Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti geslo za Wi-Fi modema, tako da moj signal ne bo ukraden

Kako spremeniti geslo za Wi-Fi modema, tako da moj signal ne bo ukraden

AliExpress WW

Vedno priporočajo, da vsake toliko časa spremenimo gesla vseh pomembnih storitev, ki jih uporabljamo, saj bo to veliko večjo varnost. Ena najpomembnejših stvari, ki jih uporabljamo, je Wifi Očitno je, da kadar je povezanih veliko ljudi, je to precej opazno. Zato je pomembno, da se naučite kako spremeniti geslo modema, tako da signal ni ukraden. Poleg tega bi bilo idealno, da če imate privzeto geslo, ga spremenite zdaj. In tako se izognite istemu, da ga drugi ljudje z določenimi programi dešifrirajo in uporabljajo vašo internetno povezavo brez kakršnega koli dovoljenja.

Kazalo ()

  Korak za korakom spremenite geslo za Wifi

  Prva stvar, ki jo bomo storili za spremembo gesla za Wi-Fi, je pritisniti tipko start in nato bomo napisali "cmd " brez narekovajev. Kasneje se odpre črno okno, kjer morate vnesti naslednji ukaz ipconfig in nato pritisniti enter.

  Ko to storite, se prikaže več številk, nas zanima IP, ki pravi "Privzeti prehod " ali "Privzeti prehod ", čeprav na splošno IP je vedno isti 192.168.0.1 to je odvisno tudi od znamke usmerjevalnika, ki ga imate.

  No, ko imate ta naslov IP, boste šli v brskalnik, lahko je Chrome. In kar bomo storili, bomo iskali ta naslov IP, umestitev na začetek // in dali vam bomo vstop (Videti mora tako: //192.168.0.1) Vprašal vas bo za uporabniško ime in geslo. Na splošno je skrbnik Y. skrbnik. V vsakem primeru pa lahko preverite z uporabniškimi imeni, kot je "admin " "root " "administrator " in kot za gesla "admin " "1234 " "administrator ".

  Prav tako lahko v Googlu vnesete blagovno znamko usmerjevalnika + privzeto skrbniško geslo in tako poznate način dostopa, tudi nekateri usmerjevalniki ga imajo v polju ali na dnu.

  Najprej moraš poskrbite, da imate najnovejše šifriranje WPA2 ki je na voljo. To je zelo pomembno, da je ta postopek čim bolj enostaven in ste na pravi poti. ko boste pripravljeni, boste lahko brez težav spremenili geslo za wifi.

  Zadnji koraki za varnost gesla

  Moje najboljše priporočilo v tem primeru je, da se izogibate uporabi besed, ki so pogoste in so celo v različnih slovarjih, ker Jasno je, da ti programi, za katere je znano, da razbijajo gesla, uporabljajo grobo silo.

  Najbolj priporočljivo je, da gre za kombinacijo besed s številkami, črkami, predvsem pa uporabite velike črke, da bo bolj varna in bolj kot kar koli edinstvena. in voila, samo potrditi morate do Sprejeti ali Obdrži da ne bi izgubili opravljenih sprememb. Na ta način vam lahko zagotovimo, da nihče niti ne bo hotel poskusite vnesti WiFi in s to težavo ne boste nikoli več imeli težav. Dokler občasno spremenite geslo za Wi-Fi, ne nenehno, ampak po potrebi za dobro varnost. Seveda vas bodo sosedje pozneje morda gledali s sovražnim obrazom, vendar to ni pomembno, ker Wifi plačate samo vi.

  Ste se naučili, kako spremeniti geslo za Wifi?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar