Glavni » alibaba-info » Kako unovčiti darilno kartico ali promocijsko kodo Netflix zelo enostavno!

Kako unovčiti darilno kartico ali promocijsko kodo Netflix zelo enostavno!

Netflix je eden glavnih  trenutne platforme za pretakanje Za ogled serij in filmov izstopa z veliko več funkcijami, kot jih pozna večina uporabnikov, in zato je pomembno, da se ustavimo pri vsakem od njih.

Ob tej posebni priložnosti vam želimo pokazati, kako unovčite darilno kartico Netflix, hiter in enostaven način za dopolnitev računa in uživanje v televizijskih storitvah na zahtevo, kot je ta, pa tudi združljivost s kreditnimi karticami, PayPalom in drugimi plačilnimi sredstvi.

Kazalo ()

  Koraki za unovčenje darilne kartice Netflix ali unovčenje promocijske kode

  Ne glede na to, ali ste ga kupili sami ali ste ga dobili kot darilo, morate vedeti, da so darilne kartice Netflix na voljo za prodajo na velike trgovine in verige, običajno v vrednosti 15, 20 in 25 evrov, kot je prikazano na naslednji sliki.

  Ker storitev uporabljamo, ta kredit porabimo tako, da bomo po zaključku morali kupiti drugo kartico in če jo boste potrebovali takoj in jo boste težko pridobili na trgovskem mestu, v vašem primeru je najbolj priporočljivo plačilo prek vašega spletnega portala. 

  Če ga imate v rokah, potem, morate opraskati PIN kodo. Če je virtualna, vam očitno ne bo treba, toda PIN koda je še vedno najpomembnejša. Ko ga najdete, morate iz spletnega brskalnika vnesti Netflix, v to funkcijo vpisati kodo in pritisniti Uveljavi.

  Upoštevati morate, da je možno oboje dodajte dobroimetje na račun, ki ste ga odprli na Netflixu kako se v tistem trenutku registrirati z novim računom in dodati dobropis, čeprav pazite, da ne boste zaračunali denarja na račun, ki vas ne zanima.

  V katerem koli od zgornjih primerov boste videli, da se pred nalaganjem dobroimetja s kartice prikaže okno, ki vas prosi za potrditev postopka, v katerem je naveden znesek dobropisa, ki ga želite dodati, in račun, na katerega bo usmerjeno. Vse natančno preverite, ker se naprej ne bo več. In če je potem vse pravilno kliknite možnost Unovči.

  No, potem lahko to rečemo v razdelku Netflix Account videli boste dobropis, ki je bil dodan na račun, ki se bo uporabljal v enem ali več računih, dokler ni dokončno porabljen. Ko končate, boste prenehali gledati Netflix ali še naprej plačevali s pripadajočo kreditno kartico.

  Še zadnja podrobnost, ki jo je treba upoštevati, je, da darilne kartice Netflix niso združljive z uporabniškimi napravami  naročen prek Googla Play ali iTunes. Torej morate v teh primerih naročnino razveljaviti in jo v vsakem primeru znova aktivirati. S temi priporočili si lahko zdaj ogledamo svoje najljubše oddaje Netflix z različnih načinov, kako to narediti, bodisi na mobilnem telefonu, tabličnem računalniku ali Smart TV.

  Kakšne prednosti in prednosti ima kartica Netflix

  Dostop do darilne kartice Netflix ima veliko prednosti in tukaj vam bomo povedali, zakaj vredno je imeti to modalnost plačila. Prva prednost je ta, da omogoča naročnino brez vnosa kreditne ali debetne kartice.

  Če ste eden tistih, ki zelo skrbi za vse, kar je povezano z vašo zasebnostjo, bi bila to odlična možnost, saj ko delite svoj račun z drugimi, lahko to vidijo zadnje štiri številke vaše kreditne kartice. Čeprav s temi informacijami niso mogli opravljati nobene vrste dejavnosti, vemo, da jih marsikdo zaradi zasebnosti pripelje do tega, da vsaj najmanj poskrbijo za svoje podatke..

  Druga prednost darilnih kartic Netflix je ta vam ni treba zapomniti odjave. Velikokrat uporabimo storitev samodejnega plačila in jo pozabimo preklicati pred dogovorjenim datumom, kar je strošek, ne da bi to želeli storiti. S temi darilnimi karticami ne bi bilo težav, saj je po porabi dobroimetja storitev neaktivna. Ste že lahko unovčili darilno kartico?

  Priporočena
  Pustite Komentar