Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti MAC-naslov mobilnega telefona Android, ne da bi ga ukoreninili?

Kako spremeniti MAC-naslov mobilnega telefona Android, ne da bi ga ukoreninili?

AliExpress WW

Velikokrat, ko izvajamo različne vaje, po katerih nas bralci že dolgo sprašujejo, komentiramo, da jih je nemogoče izvesti, če naša mobilna naprava Android ni zakoreninjena, in vemo, da je to nekaj, kar moti mnoge. Kar se zgodi, je, da je tako veliko lažje prilagoditi napravo, vendar poleg tega, ob tej posebni priložnosti želimo naučiti trik, ki nas običajno prosijo in ki ga do zdaj nismo učili, kako se razvijati brez navijanja.

Če se sprašujete, za kaj gre, morate vedeti, da govorimo o možnosti spremembe MAC ali naslova MAC, če gre za temeljno številko. Ta 48-bitna številka je edinstvena za vsako napravo, ki je povezana v omrežje. Zanimivo je, da se ne ponovi na nobeni od obstoječih omrežnih kartic, razlike pa ne vključujejo le pametnih telefonov, vendar moramo v zvezi s tem govoriti tudi o tablicah, prenosnikih, televizorjih in mnogih drugih.

Kako spremeniti MAC naslov Androida Mobile, ne da bi ga ukoreninili?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Spremenite Android MAC brez korena

  No, kot smo že rekli, Naslov MAC je izredno pomemben, saj nam omogoča prepoznavanje naše naprave od katere koli druge, ki je povezana z modemom ali usmerjevalnikom, torej, če ga želimo prepoznati, je priročno, da te elemente gledamo vedno. Zahvaljujoč naslovu MAC lahko vsaki napravi, povezani v omrežje, dodelimo IP, medtem ko na enak način lahko omejimo ali omejimo uporabo interneta kateri koli napravi, če imamo na primer invazivnega soseda..

  Glede na vse, kar smo že omenili, razumemo, da veliko uporabnikov mobilnih naprav Android, Zanima jih možnost spremembe naslova MAC enega od teh terminalov, ta članek pa govori o naslednjem. V tem smislu moramo omeniti, da je sprememba naslova MAC v Androidu enostavna, ko je mobilni telefon zakoreninjen, vendar ne toliko, ko ni, čeprav lahko v vsakem primeru z malo iznajdljivosti spremenite naslov MAC brez ukoreninjenje..

  da, resnično, Preden začnemo z vadnico za spremembo sistema Android MAC, moramo upoštevati, da bomo v prihodnosti morda želeli znova uporabiti prvotni, zato ga raje poiščimo in nekje zapišite. Če se sprašujete, kje dobiti naslov MAC, morate vedeti, da ga lahko brez težav najdemo v nastavitvah, o napravi, stanju, naslovu MAC WiFi. Kot boste videli, je zelo enostavno najti naslov MAC mobilnega telefona Android in to lahko stori vsak.

  Spremenite naslov MAC za Android

  Videli bomo, da se takrat pojavi veseli naslov MAC, o katerem smo govorili že pred nekaj odstavki, zdaj pa prihaja pomembna stvar, ki je povezana s prenosom aplikacije v zvezi s tem, ki jo lahko prenesemo na svoj mobilni telefon neposredno iz povezava, ki se pojavi na koncu članka. Naslov MAC lahko spremenimo po zaslugi aplikacije WiFi Mac Charger in je brez težav uporaben za kateri koli pametni telefon ali tablični računalnik Android. Do tu ni preveč težav za nikogar.

  Ko prenesemo aplikacijo za spreminjanje naslova MAC, je naslednji korak povezan z odklopom od omrežja, na katerega smo še naprej povezani. Nato bomo odprli zadevno aplikacijo in vnesli naslov MAC, ki ga želimo imeti. Če želimo ustvariti takšnega, ki ni poseben, moramo na to opozoriti Ustvari naključni MAC, da dobiš naključni naslov MAC. Ko končamo, ga seveda damo na možnost Spremeni MAC.

  Kot lahko vidite, Tako enostavno je spremeniti MAC-naslov mobilne naprave Android, ne da bi morali imeti mobilno napravo zakoreninjeno, Zato je zanimiva možnost, če računalnika ne želite root ali če z drugimi podobnimi aplikacijami še niste dobili rezultatov.

  Ali ste lahko spremenili MAC naslov vašega Androida?

  Prenesite WiFi Mac Changer iz trgovine Google Play

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar