Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti hitrost predvajanja videoposnetkov v YouTube na hitro ali počasno

Kako spremeniti hitrost predvajanja videoposnetkov v YouTube na hitro ali počasno

AliExpress WW

YouTube je eno osredotočenih družbenih omrežij samo v video posnetkih, V svojem arzenalu ima tako rekoč milijone uporabnikov in stotisoče video posnetkov. Na dan se naloži ogromno videoposnetkov in imamo jih vseh vrst, od vsebin, izdelanih za isto platformo, ustvarjalcev izvirnih vsebin, tistih, ki nalagajo stvari s televizije, filmov, serij itd..

Ena od stvari, ki vas nedvomno pritegne, je možnost ogleda videoposnetkov v počasnem ali celo hitrem posnetku, Spodaj vam pokažemo, kako to storiti.

Kazalo ()

  Oglejte si videoposnetke v YouTubu v počasnem posnetku

  Vsa vsebina, ki je naložena v YouTube, je očitno posneta z normalno hitrostjo. Težava je v tem, da imamo zahvaljujoč platformi orodja, s katerimi lahko spremenimo zadevno hitrost predvajanja, tako da lahko vidimo vse v počasno ali hitro gibanje, kot vam je ljubše.

  Če si želite videoposnetek ogledati počasi, morate preprosto vstopiti v YouTube, ko enkrat vnesete videoposnetek. Po tem morate iti na dno in videli boste, da je na desni ikona, ki je videti kot orodje. Naredili boste eno od naslednjih hitrosti: 0,25, 0,5, 0,75, normalno, 1,25, 1,5, 2. Spoznali boste, da manj kot je manj hitrosti in več je hitrost predvajanja večja, obstajajo neverjetni programi, s katerimi lahko urejate videoposnetke za YouTube.

  Na ta način lahko hitro in brez kakršnih koli težav spremenite hitrost predvajanja katerega koli videoposnetka, ki je na platformi. To je oblika da si lahko predstavljam nekatere vsebine podrobneje in tako lahko uživali v različnih podrobnostih vsebine, ki jo najdemo v YouTubu.

  Predvajajte YouTubove videoposnetke na hitro

  Kot vidite, sploh ni zapleteno, gre za vnos vsakega videoposnetka, tudi ko to storite v enem, se konfiguracija za ostale video posnetke shrani, čeprav se lahko jasno vrnete na normalnost zelo enostavno, preprosto izbiro na sredini ali v navadi in voila, imamo predvajanje kot običajno in brez kakršnega koli izmeničenja, da lahko uživamo v videoposnetkih YouTube, kot želimo, to lahko počnemo tudi na mobilnih telefonih, tako da nimate izgovor, da lahko s kakršno koli hitrostjo uživate v vseh želenih videoposnetkih.

  Kako spremeniti hitrost predvajanja v YouTubu v Androidu

  Ste se kdaj vprašali, kako spremeniti hitrost predvajanja v YouTube v Androidu? Takrat morate vedeti, da vam bomo v tem članku ponudili vse informacije, ki jih morate v zvezi s tem upoštevati. Najprej morate vedeti, da boste morali za dostop do te vadnice posodobiti svojo aplikacijo YouTube, saj je ena najnovejših dodanih funkcij.

  Dejansko je glavna video platforma na svetu, ki temelji na njeni aplikaciji za mobilne naprave Android, pred kratkim dodala nekaj funkcij, ena glavnih pa je ta, ki nas danes kliče. Poskusimo vas nato naučiti, kako spremeniti hitrost predvajanja v YouTube v Androidu, ob upoštevanju, da verjamemo, da bi vam lahko zelo koristilo.

  Zahvaljujoč tej novi funkciji, ki jo opisujemo, boste lahko predvajali videoposnetke počasi ali super hitro, glede na vaše želje, zato smo prepričani, da bi vam bila ta funkcija všeč. V preostalem ostaja le, da se naučimo, kako spremeniti hitrost predvajanje v YouTubu v sistemu Android, zato pojdimo na podrobnosti o tem.

  Spremenite hitrost predvajanja v YouTubu

  Spremenite hitrost predvajanje videoposnetka v YouTubu za Android je verjetno eden najpreprostejših postopkov, ki jih najdemo na tej platformi, zato vam bomo pokazali. Najprej morate imeti v mislih in nato odpreti video, ki ga želite predvajati počasneje ali hitreje, tako da, ko ga imate, sledijo naslednji koraki..

  Videli boste, da imate v videoposnetku tri pike, ki se pojavijo v zgornjem desnem kotu za dostop do številnih možnosti. No, ko ste že tam, morate izbrati določeno možnost hitrosti predvajanja in izbrati eno od na voljo so navedene hitrosti, ki se delijo na tiste, ki upočasnjujejo (0,25x, 0,5x in 0,75x) in tiste, ki pospešujejo video posnetke (1,25x, 1,50x in 2x). Pri vseh hitrostih in če se temu posebej ne izognete, se sliši tudi zvok videoposnetkov, lahko jih enostavno urejate.

  Druge zelo pogoste poizvedbe, ki so nam jih uporabniki zastavili pri tej temi, so povezane z naslednjim: kako spremeniti hitrost videoposnetka v androidu, kako spremeniti hitrost videoposnetka v Windows medijih, spremeniti hitrost mobilne telefonije YouTube, kako hitrost youtube videa na mobilnem telefonu, povečati hitrost, kako upočasniti video na youtubu, spremeniti hitrost spletnega videa ali kako spremeniti hitrost videoposnetka na mobilnih telefonih. Če imate več vprašanj o tem ali nas kontaktirajte, da vam lahko pomagamo.

  Ali ste s tem trikom uspeli spremeniti hitrost predvajanja v YouTubu v sistemu Android?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar