijo.

  Kar rečemo, je povezano s premiki paradigme glede uporabe ene ali druge vrste baterij in zato lahko potrdimo, da ni nevarnosti, da akumulatorja ne napolnimo prvič do 100%. Kakorkoli že, v zvezi s tem vas želimo opozoriti, da svojo napravo vedno poskušate napolniti z originalni polnilnik, saj bi to lahko povzročilo škodo.

  Druga iskanja podobno, ki jo lahko omenimo V zvezi s temi poizvedbami so povezani z naslednjim: kaj se zgodi, če 8 ur ne polnim novega mobilnega telefona, je treba 8 ur polniti nov mobilni telefon, za novi mobilni telefon je treba 8 ur, je treba nov mobilni telefon polniti 8 ur., Ali je treba novi mobilni telefon leta 2015 polniti 12 ur, koliko časa polniti novo baterijo mobilnega telefona, ali je treba polniti novo celico 2016 telefon 12 ur ali kako prvič napolniti baterijo mobilnega telefona. Kakršno koli poizvedbo, samo pustite nam komentar o tem.

  Pravilen način polnjenja mobilne naprave

  Obstaja veliko mitov in legend o polnjenju pametnega telefona, a najpomembnejše, kar je treba upoštevati, so potrebe uporabnika, ki upravlja z napravo. Čas polnjenja bo določen od uporabnika čez dan in pogostost to bi moralo storiti. 

  Nekateri najpogostejši dvomi so: Če se polni celo noč? Ali naj se zaračuna 100%? Ali ne morete dovoliti, da se vaš prenos prenese v celoti?

  Odgovore na ta vprašanja je treba prilagoditi vsakemu uporabniku. Upoštevajte, da polnjenje telefona celo noč ne bo škodila bateriji, saj ko enkrat doseže 100%, ne bo naložil več. Če ga morate odklopiti pred 100%, to storite. V idealnem primeru ga priključite, preden se izklopi, da ga boste lahko še naprej uporabljali. 

  Ne pozabite, da se mora mobilna naprava prilagoditi vašemu potrebe in zahteve ne obratno. Poskusite ga vedno polniti z originalnim polnilnikom in počakajte vsaj 10 minut, da ga uporabite, ko je priključen na polnjenje. 

  Trenutno je večina telefonskih baterij litij-ionskih, kar jim omogoča daljšo življenjsko dobo.

  Katera vprašanja imate še glede prvega polnjenja pametnega telefona?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar