Glavni » android » Kako spremeniti in nastaviti drug zvok alarma z glasbo v katerem koli mobilnem telefonu Android

Kako spremeniti in nastaviti drug zvok alarma z glasbo v katerem koli mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

Čeprav smo majhni, mama ali oče običajno poskrbita, da nas zbudijo, da gremo v razred. Ko odrastemo in vstopimo v svet dela ali na univerzo, je to bistvenega pomena imeti dober alarm tako da ne zaspimo.

Čeprav za kaj alarm nas resnično zbudi, imeti mora dokaj močan in edinstven ton. V idealnem primeru lahko izberete ton alarma, tako da lahko na ta način izberete tistega, za katerega menite, da bo začel veljati, da se prebudi..

Zato si bomo spodaj ogledali, kako spremeniti in vstaviti drug zvok alarma z glasbo Android za mobilne naprave in mimogrede zelo zanimiv trik, da se sliši veliko glasneje.

Kazalo ()

  Spremenite melodijo zvonjenja alarma v Androidu

  Vse naprave danes imajo aplikacijo za alarm, tako uporabna kot svetilka ali kalkulator. Redko danes uporabimo drugo napravo kot alarm ali pa samo damo budilko v Android

  Ker z našo napravo ne moremo samo nastaviti udobno vse alarme, ki jih želimo, lahko pa tudi konfiguriramo tako, da se en dan oglasi določen čas, drugi dan pa ob drugem.

  Toda spremenite ton alarm na Androidu To je zelo enostavno in za to boste morali slediti tem korakom:

  • Pojdimo na meni Aplikacije.
  • Zdaj moramo poiskati aplikacijo "Ura"Ali "Alarm".
  • Po tem bomo ustvarili nov alarm.
  • V. Boste videli ikono oblika zvona ali ton. Na to morate pritisniti.
  • Nato boste lahko videli veliko število privzetih tonov ki jih lahko izberete. Poskusite izbrati tistega, ki je nekoliko dražljiv za opravljanje svojega dela.
  • Izberete lahko tudi skladbo, ki ste jo prenesli, ali ton, ki ste ga prenesli iz aplikacije. Spodaj bomo videli aplikacijo, ki je za to zelo koristna.
  • Ko izberete želeni ton, lahko še naprej spreminjate parametre, da bo pripravljen alarm.

  Prenesite melodije zvonjenja za alarme

  Aplikacija, ki jo bomo uporabili prenesite pesmi ali tone za uporabo v našem alarmu je Zedge, ki ga najdete v Trgovini Play ali po tej povezavi. Ta aplikacija je povsem popolna in lahko prenesete zelo različne tone ali pesmi, da jih lahko uporabljate ne samo v alarmih, temveč tudi kot zvoki obvestil.

  Kako glasneje sprožiti alarm

  Če napravi ni dovolj raven, da bi ga slišali zjutraj. Ne skrbite, da obstaja dokaj preprost način za povečanje glasnosti, ne da bi prenesli katero koli aplikacijo in niti ne spreminjali nobenega parametra mobilne naprave..

  Vse kar morate storiti je samo oditi mobitel v skodelici ali kozarcu pred spanjem. Verjeli ali ne, ko se oglasi alarm, bo zaslišal veliko glasneje kot prej in vam ni treba niti povečati glasnosti, da bi to dosegli..

  Alarmi v Androidu, zelo enostavni za konfiguriranje

  Kot že vemo, mnogi uporabljajo alarmi za zgodnje prebujanje zjutraj, da se med drugimi odličnimi pripomočki spomnite dogodkov, sestankov. Ti imajo zvok, ki je od nekdaj veljal za zelo motečega. Vendar sčasoma z uporabo pametnih telefonov alarmi niso več tako sovražni.

  Vklopljeno kateri koli mobilni telefon lahko nastavite alarm. V večini telefonov Android morate samo vnesti aplikacijo za uro, ko boste tam zlahka videli budilko, opomnik ali alarm, ki ga želite nastaviti s časom, ki ga želite nastaviti, kar zadeva zvok, pa morate vnesti samo ikono zvonca ali v nastavitvah obvestil, da nastavite želeni ton. na enak način lahko deaktivirate ali izklopite alarm z gumbi za glasnost mobilnega telefona

  Na predlog istih uporabnikov bi morali dati nekoliko dražljiv ton, da bi imeli boljši učinek, čeprav se lahko zbudiš, lahko nastavite alarm s svojo najljubšo skladbo, predhodno preneseno. Zahvaljujoč temu imamo najboljše metode za zgodnje vstajanje in tako opravljamo vsakodnevne dejavnosti.

  Uporaba alarma je postala običajna do te mere, da imajo številni posebni programi preneseni iz trgovine Google Play, na primer "Tresenje alarma ", "Sestavljanka budilke ", "Wakey " in na stotine drugih budilk, da preživite najboljše dni po morda slabem spancu.

  Če dvomite, jih pustite v komentarjih, na enak način vam lahko pokažemo, kako enostavno konfigurirati alarm na iPhonu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar