Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti in prilagoditi ikone aplikacij in iger na mojem iPhoneu

Kako spremeniti in prilagoditi ikone aplikacij in iger na mojem iPhoneu

AliExpress WW

Če iOS ni znan, je to prilagoditev. Apple ima precej zaprto ladjo in to je del tega, zaradi česar je odličen operacijski sistem, vendar ni dobro za tiste, ki radi spreminjamo videz iPhonov.

Kako spremeniti ikone iPhone
Oglejte si ta video na YouTubu

Vendar to ne pomeni, da ne moremo izvedite prilagoditev preprosto, kot je spreminjanje ikon aplikacij na začetnem zaslonu.

Ikone aplikacij lahko prilagodite na več načinov, večina od njih ne zahtevajo nobenega zapor, vendar v večini primerov ne bo lahko.

Kazalo ()

  Kako spremeniti ikone na iPhonu? Korak za korakom

  Konec koncev govorimo o iOS-u, torej, če želite, da vaš zaslon začnite iskati tako, kot želite, potrebovali boste malo več dela, kar je lahko za vsakogar povsem zadovoljiv občutek dosežka.

  Prvi korak je vedeti, katero različico iPhona morate spremeniti glede na potrebe iz naprave.

  Namestite aplikacijo, ki vam omogoča spreminjanje ikone

  To bi lahko presenetilo številne lastnike iPhonov (to je bilo zagotovo zame). Od iOS 10.3, razvijalci aplikacij so svojim uporabnikom lahko dali možnost spreminjanja ikon znotraj svojih aplikacij.

  Medtem ko svojega lastne ikone, razvijalci lahko strankam ponudijo vrsto možnosti. To je kul funkcija, ki je nezasluženo premalo uporabljena.

  Zdi se, da le nekaj aplikacij svojim uporabnikom omogoča zamenjajte ikone vaših aplikacij in se zdi, da ne oglašujejo. Nekateri so zaklenjeni kot profesionalne funkcije, drugi pa imajo plačljive aplikacije.

  Vendar pa jih je nekaj brezplačne aplikacije ki vam omogočajo spreminjanje njihovih ikon. Upamo, da bo več razvijalcev uvedlo ikone aplikacij, ki jih lahko izberejo uporabniki. Dokler ne bodo, bomo morali vzeti tisto, kar bomo lahko dobili.

  Ustvarite "zaznamke " s pomočjo profilov

  Če komaj čakate, da vam najljubša aplikacija ali aplikacije dovolijo spreminjati njihove ikone, je na voljo rešitev za vas. Čeprav ikon aplikacij ne morete spremeniti.

  iOS vam omogoča, da ustvarite "stand-ins " ali "zaznamke ", ki jih ob dotiku, bo začel zadevne vloge.

  Ti zaznamki lahko uporabljajo poljubno sliko ikone, torej lahko nadomesti učinkovito svoj domači zaslon z različnimi novimi ikonami.

  Izdelava teh markerjev traja malo komolca, toda če se ne bojite umazanih rok, se vam splača. Seveda bo navdušil vaše prijatelje iPhone z različnimi ikonami aplikacij po meri.

  Namestite ikone aplikacij iSkin po meri

  Če si ne želite vzeti časa za oblikovanje zaznamkov, zakaj ne dovolite, da to stori nekdo drug namesto vas? Vnesite iSkin. To spletno mesto vam omogoča prenos skupin tematskih zaznamkov na vaš iPhone.

  Ne samo, da lahko prenesete celotne svežnje aplikacij, ampak če vam je všeč aplikacija iz ene skupine tem in aplikacija iz druge skupine, lahko jih naložite posamezno kot se zdi primerno.

  Pomembno je, da upoštevate kapaciteto pomnilnika, ki jo potrebujete za prenos več aplikacij, da ne bodo upočasnite svojo napravo.

  Če ste že naredili napaka pri prenosu pri mnogih aplikacijah je dobro, da veste, da obstaja preprost način brisanja programov v iPhonu na preprost, varen in preprost način.

  Pokazali vam bomo nekaj:

  Ali poznate prednosti Jilbreaka?

  Če je vaš iPhone pokvarjen, lahko s temami Cydia spremenite ikone aplikacij na začetnem zaslonu. Obstaja veliko, veliko načinov kavelj nove teme in poiščite svoj iPhone, vendar jih bo veliko stalo.

  Nekateri morda podpirajo le nekatere različice sistema iOS, še posebej, ker ni Uradna Cydia za iOS 11 še.

  Lahko uporabite najdene nastavitve v Cydii, da spremeni tudi videz začetnega zaslona. Uporabite lahko AppCon (podpira iOS 11!)

  Če želite ikone katere koli aplikacije zamenjati z fotografijo v vaši knjižnici ali za spreminjanje vseh ikon na strani hkrati s pomočjo slike.

  ReformX za prilagajanje delovanja vašega domačega zaslona; in Goodges za reformo značk za obveščanje o aplikacijah.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar