Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti ton obvestil, klicev in sporočil v WhatsApp

Kako spremeniti ton obvestil, klicev in sporočil v WhatsApp

AliExpress WW

WhatsApp je nedvomno eden izmed najpomembnejše aplikacije na svetu, tistega, ki smo ga mnogi namestili na pametne telefone, ker nam omogoča, da ohranjamo stike s prijatelji in ljubljenimi.

No, vemo, da tako kot večina trenutnih aplikacij tudi ta omogoča pošiljanje obvestil čas imamo novo sporočilo.

Ta obvestila imajo ton ali zvok smo izbrali, Ker se običajno pri prilagajanju telefona odločimo, da bomo za melodije zvonjenja uporabili skladbe ali pa bomo uporabili vnaprej določene tone, odkar kupimo napravo, da bi ločili, da gre za to aplikacijo in ne za drugo.

Kaj pa, če hočemo spremenite melodijo zvonjenja obvestil WhatsApp korak za korakom. Ali lahko na ta način prilagodimo zaslon WhatsApp? Nato vam bomo povedali, kako to storiti.

Kazalo ()

  Kako korak za korakom dodati ton obvestil WhatsApp

  Najprej moramo poudariti, da zvoki obvestil WhatsApp lahko jih spremenimo, kolikor želimo, čeprav se načeloma znajdemo z omejitvijo, da lahko izberemo samo tone, ki so vnaprej določeni v napravi.

  In če sem iskren, so ti odtenki precej dolgčas večino časa in kar iščemo, je imeti ton, ki nam je všeč vsakič, ko ga poslušamo.

  Ravno zato smo verjeli, da je potreben članek, v katerem vam lahko razložimo, kako nastavite drugačen ton obvestilom WhatsApp, vendar ne eno od privzetih, ampak bolj po meri, ki je lahko kateri koli zvok, ki vam je všeč.

  Na srečo moramo reči, da je ta postopek veliko preprostejši, kot si misli večina uporabnikov, in da je prvi korak povezan s tem prenesite svoj zvok zanimanja, enega ali več s katerega koli spletnega mesta, ki vam omogoča prenos zvokov v MP3.

  Ali tudi če imate v telefonu aplikacijo, kot je Spotify, in ste iz nje prenesli glasbo, lahko te vrste pesmi uporabite za prilagodite svoj WhatsApp.

  Povedali vam bomo, kako na preprost način v WhatsApp dodate zvok obvestila.

  Ko namestite zadevni zvok, je naslednji korak povezan z izbiro zvoka kot melodije zvonjenja, s čimer bo enak dodal skoraj takoj na seznam opozorilnih tonov.

  Ne skrbite, ker zvonjenje lahko obnovite brez težav, čeprav morate preživeti ta trenutek, da lahko izberete ta novi zvok za obvestila WhatsApp.

  V nadaljevanju te vadnice vam bomo povedali, kaj je WhatsApp v običajni različici in WhatsApp Plus, ne glede na to, katerega od obeh imate, morate vedeti, da jih lahko s temi koraki prilagodite oba na preprost način.

  No, po tem boste morali to vedeti korake, ki jih je treba upoštevati so naslednji:

  • Pojdite v Nastavitve
  • Izberite zvok in vibracije
  • Izberite melodijo zvonjenja
  • Dotaknite se možnosti Dodaj iz telefona
  • Izberite zvok, ki ste ga prenesli
  • Zdaj odprite WhatsApp
  • Pojdite v Nastavitve
  • Izberite Obvestila
  • Izberite zadevni ton kaj ste dodali kot melodijo zvonjenja

  Ko naredite zgornje korake, potem lahko uživate v novem zvoku izbrano obvestilo WhatsApp za sporočila.

  Ali ste s tem korakom lahko spreminjali zvoke obvestil WhatsApp?

  Ko je izšel eden izmed prvih mobilnih telefonov, je bil za klice samo en ton, saj so leta minila in napredovali dodani so bili večglasni toni, na ta način lahko postavite želeno temo, vendar mora biti na že izbranem seznamu.

  To je bila res novost, čeprav lahko danes kot melodijo zvonjenja nastavite več datotek, na primer tistih, ki jih lahko prenesete v formatu MP3, ni pomembno, ali gre za klice ali sporočila, najboljši del pa je, da poslušali boste, kar želite in ne nekaj dolgočasnega, kar vam ni všeč.

  S WhatsApp lahko storite popolnoma isto stvar, le da veliko ljudi ne ve, kako to storiti, mi pa jim povemo, da Zelo preprosto je več, kot so si predstavljali.

  Korak za korakom vam bomo povedali, kaj storiti narediti za poslušanje glasbe želite, ko prejmete sporočilo ali klic iz aplikacije.

  Tako lahko dobite svoj osebni WhatsApp popolnoma po vaših željah in s tem se boste počutili udobneje vsakič, ko boste prejeli novo obvestilo iz aplikacije.

  Korak za korakom spremenite in prilagodite ton sporočila

  Ko vidijo, kako ton obvestila Ne boste mogli verjeti, kako preprosto je, pojasnjujemo, da so koraki, ki vam jih bomo podali spodaj, enaki za vse znamke telefonov.

  • Najprej morate vnesite aplikacijo
  • Nato vstopite v meni, da odprete nastavitve
  • Ko vnesete nastavitve, morate vnesti obvestila
  • Tam boste našli možnost, ki bo rekla Ton obvestila, Tu boste morali izbrati ton, ki vam je najbolj všeč, ali če ne, izberite datoteko MP3

  Če želite tudi spremeniti obvestila skupine, lahko to storite mirno, potem na ta način sporočila boste lahko prepoznali glede na izbrani ton.

  Kako korak za korakom spremeniti in prilagoditi melodijo zvonjenja

  Kot vsi vemo, WhatsApp ima klicno storitev in tako kot sporočila tukaj lahko tudi spremenite melodija zvonjenja, slediti morate skoraj enakim korakom, razlika bo le majhna.

  • Vnesti morate WhatsApp in nato pojdite na nastavitve
  • Od tam morajo vnesti obvestila in nato poiskati obvestila o možnostih klici.
  • Vnesete možnost in izberete želeni ton.

  Kot boste opazili, je to zelo enostavno spremembo tonov in ponovimo, ne glede na znamko, ki jo imajo, to deluje za vse mobilne naprave.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar