Glavni » alibaba-info » Kako preklicati naročnino na HBO GO ali izbrisati svoj račun iz mobilnega telefona Android ali iPhone

Kako preklicati naročnino na HBO GO ali izbrisati svoj račun iz mobilnega telefona Android ali iPhone

AliExpress WW

V zadnjih letih je prišlo do razcveta televizijskih platform na zahtevo, ki so spremenile slog naročniških kanalov, kot sta Netflix in HBO GO. Če ste uporabnik HBO GO, želite preklicati naročnino in ne veste, kako to storiti? Nato vas bomo naučili korak za korakom kako preklicati naročnino na HBO GO ali izbrisati svoj račun iz mobilnega telefona Android ali iPhone.

Platforma HBO GO ima veliko serij in filmov v katerem lahko uživate kadar koli želite. Pa naj bo to pametna televizija, prenosnik, tablični računalnik ali celo konzola za video igre, kot je xbox. V njih lahko z enim samim klikom uživate v svojem najljubšem ponudniku televizije na zahtevo.

Kasneje je treba brezplačno prenesti aplikacijo HBO GO, ki vam omogoča imajo omejen dostop do programov. Za popoln dostop morate kupiti aktivacijo bodisi v trgovini z aplikacijami, v Googlu Play ali pa se naročiti na HBO prek enega od naročniških ponudnikov televizije, ki je na voljo na vašem območju. Na primer, lahko na svojo playstation prenesete HBO GO in uživate v njeni vsebini.

Čeprav trenutno ta platforma ne omogoča snemanja vsebine, ki se ustvari v živo, lahko prenesete svojo najljubšo serijo ali film, da boste lahko uživali potem brez potrebe po internetni povezavi. Na voljo so tudi najnovejše vsebine na HBO GO, najboljši seriji, kot je Game of Thrones.

Pomembno je omeniti, da če iz kakršnega koli razloga želite začasno prekinite naročnino in jo nato znova zaženite, to lahko storite iz mobilne naprave po vaši izbiri.

Kazalo ()

  Kako lahko prekličem naročnino na HBO GO s svojega mobilnega telefona Android?

  Postopek odjave od dNaprave Android se razlikujejo od tistih, ki jim bomo sledili na mobilnih telefonih iPhone. Razlike niso prevelike, vendar morate vedeti, da obstajajo.

  Če imate mobilni telefon z operacijskim sistemom Google, so koraki preprosti in o njih bomo razpravljali spodaj:

  • Najprej boste morali vstopite v aplikacijo HBO GO in nato pojdite na del Nastavitve.
  • Po tem boste morali odpreti 'Naročnina '.
  • Za sabo nima veliko več znanosti, preostalo je le še klikniti na 'Prekliči naročnino ' in sledite vsem navodilom, ki so prikazana na zaslonu. Tako preprosto je.

  Kako izbrišem naročnino na HBO GO iz mobilnega telefona iPhone

  V primeru, da imate Naprava Apple iOS. Koraki, ki jih boste morali slediti, so naslednji:

  • Na vašem iPhoneu boste morali pojdite na 'Nastavitve '.
  • Po tem odprete iTunes in nato vstopite v App Store.
  • Zdaj boste izbrali osebno izkaznico in nato vnesite razdelek Naročnine.
  • Zdaj boste morali klikniti na naročnino HBO GO in nato na 'Prekliči '.

  Kako preklicati naročnino na HBO GO iz mobilnega telefona

  Kako boste videli sploh ni zapleteno odjavite se od HBO GO iz katere koli mobilne naprave. To lahko traja le nekaj sekund.

  Najbolj priporočljivo bi bilo to bodite pozorni na pogoje in pojasnila ki se pojavijo med preklicem računa, tako da ne boste imeli nobenih nevšečnosti in se zavedate, kaj se zgodi po preklicu računa HBO GO.

  Na internetu obstaja veliko podobnih storitev. Če želite poskusiti nekaj drugega, vam ni treba za vedno izbrisati naročnine. Pravzaprav povsem normalno je, da želi vsake toliko naročnino odpovedati in se hkrati znova naročite. Nekaj, kar lahko storite brez kakršnih koli težav, če želite po določenem času spet imeti naročnino na HBO GO.

  Zanimiva in nova lastnost je, da lahko zahtevajo izbris nekaterih osebnih podatkov, dokler je v skladu s pravnim okvirom. Če želite to narediti, morate naročnino končati s HBO in nato poslati e-pošto z zahtevo za izbris vaših osebnih podatkov. Če je storitev na voljo, jo je treba preklicati.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar