Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti uporabniško ime na Instagramu z drugim pismom, ne da bi čakali 14 dni

Kako spremeniti uporabniško ime na Instagramu z drugim pismom, ne da bi čakali 14 dni

AliExpress WW

Instagram je družabno omrežje, ki nam omogoča nalaganje zgodb in vsebin na splošno, okrasitev, kot se nam zdi primerno, in učenje o dejavnostih prijateljev in družine

Takoj ko se registriramo na Instagramu, je ena od stvari, ki jo moramo storiti, izbrati uporabniško ime, ki ga bomo uporabili. Težava nastane, ko ne vemo natančno, kaj obleči in potem obžalujemo.

Morda zdaj želite imeti popolnoma drugačno uporabniško ime, včasih celo napačno črkujemo in na koncu preskočimo črko. V vsakem primeru bi morali vedeti, da je popolnoma možno spremeniti uporabniško ime na Instagramu.

Če želite to narediti, boste morali slediti tej preprosti vadnici, kjer bomo videli vodnik po korakih kako spremeniti svoje uporabniško ime na Instagramu v nekaj korakih. Sledite tej vadnici in v kratkem času boste lahko dobili želeno uporabniško ime v tem priljubljenem družabnem omrežju.

Kako enostavno spremeniti svoje uporabniško ime na Instagramu?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako spremeniti svoje uporabniško ime na Instagramu

  Ne pozabite, da je edino, kar je mogoče spremeniti, uporabniško ime. Imena računa ni mogoče spremeniti. V primeru uporabniškega imena pa je to zelo preprost postopek in nima nobenih zapletov.

  • Prva stvar, ki jo boste storili, je vstop v aplikacijo z računom, za katerega želite spremeniti uporabniško ime.
  • Po tem boste morali pojdite na svoj profil.
  • Zdaj pa morate pritisniti, kjer piše "Uredite svoj profil ”Za dostop do menija, kjer boste imeli na voljo več možnosti za spreminjanje.
  • Samo vstopite v meni, kjer lahko uredite svoj profil. Prva možnost je samo vaše uporabniško ime.

  V redu je, če kdo ve, da se je Instagram postavil kot eno najvplivnejših spletnih strani na svetu, Rezultat tega je drugi del urednikovega izbora v najvidnejših aplikacijah v trgovini Play, nedvomno ena najbolj prepoznavnih aplikacij, kjer lahko med drugim seveda spremljate zelo zanimive zgodbe in račune..

  Facebook se je sam odločil za nakup pred nekaj leti za svoj polni potencial, Zato boste, če imate račun na tem odličnem družabnem omrežju, zagotovo del vsega tega, ki se že leta gradi s tisoč strategijami.

  Nekaj, kar morate imeti v mislih, je to ne boste mogli izbrati nobenega uporabniškega imena ker je na milijone ljudi, če ni na voljo, ker ga nekdo uporablja, tega imena ne boste mogli uporabiti.

  Spremenite uporabniško ime na Instagramu

  To bi bilo vse, na kar morate biti pozorni spremenite svoje uporabniško ime Na Instagramu. Kot lahko vidite, gre dejansko za zelo preprost postopek in vam ne bo trajalo predolgo, da ga spremenite.

  Druga stvar, o kateri bi morali razmisliti, je, kdaj spremenite uporabniško ime vsi ljudje, ki vas spremljajo, vas morda ne bodo mogli prepoznati tako enostavno, saj boste imeli drugo ime. V primeru, da je preveč drugačen, se lahko sprva nekoliko zaplete, lahko je zapleten za vse nas, kako se prijaviti.

  Ne pozabite, da obstaja tudi veliko drugih podatkov, iz katerih je mogoče spremeniti "uredi moj profil " zdaj je Instagram dodal možnost za pretvorbo vašega računa v poslovni račun ali račun podjetja, ki je enak, s tem pa vam ponuja celo vrsto možnosti, ki jih običajni račun nima

  Na primer, lahko preverite, koliko ljudi je v zadnjem mesecu vstopilo na vaše spletno mesto, kakšnega spola so in kako aktivni so vaši oboževalci, lahko preverite na tisoče načinov in stvari,  to vam bo zagotovo všeč, če imate račun svojega podjetja

  Ne skrbite, zato vam ne bo treba ničesar premakniti, ni vam treba registrirati se ali iti nekam, da bi poslali kakršno koli zahtevo, vse je takojšnje in zelo enostavno, samo namestite aplikacijo na vaš mobilni napravi in ​​pojdite na razdelek, kjer vidite svoj profil, ko boste tam, lahko spremenite podatke o svojem računu in jih pretvorite v poslovni račun.

  Ko je ta postopek končan, lahko spremenite svoj predstavitev, ime, opis itd. in izmerite rezultate, ki jih dobite, na primer v tedenskem obdobju, Danes je zelo enostavno in nedvomno zelo koristno, da se moramo bolj in bolje povezati z ljudmi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar