Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti številko WhatsApp brez izgube stikov, klepetov in pogovorov

Kako spremeniti številko WhatsApp brez izgube stikov, klepetov in pogovorov

AliExpress WW

Če želite uporabljati WhatsApp, morate račun aplikacije preveriti s telefonsko številko, ki je veljavna in deluje. Sploh ni zapleteno in na ta način poskrbite, da lahko samo vi uporabljate račun WhatsApp in nihče drug. Postopek preverjanja številke je pošteno voden namestite aplikacijo, vendar ne veste, kako spremeniti številko WhatsApp brez izgube stikov?

Tukaj v zadevni aplikaciji ni več ničesar vodenega, zato morate obrnite se na internet, če ne veste, na srečo bomo danes videli samo to in naj vam povem, da je pravzaprav dokaj enostavno in predvsem zelo hitro.

Kako spremeniti številko WhatsApp brez izgube stikov
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Spremenite številko WhatsApp

  • Prva stvar, ki jo bomo storili, je prenos in namestitev aplikacije WhatsApp.
  • Zgoraj desno boste videli tri vodoravne točke, kar morate storiti je, da pritisnete te točke in prikaže se spustni meni. V tem meniju poiščite možnost Nastavitve in pritisnite nanjo.
  • Zdaj boste morali iti do tistega, ki pravi račun.
  • Če pogledate malo nižje, boste videli možnost "Spremeni številko".
  • Prikaže se opozorilno sporočilo, v katerem piše, da se bo s spremembo številke vaš račun preselil skupaj z vsemi vašimi podatki in pogovori, stiki itd. Vse na novo številko, ki jo želite uporabiti.
  • Postavite next in na naslednji zaslon vnesti morate številko, ki ste jo uporabljali prej in novo številko, ki jo boste uporabili spodaj.
  • Po tem klikniti moraš gumb, ki zgoraj desno piše V redu.

  Kako potrdimo spremembo številke WhatsApp

  Ko spremenite številko WhatsApp, bodo vaši stiki ostali običajni, saj so razporejeni v mobilni napravi in ​​ne v sami aplikaciji. Edino, kar boste morali pošljite novo številko vsem svojim stikom, saj stari pogovori, ki so jih imeli z vami, ne bodo več delovali, zato, če vam bodo poskušali poslati sporočilo skozi te pogovore, v bistvu ne bodo dosegli nikogar.

  Ampak to bi bilo to, ni težko in traja vam največ manj kot dve minuti, veste kako spremeniti svojo številko WhatsApp brez izgube stikov, kar je dokaj enostavno. Če imate kakršen koli dvom, ga lahko vedno pustite spodaj v oddelku za komentarje.

  Naša telefonska številka je izredno pomembna, ko uporabljamo WhatsApp. Račun, ki ga imamo v tej aplikaciji, je natančno ustvarjen prek naše telefonske številke. Težava pride, ko želimo spremeniti omenjeno številko.Kako spremeniti številko WhatsApp, ne da bi izgubili pogovore? Danes bomo to videli poglobljeno.

  Spremenite številko WhatsApp, ne da bi izgubili klepete

  Običajno je, da moramo občasno iz različnih razlogov spremeniti številko. Tema je Kako ga spremenimo na WhatsApp? Mogoče je? Ali morate odstraniti WhatsApp ali WhatsApp plus? Je lažje, kot si predstavljate in to bomo videli zdaj.

  • Najprej morate odpreti WhatsApp ali ga prenesti iz trgovine Play
  • Nato greš do nastavitev, ki se nahaja zgoraj desno, v treh točkah
  • Zdaj morate pritisniti, kjer piše račun
  • Po tem pojdite tja, kjer piše "Spremeni številko "
  • Tu morate dodati številko, ki ste jo imeli, in nato dodati novo številko
  • Ko ste pripravljeni, kliknite "V redu "

  Kako spremeniti številko WhatsApp, ne da bi izgubili pogovore

  Upoštevati morate, da so ljudje, ki so načrtovali, še vedno kot običajno. Bistvo je, da vas bodo morali znova razporediti. Če spremenite svojo številko in teh sprememb ne izvedete, lahko uporabite WhatsApp, težava bo, ko boste morali zamenjati napravo.

  Takoj ko spremenite številko in tudi WhatsApp, boste morali vsem svojim stikom sporočiti, da ste spremenili telefonsko številko, da vas bodo lahko znova dodali. Ampak dobro pri tem je to ne boste izgubili popolnoma ničesar, ker je edina stvar, ki se spremeni, natančno telefonska številka in nič drugega.

  WhatsApp je aplikacija, ki jo običajno uporabljamo vsak dan, to je aplikacija, ki jo najpogosteje uporabljamo čez dan, zato je tako pomembno, da lahko v primeru, da se odločite za spremembo številke, obnovite pogovore, sporočila WhatsApp in tudi obvestite svoje prijatelje. Dobro bi bilo, da ustvarite distribucijski seznam, v katerem komentirate svojo novo številko.

  Na ta način boste lahko dodali vse svoje stike in vam ni treba pošiljati sporočil po sporočilih, kar lahko postane precej mukotrpno. Kot vedno, če kaj dvomite kako spremeniti številko WhatsApp brez izgube pogovorov, lahko pustite v spodnjih komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar